FK Crvena Zvezda

1. dete koje je zdravo u glavi i kom je ego na razumnom nivou i hoće da uspe je stoput bolji materijal od svakog talenta.

Lol

2. Zamisli ti taj tok misli gde iskreno verujes sebi da ce bas tvoja skupina talentirane djece fakat biti bolja od 563 skupina druge talentirane dece koju trenira neko ko zapravo zna sta radi i da ces ti, bas ti, proucavajuci taktike preko interneta, osvojiti recimo kup srbije.

Zamislite melka motivatora, pa ako je i 4x zanimljiviji dok prica nego sto pise max moze da ih motivise da istrce na teren

3. Melk počni prvo FM mlađe kategorije

4. Brt pa napravili su Pujola, Pikea, Buskeca, Mesija, Krkića, Dos Santosa, Fatija, Pedrija, Gavija, Fabregasa...Brdo igrača koji su igrali u vrhunskim klubovima. Nisam rekao da Zapata i ja osvajamo LŠ već da uzimamo kup Srbije protiv nekakvog Javora, Surdulice, nečega, i igramo LE gde nas Bate Borisov ne otkida 6:0

Namerno sam i izabrao La Masiju jer je jedna od najjačih institucija i što je naštancovala sva ta imena koja si nabrojao. I ako izuzmemo Krkića (lol) to su sve ozbiljna imena. Ali opet, pitanje je bilo dokle možeš da ideš sa tim nabrajanjem, i fora je bila u tome što je to pool od 4k+ talenata (20k ako računamo sve koji su pokušali da uđu program), u periodu od dve decenije, u vrhunskim uslovima. I na sve to dobićeš neki ratio od možda 0.5-1% uspešnih proizvoda.

I fala bogu da će se otplatiti, ali mora da se prvo uđe sa kapitalom da bi se bilo šta otplatilo

5. Ma lupa covek nemoymo spamovati drugovi i drugarice

Dakle City, Lapjcig i Mladi momci. Preljepo.

6. Ne kaže se Mladi momci nego pajsad

DEČKIĆI

7. Zvezda oce da dovede GRINVUDA hhahaah ovo sranje ne mos izmisiti

8. hahahh pa naravno gde će drugde moći da leši ženu od batina neometano

9. Ahha ali ja sam izneverovao samo da ne krene da bije tudje zene

10. Greenwood zaboravio da se bavi fudbalom

11. Дечкићи, шта је вас спречило да стекнете фудбалску славу, или боље да кажем, да се пробијете и узмете добре новце? Не мора фудбал, било који спорт.

Гледајући око себе, можда је било боље да сам појурио неку каријеру ту, тело сам имао, радну етику такође, срце. А и волео сам спорт, фудбал, кошарку. Нико ме није гурао у том смеру, а и средина није била плодна за то, и друго време, размишљање.

Бог нам да неке хинтове и смернице, питање је колико их ми приметимо и разумемо, али на крају ми сами морамо да будемо својего живота кројачи. Да ли сам проћердао младост?

12. jesi al nisi jedini jbg

13. Дечкићи, шта је вас спречило да стекнете фудбалску славу, или боље да кажем, да се пробијете и узмете добре новце? Не мора фудбал, било који спорт.

lenjost na prvom mestu, kasnjenje na treninge, cesto su me slali kuci sa treninga zbog nedostaka zalaganja, sad kad pogledam cesto sam dobijao i crvene kartone pa sam bio pod kaznama, imao sam i operaciju u nezgodnom trenutku..ali lenjost najvise, malo pice i zene ruskinje na pjenu od mora

14. а дајте па увек би пре вас успео син неког бизмисмена а не ви тј ми из нижих класа па није ово енглеска или аргентина или бразил да тамо живимо можда би од 10 вукајлијаша 4 постало фудбалери

15. Bukv da zapata i melk uvate nas dvaes ovte triblaju 2-3 god mogli bi srpsku da igramo

16. Još uvek mogu da budem solidan stoper u italiji, melkiore, treniraj me.

17. исто исто само ја би мого у саудијску арабију слаби су на тим позицијама сви тимови

18. Košarka, al jebo trening 4x nedeljno kad počinje u 22:00

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.