FK Crvena Zvezda

1. jedno 0.7 bomb/post

2. Zivi duh bombasa bogu hvala ima nas

3. дабогда умро па се родио па опет умро киндергард досадан си ко пролив мајмуне јебала те звезда и парризан одрасти

4. Jbt na momente sam pomislio da je kirk true svestan situacije al ipak ckode ima alibi zasto je crni twin bolji od crvenog

Pajsad odgovor je jer navija za crnog

5. Inace kirk rispekt podrska u strebanju za usmeni deo ispita, treba poloziti bukv teska blamcuga bi bila da uz sve veze i vezice ispadnes bilde. Valja opravdati ulozena sredstva.

500k za upis u komoru se ne dovode u pitanje to je vec sredjeno, 2-3 letnja certa u regionu i par dana konobarasanja sve to iznivelisu laganini

6. jadan si brate, a glup potvrdjeno. lose ti ide ovo

7. Bezveze ti je ovo Caro, sprdanje na fazon “studenti bednici” okej ali prozivati lika za nekakve veze je jadno, šta treba da bude neki portir ili smetljar pa da bude true

8. Dobro je kirk jbt bukv pratim matricu nista licno

Lubi brat

9. Boli te kurac kirk uostalom i da imaš veze treba koristiti i ne biti žrtva sistema ako ne moraš, vazda će ti sirotani nesnađeni omalovažavati postignuća, kokuzluk je gadna bolest

10. Drkas kurac okolo x veza vezica zajebavas se na sve strane dodje random lik sa neta kaze ti e e imas veze vezice zajebavas se drugi zaradio pare =

kierkegaard
    jadan si brate, a glup potvrdjeno. lose ti ide ovo

11. Pa sta ako ima veze, i ti bi koristio da imas mojne mi tog laznog moralisanja zivota ti

12. Ma ajde plidu advokatura i pravosudje nije za sirotinju i ljude koji nemaju veze.
    Bukv uspesni advokati su kasta za sebe. Ofc ima pojedinaca koji se izgrade oni su promil ostali se samo zovu advokatima a jedu kiflu jebes to

Tipujem da je kirkara u ovoj ili pri toj visoj kasti zato i ima tajma da jede govna. Bukv obrazac ponasanja

E sad sto kirkara wannabe glumata neku socijalu je prica za sebe

13. Ja bi bio gori od kirka true

14. како игра мала барселона уххх

15. Dobro jbt sta je ovo zaboravili da idu direkt u ls kakvo je ovo tempiranje forme

16. Jel to onaj mega turnir u rusiji gde se dzeko bunio da nece igra

Izgleda ga vise smarao termin jer mora se u neumu ljeto provest medj rajom

17. Srećo Nefčija, ne umem ti ja, ni da tugujem ni da proslavljam

18. Da je bogdo Neum, taj iz Dubrovnika ne miče

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.