FK Crvena Zvezda

1. Trening kondicioni scena

Melk: ajde ajde smolemane dosta setnje tri kruga cepaj pliduu duva na beku ko kabrio

2. hahahaha fina sirotinjska spika ispala

3. Celte malo si mi spor, uzmi ovu vaccinu, vitamin ce je unutra, ne brigaj

4. Alo mejmune nije ti ovo grcka, mrc u odbranu

5. Rasneee sa si se usro kreci napred ejjj sine

6. - Ne mogu treneru, vataju me za vrat

- Reme, u teretanu ćeš ti meni

7. Snime mejmune ulazis pred kraj da si im jebo mamu jasno

8. Zamislite da je naš klub knjiga. Ne smete ga izdati.

9. S nama danas nije pomoćni trener Avvi, odrađuje suspenziju jer je klela suca prošlu utakmicu.

10. прва текма гостовање ситију
    јебении гвардиола са усташама у тиму ту ће ићи по лаке бодове ва банк 10 0 ааааа

11. Kad pukne bruka usred londona 2 0 iz slobodnjaka jedan iz kornera kangaleo

12. Da ogolimo celavu prevaru vreme je

13. Uzima zvezda bod tu lagano.

14. Citiju ce ta tekma biti bukv zev zev zev ko su ovi papani

15. Zvezda odmorna dolazi, nisu pocele takmicarske tekme sredinom jula pa da kaes eo odigrali su vec 6 jakih tekmi u nekom paralelnom svemiru postoje sanse da se bar uzme bod

16. бод можда узмемо против ситија у последњем колу под условом да изведу трећи тим и да само одстоје на терену
    рачуно сам и можда сам субјективан али звезда по мени узима 3 4 или 7 бодова у овој групи

17. Jbg i za lpool su sanse bile nula na kraju pala bomba

Marakana je cudo

18. Moguce i drugi da zavrsimo iza sitija sa jednakom brojem bodova losija gr, ili fazon dva boda iza sitija

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.