сити се мало обруко са приступом ја срећам 3 1 потпуно подношљиво под хитно послати глазера на лечење да не буде борјан в2,0 љепо је бити звјездаш ове вечери
Nema bre kad stane igrač sa loptom ispred bilo kog našeg, vidi se razlika u kvalitetu od 3000% Kako ovo nije bilo 7:0 je čudo pravo, ovako, rezultatski sasvim podnošljivo + smo se 15 minuta kao nečemu nadali. Puna kapa.
Top rezultat s obzirom da je trebalo biti 3:0 posle 15min.
Dobra stvar je sto protiv jace ekipe zvezda nece igrati. Losa stvar je sto ce ih ih i lajpcig i mladi momci svejedno natankati ako se ne opamete. Ovo su prvi minuti zvezde koje sam gledao ove sez ali vidim i u superligi ih trpa ko stigne znaci - kriza
Hwang je golo govno moram to javno kaem
да лик одигро 76 минута дај не причај
e da ivanic igra, ne racunajuci milan m00da u velikim mecevima ne postoje
родриго мајстор добро бар да не буде једно 5 1 на крају XD
kakva igračina jebem ga usta španjolska ciganska
da :(
kako je ovaj crnac 17 lako ispao i nista on u fazonu e jbg ne mogu da se jurim sa ovim malim..mnogo ih pustaju oko 16erca
jebiga ciganje bar se niste obrukali kao antwerp protiv barcelone
dace opet zvezda gol ali auto
Nije ovo tako lose, solidan start aj jebiga al de smo od onog silnog kmecanja dace nam 10 komada i ostalo bukv melk i ja jedini verovali u ovaj team
haland nezadovoljan sto nije dao gol.kako i da da kad samo stoji u 16ercu i samo sto ne kaze ej nabaci mi na volej
Haland isto precenjen igrac kad igra protiv srba
Što se mene tiče siti je jeban
сити се мало обруко са приступом ја срећам 3 1 потпуно подношљиво под хитно послати глазера на лечење да не буде борјан в2,0 љепо је бити звјездаш ове вечери
Klinac je izvadio bar 5 realnih golova, šteta za grešku tu
да свака част спасио нас потопа ал мора да се сконцентрише и да се не мајмунише при таквом резултату на 1 1
Nema bre kad stane igrač sa loptom ispred bilo kog našeg, vidi se razlika u kvalitetu od 3000% Kako ovo nije bilo 7:0 je čudo pravo, ovako, rezultatski sasvim podnošljivo + smo se 15 minuta kao nečemu nadali. Puna kapa.
Jel ono golman Lacija zabo gol atletiku u devedes petom?
пуна капа тако је није пукла брука амин
Top rezultat s obzirom da je trebalo biti 3:0 posle 15min.
Dobra stvar je sto protiv jace ekipe zvezda nece igrati. Losa stvar je sto ce ih ih i lajpcig i mladi momci svejedno natankati ako se ne opamete. Ovo su prvi minuti zvezde koje sam gledao ove sez ali vidim i u superligi ih trpa ko stigne znaci - kriza