FK Crvena Zvezda

1. Вероватно Ранко Стојић, главни лик у Раду и менаџер великог броја наших играча. Лопужа нека.

2. Upaceno 500din na duplu pobedu Zvezde, kvota 14 :)

3. Shomy23
    Upaceno 500din na duplu pobedu Zvezde, kvota 14 :)

ако добијеш паре, добићеш и гајбу пива од мене :Д
    ја се још размишљам, али мислим да бих највише волео да одиграм х2 на неком сигурица тикету, и да ме сјебу. пуно би ми срце било.

4. Не бре јебачу каже стеван стојић неки вођа

5. Јебига, покушавам да слушам али ми сваки час пуца нет. Не знам који је тај Стеван.

6. Ja uplatih soma na tromzo i bordo ima večeras da se oparim lolo
    a i ako puknem biće mi drago

7. Na Prvoj imaju obe utakmice od pola sedam Partizan i posle Zvezda.

8. Купићу кики-рики, чипс, семенке и спрајт. То је добитна комбинација.
    Последњи пут кад сам је искористио добили смо Мађаре 7:1 у баражу.

9. То гонзоооо, ко из птоа.

10. Odigrao hendikep na Tromzo, 4,6 kvota. 1000 kinti. Za Zvezdanu se dvoumim.

11. Хахахахха Енеми, да узмем и ја? Можда добијемо 14:2 :Д

12. Хахахахха Енеми, да узмем и ја? Можда добијемо 14:2 :Д

Реално, мораш. Она је екипа била зверина за Мађаре, као што су Бордо и Тромзо за ове наше, те стога сви треба да узмемо по један комплет и да се надамо победамо од по један нула. лололололо

13. Uzo sam semenke i kikiriki, otići ću po čips, ali sprajt ne volem. Ima li neka alternativa ili Evropa nema alternativu?

14. Е не знам јбг, мени само спрајт тад одрадио посао, после га нисам више узимао па ти види имамо ли од тада неки успех у фудбалу...

15. Колика паковања да узмем? :Д

16. Што више то боље!!! лолололо

17. Ajmo šareniiiiiii!!! Đembeli vas sve izjeo ako ne pobjedite!!!
    http://www.vesti-online.com/data/images/2012-02-23/219251_djordje-stefanovic_f.jpg?ver=1335956851

ĐEMBELI HOĆE DEZEEEEEERT

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.