FK Crvena Zvezda

1. узимамо курац.
    ал' зато... ЈЕБАЋЕМО БООООРДООООООО! опааааааа!

2. Нема преноса шугавог ?

3. Играч мање, јебени играч мање и губимо јебено 0-2 на полувремену....

4. Ајдееееее у поразе са нама тиииииииииии.
    Иде из 2-1 ај се кладимо ? :)))
    Него, што су радовцима испразнили трибину, има ли ко кога тамо да пита ?

5. Familiju im jebem da im jebem u picku. Gola smo govna.

6. Verovatno da ne ispadne sranje, ili ovi bojkotuju nesto...

7. ŠXSHTA JE SA PRENOSOM, LJUDI DEČXCHKO?!!!!!!!! I zašto jebeno gubimo 0:2 koje trijestri pičke materine?! Kakva je sad ovo judeomasonska zavera?

8. JEBACE NAS TEGET U CETVRTAK!

9. Миливојевић 1-2.... ОПААААА!!!

10. Hahaha, a vi kazete da ja serem kad kazem da su go kurac. Eto vam ga sad.

11. ИМА ЛИ НЕГДЕ ПРЕНОС ИЛИ ЛИНК СТРИМ ПРЕНОСА?

12. ципелићу! шта сам ти рекао, ко ће да да гол раду? :Д

додуше, мислио сам да ће то бити за изједначење, на 0:1, ал' опет... још два, 'ајде говна!

13. Blake Griffin
    ŠXSHTA JE SA PRENOSOM, LJUDI DEČXCHKO?!!!!!!!! I zašto jebeno gubimo 0:2 koje trijestri pičke materine?! Kakva je sad ovo judeomasonska zavera?

Ма ја верујем да је намештаљка и да ће на крају да буде 3:2 или 4:2 за нас. Из "двојке" у "кеца" и 5+. Паре ће, наравно, већ неко стрпати у свој џеп.
    Толе зашто опет намешташ, ДЕЦХКО?

StefanBičBožiji
    JEBACE NAS TEGET U CETVRTAK!

Биће све БОРДО у четвртак.

14. Крнета игра штопера.... Ту је одговор зашто смо примили два гола са играчем мање, а и Чава је у везном реду и Касалица у нападу, то објашњава зашто нисмо дали ни гол у првом полувремену....

15. Krneta jebe, to sam ja uvek govorio.
    Ko li gura tog idiota, bas me zanima...

16. Намјештаљка људи, шта се палите.
    АЦА ИНСАЈДЕР!

17. а јебига, чува јовановића за бордо, нада се да ће нешто да уради. фала богу па крнета неће да игра у четвртак... а у четвртак налазим неки специјал у клаџи и стављам на то да касалица даје гол бордоу, опааааа!

18. 2-2 ИДЕМО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    Што не уплатих из 2-1

19. још један, опааааааа!

п.с. шта се дешава са толетом, да није погрешио шифру у листи кад је намештао, па уместо партизана убо звезду? лоолло

20. Ништа се не дешава са Толетом, све је ОК.

http://static.trojka.rs/thumbnail/article_medium/tole_karadzic_777237302.jpg

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.