Prijava

jedino što vuyiyu kao fudbalskom velestrucljaku priznajem da treba da igramo tako te nize lige po mogucnosti intertoto kup da se pokazemo

tesko vece za vuzija jbg

vuzi esmo prezimeli sta ovo sad znaci lolo

Kako uspeli da registruju ovoliko stranaca čak i za domaću ligu a tek za evrokupove, ja muku mučim na menadžeru kad moram odradim to, neko uvek mora da izvisi
Terzo nauči me

de su vremena kad kalčo mogo ima tri stranca na terenu lebe mekani, čak i sa eu pasportima bilo teško hendlovati. šiptar total kirminal

Наравно да глодари само виде јебеног вучића у свему, а не виде своје проблеме, лепо сте озрачени медијима, одморите мало интернет од себе, време је. Дојаја сезона у ЛЕ брдо победа над шампионима разних земаља, Лил је ипак био нешто бољи, ето, за тај један гол, ал нема везе, остали полу-клубови могу да сањају само о овом делу ЛЕ и оволико бодева, јбг слаби сте за мене сви, а ови Крунићи, Арнаутовићи... Сви срби, само имају друге пасоше, пошто видим да шизите на то јер нема домаћих играча, а иначе и на стадио је било 46к навијача, чисто онако,да се зна. Будите добри дечки, и наставите да се једете исве снаге и да пратите вашу усташку марву, кисс.

Цара није чуо за Боссманово правило, добро, млад је, научиће.

Јбг коко глупости откуцано, заиста треба послати људе на рационалну психотерапију па тек онда им дати приступ нету, јебени рекџбејтинг.

Јбт асте болесни, кажем, за здравље авију људи је да прекину да гледају вести и да читају глупости са нет, прорадиће им глава.

Блејање, госпоцки након карања партизана

Царо одреагово си на рејџбејт, ниси успео да разумеш доста тога, нека, свеж си, научићеш.

već smo prolazili sve ovo sa krindzagartenom, al poraslo dete...

било 46к навијача

ovo isto zanimljivo, praktično 90% kapaciteta koreografija bila samo na severu lol

nije bilo 20k

Vuzi, svakog pravog zvezdaša je sramota zbog trenutnog stanja u klubu.
A što se navijača tiče, grobari nam drže časove. Ali ne ljubavi, već patriotizma.

ovo je tacno za grobare, uredno posecuju sve sportske manifestacije dok ih siptar disciplinuje po principu kuvane zabe. Gospoda bre

Grobari se zacementirali u avangardu. Žao mi što sam od malih nogu navijao za ove gurbete a ne za tuđmanovce.

E jbg, moglo da se igra sa astovilu