FK Crvena Zvezda

1. Eo kroasani napisali

Za četiri dana Crvenu zvezdu očekuje novi susret, i to protiv Fenerbahčea našeg Edina Džeke, koji sutra od 18:30 igra protiv Zenita.

Svi hoce dzekoa za sebe

2. јебемо пазар и ференбахче

3. Dolazi li naš lukitza jovitz u Zvezdu ili novinari ljuto lažu?

4. to ne moze biti istina kameni, nego su ti oci zamastali

5. To sam viđeo u od stakla tevsiji

6. Bukv fiorentina dobila 5 komata nije luka za nas

7. Video sam vest sad ahhaha ja reko trolujes, mada vrv od toga nema nista, svakako je ovaj Kraso sad za njega doktor

8. Nemoj to sebi da radiš falkao tek ti je 25, bukv bolja opcija neki al etifaq

9. https://mozzartsport.com/fudbal/vesti/zvezda-ceka-vilsona-isidora-borba-za-pozajmicu-i-opciju-otkupa/460258

procitao sam ISILDUR hah ovi nisu realni 200 igraca 500 mil budzet na plate al dobro sta sad napred Elendilov sine

10. срећан бордо свима који славе па и мени, пре пар дана било 5 година или 6 оне текме у салзбургу 2 2 љеп моменат ал ништа изгледа неће надмашити бордо, касније ћу гледати хајлајтове пенал и то да плачем мало

11. Ман сити јанг бојс и онај редбулл уууууу синееее

12. Psž, borusija, milan, njuka
    Baš onako leepa grupa

13. псж испада у групи :Д

14. а ми јуримо макс 3 место уз молитве да нас сити не тресне 15 0 у две утакмице

15. Dajte city da se igramo, da se igramo

16. Obj prolece u evropi ima da se igra ponovo

17. солидно јака група нема шта

18. juuuuujuuu bice festa

ok nisu ove ekipe jake kao Norsdjeland koji je negde na nivou barse na svom prajmu koliko vidim ali solidne su..ljuta borba za trece mesto vodit ce se

19. Kad celava prevara izadje iz tunela ima ono malo kose da mu odleti

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.