Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јебем ли га. Индијанци. Ми пола буџета дајемо за враћање кредита, а дуг само расте. Још овај прича неке бајке о новом стадиону и о неким курчевима, а пичкетине са шипке ћуте, добар је док им тутка лову у џеп!
Ја мислим да кад крену радови на том стадиону да ће овај бити срушен, а нови никад неће бити направљен. Земљиште ће да поделе ови којима дугују.
Vrlo moguće i vrlo verovatno. Samo što postoji problem sa zemljištem, spor sa gradom i državom, ali ko zna. Jebi ga, glavni ljudi u državi su grobari, a predsednik države u svakom smislu te reči.
Кажем ти, са клубом је готово.
Кад ми је другар рекао да нам стиже неки Каби, ја помислио дуправа доводи Иранца, Хосеина Кабија, наравно од тога - курчина....
Наш'о сам оног клинца из Челсија на трансфермаркту, Игра за Гвинеју Бисао, пикао је редовно и резервну лигу ПЛ, ал' кад је прошле сезоне прешао у АЕЛ, код Кипрана је за полусезону одиграо свега две утакмице....
http://www.transfermarkt.co.uk/en/aliu-djalo/leistungsdaten/spieler_129555_2011.html
Тај да ваља, не би дошао у Звезду.
Рођени брат му је Јаник Ђало. То јес, у АЕЛ-у ништа није играо, али резерве ПЛ-а, па чак и омладинци пар највећих клубова би се прошетали кроз нашу лигу, крв ти јебем, гледао сам пар утакмица, ми на оном нивоу нећемо да будемо за 300 година.
Ајде не кењајте. Свако ко има бар мало чисте свести у у себи зна да Звезда никад не може да се угаси ! Ни држава то не би дозволила, ни навијачи.
Неће Звезда пропасти, али увек има шансе за то - бољег примера од Ренџерса нема.... Иако су они додуше пропали јер су били дужни држави, а не банкама какав је случај код нас.
Ал' нервира ме јебена неспособност ове управе.... Лош скаутинг, лоше кондиционе припреме играча, лош тим због пропуштања играча које смо могли довести, али нисмо, давање капитенске траке највећем ћоману у екипи....
Шоми, ја сам ненормално загрижен за Звезду, једино због чега сам плакао у последњих 5 година је ЦРВЕНА ЗВЕЗДА, а снашла ме је гомила проблема и неке несреће, али кад видим како се навијачи, поготово вође, буне против управе, постајем скептичан, бре. А држава која дозволи да јој 50% људи не ради, не верујем да ће да им пукне курац за нас. Наравно, има веома јаких политичара који навијају за Звезду, али имамо и много крупних мафијаша у и око клуба, а политичари зависе од истих тих мафијаша. Јебем ли га, мој поглед на све то ће да се промени кад/ако ослободе Џају, онда ћу да поверујем да има наде. Не због тога што ће Џајић да се врати, него што ће тада да се зна да има неко у врху ко је иза нас, али 100%, а не као до сад. Онај је долазио да се слика на Маракани, а онда се на партизановој утакмици напије као дупе и прославља победу, кењам се ја на таквог председника. Да не ширим причу много...
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201008/26195/medium_avatar.jpg
Kad Kinezi pocu da grade "zvezdin grad" nek lukic uzme materijal sve 2. sve druge klase i tako ce da ustedi par miliona. I nek od Kineza izvuce jos par miliona preko dogovorene sume i moze da otplati pola duga.
Ta camuga mora da ima neki kvalitet cim je bio u celziju.
Da ima kvalitet otisao bi u neki stabilan klub koji ima neke ambicije. Zna se kakvi dolaze kod nas.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/562927_345513392197788_1226241533_n.jpg
Mrka kapa.
Jebac, ja razumem da si klonuo duhom, da ne verujes u klub, da zelis da oteras govna, ali tebra, ti na svaciji komentar imas isti komentar. Smara matori. Svi smo svesni da ne ide sve po loju, i smarali su te ljudi da konstantno hejtujes, ja razumem da imas nesto novo da kazes, ali ti bukvalno na svaki komentar dodas samo "smor, sranje, mrka kapa, govno smo, truli smo, jebace nas Grobari, itd"... lako je reci, mojne da citas ako ti se ne svidja, ali svaki drugi je tvoj komentar, koji uopste ne mora da bude tu. Svi znamo sta mislis, svi znamo da si kivan na klub, ali brate...nemam pojma..ja nisam toliko aktivan ovde, ali me mraci da gledam samo tvoje komentare pune mrznje, hejta i nevere...
Fudbal je tako pase, to više nije in. Ljudi, pratite tekvando.
LITAR SPERME TO JE PRAVA DOZA, JEBEMO KEVE RADOVIH TIFOZA!!!11
Ако нас не зајебе Рад к'о Доњи Срем Партизан биће цирка 2-0....
Ма ове сезоне узимамо титулу, али џабе нам и дупла круна кад смо за Европу ситни и небитни.