FK Crvena Zvezda

1. Не серем ја ништа :)))
    Ради тога је био сукоб око нафтана. :)))
    А данас су гањали радовце и на крају онако само мало :)

2. Udarili cigani na cigane..

3. Видим ја, како је кренуло, да ће Палма да намести титулу Јагодини. А и не памтим кад се последњи пут десило да ни Звезда, ни Партизан не победе у истом колу. А што се тиче Лукића и управе, за њега је само шачица плаћеника. И већи део Севера је против управе. Лукић је испуцао све кредите, време му је да се сам повуче да га не би терали.

4. Тачно сам знао да ће нешто да се смува да не изгубе. Ранко Стојић ће за ово добити неког младог талента кога ће дуваља неком европском клубу. Једва чекам клип да видим на шта личе ти голови.

5. Vidis, i imali su nekih sansi. Steta sto su nesposobni da daju gol, a da im to neko ne namesti.
    http://www.youtube.com/watch?v=vW1CQ6PFNag&feature=youtu.be

6. Колико су Радови голови лепи, толико су Звездини шунтави. Добар је овај Рад, могао би супер клуб од њих бити, штета што их нико не воли.

7. E nazdravlje! Sad će biti veselo protiv Bordoa.

8. Па коме не би пуко курац...

9. Јебем ти, уместо да оде Лукић са све оним вепром Стефановићем, оде Роби. Па ми смо га најебали против Бордоа.

10. Ма ако, бре, једе говна, две године он форсира неку барсину тактику. Што једе говна кад види да не може, хм?! Играј лепо 4-4-2 или 4-5-1 и аупичкуматерину...

11. I ne znam koji je kurac cuvao Jovanovica za Bordo i stavio Krnetu u tim kad ce svejedno da ispuse golemu kurcinu. Bolje da je nekako uzeo 3 boda, nego ovaj jedan, serem se na njega.

12. Ма јеб'о га Крнета. Боље Љубу Ненадића да је ставио да игра штопера. Или Касалицу, он нам је к'о голман, не може да да гол.

13. Или да је забо колац у земљу.

14. Или да је забо колац у земљу.

Можда би се нека лопта и одбила, а не овако...

15. Funjara je što je otišao 3 dana pred meč s Bordoom. Prepao se bruke. Ovako je ostavio na cjedilu igrače iza kojih je šatro uvijek stajao i preuzimao odgovornost za sve. Mogu da zamislim samo na šta će da liči tekma u četvrtak.

16. мршу пичку материну! говнарчино једна пичкарска, па зар то није могло бар у петак, након поштеног пораза?
    ја сам бре ту звезду и пратио због просинечког. курац мој ће да буде онолико људи к'о прошле године (сем на бордоу, тад се покупе с коца и конопца да заузму место људима који би навијали, оду на север због најјефтиније карте и гледају фудбал) током ове сезоне. долазили су због просинечког.
    него јебига, вероватно увидео човек да ће ову екипу да убију на маракани са 4 гола, па побегао на време. и после ће и лукић да има оправдање "играчи се нису прилагодили на новог тренера за 2 дана", да би остао у фотељи. 'ајдеееееее, веприно, иди, да дође џајић, па да видимо шта онда.

све у свему, курац. велики курац од лиге европе (а добро, није да смо имали шансу и са њим, ал' 'ајде), и од наше лиге. док се уиграју по тактици новог тренера, па ово-оно, партизан нам оде на дез бодова. нек' се терају фино у три пичке материне, од сад пратим ватерполо и баскет. м'рш!

17. Немој тако Цоа, саће и патлиџан да мења тренера, а Срем ће да нам побегне још 5-10 бодова, 5 нам већ беже, додуше са утакмицом више. Слепац један пичка му материна, колко год да га волим, Просинечки је испао говно, синоћ 70, еееј 70 минута играч више, а ми једва извучемо нерешено.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.