FK Crvena Zvezda

1. Kindergarden se povlači na jućub da gleda penale njukasl - paća i leči rane.

2. Dobro ajde daj mi jednu bolju sezonu zvezde u Evropi, čekam

3. Mora ozbiljnija lova da se ulozi i nasi da budu full rezerve

4. и шта онда добијемо наполи у даљем такмичењу и пукнемо 4 0 и 3 1 вов

iz tvojih usta u bozje usi

5. Moraš, ako hoćeš u Evropi da igraš nekakav pristojan i ravnopravan fudbal, u ovaj sad tim da uložiš 40 miliona, a to se neće desiti naravno nikad. Ovo je "Daj mi bože nekog Kežmana Kovačevića Vidića da ga pokažem i prodam negde napolje" filozofija, nema šta da se lažemo.

6. Ма дај мелк распадамо се нема фудбала нема ничега немој гледати кроз призму освојених бодева тј потенцијално освојених бодева једини озбиљан тим у групи Сити оваа реклама клуба што каже онај урцегазање је говно аматери звезда станковићева би прошла ову групу са другог места

7. Preterujes malo 627 jednako smo jadni kao i za svako izdanje ls, bili smo pod euforijom pod milojevicem i sta god da se uradilo bilo je wow. Sad smo vec u fazi da imamo i neka ocekivanja. Al obj trece mesto u grupi ako uzmemo do jaja, jer pitanje dal bi i kvalifikacije prosli da smo igrali letos.

8. једини озбиљан тим у групи Сити

Jasno, zato ovaj tim Lajpciga vredi 465 miliona i prave igrače koje zavaljuju sitiju za 100. Ajde beži tamo. Klub ima sistem, plan, viziju, redovno igraju LŠ i prolaze grupu. Nema zvezda šta tu da traži nikad i ni u kom slučaju, to što se mi malo ložimo i nadamo i što je lopta okrugla je druga stvar. Zvezdi realno nije mesto u LŠ, svaki minut koji nije deklasiranje je tu bonus i premija.

9. svaki minut koji nije deklasiranje je tu bonus i premija.

сиротињска спика
    реално није нешто спец кад играмо ЛШ и ако кажем група смешна
    дај лепо ЛЕ па кад може Гласгов да игра финале ЛЕ са шктоским играчима што не би ми

10. Pazi ovo, Nedeljković ovaj mali što je igrao večeras vredi 50 hiljada evra. Pa jebote o čemu pričamo

11. Па тако је и играо ХДДДДДД

12. u ovaj sad tim da uložiš 40 miliona>daj mi bože nekog Kežmana Kovačevića Vidića da ga pokažem i prodam negde napolje

Obj vece su sanse da ulozimo 40milki i jace (za ovog azijata dali 5) nego sto cemo stvoriti i dati sansu super talentima. Takvi ne igraju jelen super ligu

Ovo je projekat zamajavanja sirokih narodnih masa i zbog toga se i daju pare za kojekave olanike, i naravno za satisfakciju onog koji drka sve to ukupno ne trosi svoje pare

13. Moraš, ako hoćeš u Evropi da igraš nekakav pristojan i ravnopravan fudbal, u ovaj sad tim da uložiš 40 miliona, a to se neće desiti naravno nikad. Ovo je "Daj mi bože nekog Kežmana Kovačevića Vidića da ga pokažem i prodam negde napolje" filozofija, nema šta da se lažemo.

toliko nesto im i jeste budzet, oko 40-50 miliona. nema vise niko strpljenja da ceka nekog vidica da nadodje, vec se kupuju neki strani mediokriteti, traze se rezultati sad i odma, al u ligi sampiona trece mesto je realno, niko nije ni ocekivao vise. u kupu uefa je mogla da se prodje grupa s ovim timom, nisu igraci losi samo nisu nesto uigrani

14. Па тако је и играо

I zato toliko i vredi, a ovi zato vrede 6 puta više nego zvezda, jer su toliko bolji. Bukvalno.

15. Pazi ovo, Nedeljković ovaj mali što je igrao večeras vredi 50 hiljada evra. Pa jebote o čemu pričamo

Videlo se po onom zavoju kad je ulazio da je iz sirotiljske familie nesreca. Kao da ga komunizam ispljunuo

16. brat dragovic prerealna izjava

17. Ok sve to al što dživdžaniše ovaj kuraczaganglije ne voli klub jer je pajsad švapski i kapitalistički. A uzgred zvezda plaća transfere štihovima, markicama i moštima kosovskih junaka

Spavaš li mirno na klupi kuraczajagnje, igra li liverpul intertoto ove godine, pikao li se remi u kupeu trajekta bar-bari, daj izvuci nam još neke đakonije iz turšije

18. svi su klubovi kapitalisticki, nije to poenta. ako nisi shvatio sta sam mislio jbg, da detaljno obrazlazem nekim maloumnicima zasto mrzim red bul nemam nameru, zalim slucaj

19. Dobro je ovo, još da izgubimo protiv momaka i sitija i porašće nezadovoljstvo u narodu, bliži se 17. decembar dan nameštenih izbora

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.