FK Crvena Zvezda

1. све што продире све што дрибла то је све спортинг! занесе се мало па претерује

Ma mene je to oduševilo bre. :D Nije naravno mislio bukvalno nego je mislio na Nanija i lažnog Ronalda. :) A bogami je u pravu ovo za dug.

2. http://www.youtube.com/watch?v=KzEjI3QQCXE&feature=related

E ovu su bila navijanja. Bez manekena i lažni navijača..

3. Bilo i navijanje i igra na nivou. Jebes sad 10 soma na severu na svakoj tekmi kad pola peva, a pola se mrsti i slika za fejs.

4. Е ово су прави позери. ДРОГЕРАЈ ОБИЧНИ!

5. Ти што се сликају.... Некад би их једном опоменули, а други пут би летели наглавачке са стадиона....

6. Тако је било против Апоела, цела сезона пре тога шипка на пола, реванш против Апоела север скоро крцат, у неком 75. се десило управо то што си рекао.

7. Зато сад Пеђица ♥♥♥ води навијање. Битно је да му је качкет намештен, ко јебе трибину :)

8. Eeeeee, sunce ti jebem i nas propali fudbal. Kad ni Partizan ne moze da odigra vise od dva kola, sta ce tek sugava Zvezda da uradi?

Јебач срамото...

9. Колико трансфера на једном месту.

10. Ajmo, optimisti. Sta kazete?

11. Кааакво мрцварење, јао мајко мила, скоро нисам гледао досаднији фудбал.

12. Ja juče gledao prijateljsku Popučke-Donja Kamenica, uzbudljivije bilo nego ovo. Mislim da će penali biti. Ali mogli bi bar jedan da umuljaju...

13. Било би сјајно, била би сензација кад би неко нешто умуљао, па макар и Просинечки узео прашак за пециво и два јаја и кренуо да муља нешто на клупи.
    Али ко кад се јуначки центарфори обе екипе на 40 метара од гола одлучују да су промашили професију и да су требали да студирају оријентиринг на мегатренду.

14. Bravo Kasalice, bravo mladi majmune

15. Чак је добио и жути картон, јер судија човек није могао да искулира да је неко ово промашио.

16. Да напишем и овде, ево 360 минута у дуелима српских и кипарских клубова ми нисмо дали гол. Јадно, да јадније не може бити.

17. oce li ispadne zvezda iz kvalifikacija za kvalifikacije za kvalifikacionu fazu lige evrope?

18. oce li ispadne zvezda iz kvalifikacija za kvalifikacije za kvalifikacionu fazu lige evrope?

Valjda neće, ali ako i ispadne, tu nam je partizan koji je ispao iz kvalifikacija za kvalifikacije za kvalifikacionu fazu lige šampiona, pa je sad u kvalifikacijama za kvalifikacionu fazu lige evrope.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.