Nije za smejanje. Mali je dzvedzdas, sto je znak da je u pitanju lose vaspitanje, verovatno traume zbog prevara od strane jednog roditelja, ovde se raspisao o grobovima. Da se to pregleda na vreme od strane strucnjaka, ako se ispusti eto jos jednog delikventa i trosaca resursa. A na dobrom je putu da to postane.
Eto vidis, ja Franjevac a ratovao za Srbiju, sluzio vojsku, placam porez redovno, samo doprinosim svojoj drzavi. A on Srbin, balavac koji place kad mu saljete slike kurca u inboks. Glup mali ko kurac, retko glupo dete. Stize uakoro jedan obrezani da odstampas u a5 i okacis na vrata ispod znaka "stop" pored Dzastina Bibera i elitnih odreda.
buhahahhaha umirem od smeha hajahahahhahahajahh
¿sto moras bas sa buhahah, smej se ko spanci jajajajaja ako hoces da istavis utisak?
Neću da ostavim nikakav utisak, iskreno se smejem. B je bilabijalni suglasnik i praskav je... Dok J nema veze sa smehom.
Toliko.
Pametnom dosta.
Si trebala da napišeš.
Koja mizoginija na ovom sajtu, nevera.
bas naprotiv, svi su ovde jednaki, i svi dobijaju isti tretman.
sad, to sto mazanje govnima spada u tretman, to je druga prica, ali ni po babi ni po stricevima vec po pravdi boga istinoga.
Nije za smejanje. Mali je dzvedzdas, sto je znak da je u pitanju lose vaspitanje, verovatno traume zbog prevara od strane jednog roditelja, ovde se raspisao o grobovima. Da se to pregleda na vreme od strane strucnjaka, ako se ispusti eto jos jednog delikventa i trosaca resursa. A na dobrom je putu da to postane.
Ne to, mislio sam na to da je Mesni cavulja i da ga zato mrze. Ništa o Avvi.
Mitte seda, ma mõtlesin, et Mesni on cavulja ja sellepärast nad teda vihkavad. Ava kohta mitte midagi.
delinkventa*
Napusis mi se kurca
I ti i delinkvent i deca
фрањевац највећа кмечалица да не кежем плачипичка а сутра ће добити срчани удар и плакаће још више једва чекам
Eto vidis, ja Franjevac a ratovao za Srbiju, sluzio vojsku, placam porez redovno, samo doprinosim svojoj drzavi. A on Srbin, balavac koji place kad mu saljete slike kurca u inboks. Glup mali ko kurac, retko glupo dete. Stize uakoro jedan obrezani da odstampas u a5 i okacis na vrata ispod znaka "stop" pored Dzastina Bibera i elitnih odreda.
Doprinosiš hrvatskoj znači
I ti si cigan i dzvedzdas, sta vas je vecino jebena, rajo
Nisam odakle ti to
хахаха више није фрањевац сад је поносан фрањевац домобран
Tj cigan verovatno jesam