FK Crvena Zvezda

1. Воша је добра, иако испадне риспект за њума.

2. АЛЕ АЛЕ АЛЕ ОООООООО АЈДЕ ЗВЕЗДО САД НА ГОООООООООООООЛ!

3. napred vojvodina! steram zvezdi i partizanu u dupe beogradsko!

(izvinjavam se beogradjanima, al da sam otud bilo bi me sramota sto ovi klubovi nose ime grada)

4. Шта рећи за овај "Барселонин ретардирани млађи брат"(или сестра?) наступ који смо видели. Просто је био ужитак гледати како штопери додају лопту Чави а овај Евандру па онда Евандро опет Чави онда овај беку, па бек њему, па он штоперима па они опет њему па он Евандру па опет размене који пас и на крају један од њих да изузетно лош пас напред. Права фудбалска посластица. Али то није све! Када на крају лопта успе да дође до Лазовића, онда присуствујемо мајсторским форовима које ни најбржа чамуга са Јамајке не би стигла а камоли убоги Даркић. Штопери Омоније купе лопту и агонија се наставља.
    А шта тек рећи за прекиде и центаршутеве.. Мало је вероватно да баш ниједан од десет играча у пољу НЕ УМЕ да поштено набаци лопту али ето, наша Звезда је успела да окупи десет Антонија Рукавина. Па ме занима шта раде они на тренинзима? Вежбају ли икада проклете центаршутеве? Ако су већ богаљи у игри како мисле да дају гол ако ни прекиде не умеју? И онда одговор на то питање дође у виду Касалице који се ни крив ни дужан налази у прилици утакмице. Има два корака предности, Лазовића самог на другој страни. Да ли он додаје саиграчу у знатно бољој позицији? Не. Он наставља даље сећајући се "Ибракадабра бест оф"компилације са јеврејтуба и верујући да је играч истог калибра самоуверено пичи. Он, велико појачање Звезде из неке вукојебине се намешта и шаље лопту ка корнер заставици. Јебем мртво дете и крсну славу и Касалици и Лазовићу и Толету и Алеку Болдвину. Зен.

Ако не поумиру до краја продужетака та чињеница биће својеврсна победа сама по себи.

5. Келте не спемуј добиће бан јебемуоца!

6. ko ce da dobije ban ako ja spemujem? svi ostali na temi? :D

7. УААААА МОДЕРАТОР!!!
    Иди навијај за Раднички Сомбор пусти нас да грицкамо нокте :)

8. Ako dođe do penala, 100% će Bajko da šutira jedan.

9. ajmo produženi smlekom!

10. Uf, gledao sam za sada svih 90 minuta i utakmica je.....ovo nije fudbal. Ništa ne mislim uvredljivo jer ni ono juče nije bio fudbal s naše strane, tako da ovo ocenjujem isto. Sva sreća da ni ovi drugi neće da daju gol (ili ne znaju) pa ste još u igri. Možda vas i usere, a sutra ćemo zajedno da dobijemo onda protivnika koji će nas izbaciti, pa da čekamo lepo Derbi u novembru.

Sporost, dosada, davljenje, nepostojanje želje, foliranje, loš kvalitet igrača. Fudbal u Srbiji je dotakao dno. Opet kažem, ne vređam, ne prozivam isto mislim i za nas i realno je. Igrači ovog kvaliteta pre samo pet, šest godina mogli bi da skupljaju sličice sa igračima koji bi igrali u Zvezdi i Partizanu.

Da ne počinjem sada da nabrajam šta sve ne valja jer toga je toliko mnogo, da jednostavno nemam ni živaca za to.
    Propali smo i jedni i drugi k'o muda kroz pocepane gaće.

Ajde prođite ove pa da se brukamo zajedno u sledećem kolu, ne ostavljajte nas same.

11. Ја сам задовољан са 0-0.... Нека уђе људима у главу већ једном да нам је фудбал голо говно и да Кипрани имају за класу бољу лигу од наше.
    Сад нека се потруде у тим продужецима да забију један гол или нека догурају до пенала па шта буде....

12. Је л' се и вама забаговала ова ретардирана шпица на ртс-у?

13. Ajde prođite ove pa da se brukamo zajedno u sledećem kolu, ne ostavljajte nas same.

Teško pašoni, deca će šutiraju penale, ako d otoga dođe.

14. rts odlučiio da ispere mozak ljubiteljima fudbala sa ovom špicom lolo
    evo konačno krenulo

15. Турум турум туруруууу туруруу...

16. upalih strim da gledam...
    aaaajoj.

17. primice zvezda go u poslednjim minutima iz neke tupave akcije koja ce nastati zbog ogromne greske odbrane ili golmana.
    onda ce napasti u zadnjem minutu, i doci ce do neke sumnjive situacije u kiparskom sesnaestercu, pa ce pricati kako smo trebali da prodjemo a pokrale nas sudije.

milion puta vidjeno.

18. ma jok, ni jedni, ni drugi ne nameravaju da napadu, vidiš da čekaju penale.

19. kakav fudbal jebote, izgorese na terenu! svim srcem i jedni i drugi :D

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.