FK Crvena Zvezda

1. Ovaj priziva ubistva. Prijavljeno nadleznima.

buhahahhaha umirem od smeha hajahahahhahahajahh

2. ¿sto moras bas sa buhahah, smej se ko spanci jajajajaja ako hoces da istavis utisak?

3. Neću da ostavim nikakav utisak, iskreno se smejem. B je bilabijalni suglasnik i praskav je... Dok J nema veze sa smehom.
    Toliko.

4. Si trebala da napišeš.

5. Koja mizoginija na ovom sajtu, nevera.

6. bas naprotiv, svi su ovde jednaki, i svi dobijaju isti tretman.

sad, to sto mazanje govnima spada u tretman, to je druga prica, ali ni po babi ni po stricevima vec po pravdi boga istinoga.

7. buhahahhaha umirem od smeha hajahahahhahahajahh

Nije za smejanje. Mali je dzvedzdas, sto je znak da je u pitanju lose vaspitanje, verovatno traume zbog prevara od strane jednog roditelja, ovde se raspisao o grobovima. Da se to pregleda na vreme od strane strucnjaka, ako se ispusti eto jos jednog delikventa i trosaca resursa. A na dobrom je putu da to postane.

8. Ne to, mislio sam na to da je Mesni cavulja i da ga zato mrze. Ništa o Avvi.

9. Mitte seda, ma mõtlesin, et Mesni on cavulja ja sellepärast nad teda vihkavad. Ava kohta mitte midagi.

10. Napusis mi se kurca

11. I ti i delinkvent i deca

12. фрањевац највећа кмечалица да не кежем плачипичка а сутра ће добити срчани удар и плакаће још више једва чекам

13. Eto vidis, ja Franjevac a ratovao za Srbiju, sluzio vojsku, placam porez redovno, samo doprinosim svojoj drzavi. A on Srbin, balavac koji place kad mu saljete slike kurca u inboks. Glup mali ko kurac, retko glupo dete. Stize uakoro jedan obrezani da odstampas u a5 i okacis na vrata ispod znaka "stop" pored Dzastina Bibera i elitnih odreda.

14. Doprinosiš hrvatskoj znači

15. I ti si cigan i dzvedzdas, sta vas je vecino jebena, rajo

16. Nisam odakle ti to

17. хахаха више није фрањевац сад је поносан фрањевац домобран

18. Tj cigan verovatno jesam

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.