U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Predvideo sam 7 bodova al biće dobro ako skrpimo 2 ako nei toliko
popravio se serif
sace promasi papak
али као крив је црнац за офсајд замку а капетан спајић излеће 5 метара испред минамина спајић је тард
добро заслужено је 1 1
dobro i silas je ostao jedini majmunara mrzi ga da mrdne guzicu
e maksimovicu rano si poceo jedes govna imo dva suta u karijeri
#kanga i radonja drugo
jao spajicu gluperdo hahahah
Al je loš Spajić čoveče, kako je uopšte dobacio do zvezde?
преглуп гол овај други нисам обратио пажњу на гажење и потенцијални пеналтик за цзв ал јбг сад то ће дејан недић да кобјасни
terza da uplati casove matematike spajicu jednom sedmicno da mu digne iq za 2 3 4 poena
Sa 82 na 86, jaka stvar
Sviđa mi se to što se Miloja pomirio sa sudbinom, prestao da igra bilo kakav fudbal i reko im da duraju loptu napred pa šta bude, al ono, baš se vidi koliko su inferiorni u sredini i odbrani. Kako ovaj Krunić i dalje igra u startnoj ne mogu da razumem, čovek bukvalno ne postoji na terenu, ne znam šta radi.
suluju sa odredjenim igracima, ko i sa onim glazerom da nema nogu stavio bi ga da igra. tako i ovaj krunic dosao ko otpad predstavljen ko neka zvezda a nekog tamo kataia i kangu drzis na klupi bar igraju standardno
i ovog olaniku jbt nisam video za dve sezone zasto je zasluzio startno mesto uvek
hahahah kako je bangav ovaj seol
Uh ovo ko na pesu
Koja golčina
топ гол нема шта
а овај из центаршута смејурија овај илић искаче као да скаче банџи
баш немају појма ови црнци овај силас далсио како се зову тај крунић не постои лик
barsa dolazi sledecu lol