U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Немој тако Цоа, саће и патлиџан да мења тренера
http://images8.kurir-info.rs/slika-900x608/nema-sale-s-maltezanima-vladimir-vermezovic-1342470634-186267.jpg
ма јачи су од нас као колектив, колико год да су лоши. колико-толико им није одговарала игра просинечког, видело се да може да их добије још који пут. и сад... све у курац. довиђења лепо, курац и на бордо што ћу да идем.
http://www.njuz.net/pomocni-trener-bordoa-preuzima-zvezdu-dok-ne-bude-pronadena-zamena-za-prosineckog/
Да, али не оваква и у овој формацији, против њих је играо паметно и није јео говна са барселоном.
Фала богу лололо, САЛЕ ЈАНКОВИЋ ЗА ТРЕНЕРА!
+11111111
Да је било среће њега да смо узели у јануару прошле године, сад би играли квалификације за ЛШ.
Сале Јанковић доктор магистар коме је Рашковић имао мјеста испред Молине. Мислим да је он велика превара од тренера. Квази стручњак.
Сале тренира младу репку Србије, то је већ половина тима Звезде, има искуство пред Делијама, само да отјерамо Лукару и доведемо рецимо великог...ДУЛЕ САВИЋ!
http://www.youtube.com/watch?v=NFrvk4RZsTo&feature=BFa&list=ULmCwHdmDavt8
Занимљив овај нови барјак.
Што је занимљив ? не видим баш најбоље ?
http://www.telegraf.rs/sport/288072-fantom-sa-marakane-zvezda-vec-deceniju-poklanja-ugovor-tatinom-sinu
Е, јебем ти клуб...
Занимљив јер је у бојама Београда, а оне црвено-беле пруге у облику оне хоризонталне цик цак линије на грбу, нумем добјасним.
И човек који је кренуо са -8 на полусезони и у последње коло ушао са -1 или -2. А што Просинечки не изводи јебеног Евандра и Чаву кад види да не знају де бију, а и Крнету исто? Јебига, Рашковић имао јаког "менаџера", а тад нам је управа као и сад била мафијашка.
Па не може Лукара да води. Треба нам способан човјек који је велика мафиоза да води клуб. Џају јебе суд дакле ДУЛЕ САВИЋ :КЛАП КЛАП:
Какав курац Дуле, само седи и кења! Што не дође да помогне, што се није кандидовао сад? Сад ће Вучић да потегне око Џаје, ослобађају га брзо, а онда јебемо редом!
Е сад они што су терали Робија нека ми се сагну и нека ми попуше курац ! Поред Делија, дефинитивно најсветлија тачка је био тај човек. Па сад идите на запад и звиждите Крнети, терајте управу, пљујте по Лукићу. Који мозак треба да имаш да одеш на стадион да бодриш свој клуб, за који шатро дишеш и онда да звиждиш играчима ? Алооо ! Сад нешто читам на неком форуму, да од првог звиждука судије, против Бордоа сви звиждимо играчима ! Извиждите ми се на курац јебем вам матер малоумну ! Терали сте Робија, човеку пуко курац и отишао је. Сад се јебите у дупе. Терајте и Лукића сад, он је кривац што човек више није могао да поднесе притисак који су наносили квази навијачи чим мало лошије крене. Па кад нам дође неко сличан Ден Тани тад ћу да вас видим.
Шоми то ће се завршити тако што ће поставити по једну ударну екипу на исток/запад и кад ови почну да звижде лепо ће им показати ђе је излаз :)
Није то никакав проблем :)
Е да, форум делије.нет је угашен :)
Боли Генерала и Енглеза да одговарају људима шта је у питању. ПИЧКЕЕЕЕЕ
ја не разумем по чему ви мислите да је роберт просинечки добар тренер, ја као неко ко би хтео да звезда напредује а и партизан мислим да је одлично што је отишао, камо среће да није ни долазио.
Ja imam neki mnogo, mnogo loš predosećaj po pitanju izbora novog trenera, ne bi me čudilo da daju Draganu Mladenoviću da vodi prvi tim i urade nešto slično kao kad je Kristić bio trener...
Роберт је говнурда од тренера али се барем борио што за друге боли курац.
САЛЕ ЈАНКОВИЋ ДА НАС БОГ ВИДИ.
Чекај Младеновић је онај носати задњи везни ? видиш, он је био као гост кад смо играли против нафтана. Има ту логике :)