ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА НЕ ВЕРУЈЕМ ААААААААААААААААААААА ОЋЕ ЧУКА ДА МИ РИКНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
U jebote, poluvrijeme, meni već grlo otpalo od deranja na televizor. Ovi ljudi imaju muda. Nek i nas usere malo :)) A jebiga, nije mogao naš čoek da smakne ruke sa tolike blizine, da ga ne udari lopta. Ja kontam prekid, svi Francuzi beru grožđa, a ono lopta u mreži.
JEBI TROMZOAAAAAAAAAAA!!!
FRANCUZI BERU GROŽĐE, ZVEZDA DAJE GOL, OPAAAAAAAAA!!!
ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА НЕ ВЕРУЈЕМ ААААААААААААААААААААА ОЋЕ ЧУКА ДА МИ РИКНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
МАРАДОНА МА РА ДО НА!!1145
Jebi camuge!!
ДАЈТЕ РЕАЛ ДА СЕ ИГРАМО ИГРАМО ИГРАМОООООООО
Само да не проради српски синдром "лако ћемо", онда смо најебали!
U jebote, poluvrijeme, meni već grlo otpalo od deranja na televizor. Ovi ljudi imaju muda. Nek i nas usere malo :)) A jebiga, nije mogao naš čoek da smakne ruke sa tolike blizine, da ga ne udari lopta. Ja kontam prekid, svi Francuzi beru grožđa, a ono lopta u mreži.
JEBI TROMZOAAAAAAAAAAA!!!
FRANCUZI BERU GROŽĐE, ZVEZDA DAJE GOL, OPAAAAAAAAA!!!
Most
NECE ONI TAKO
AAAAAAAAAAAA JA JOS NE VERUJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMEMEMEMEMEM
FILIPEEE CIGANEEEEE!!!
Samo da se sad ne povucu ko picke nego agresivno i prolazimo 100 posto
BERU GROZDJE AHAHAHHAH :D
PA NISU DZABE GRAD VINA LOLOLO
Svake noći sanjam ja
Bordo-ZVEZDA 0:2!!!
Svake noći sanjam ja
Bordo-ZVEZDA 0:2!!!
JEBOTE AL SAM SE IZDRAO NEVERICA.
Ма повлачимо се гарант, 1000 пута виђено и онда нас ови никогојевићи напуне до врха.
Aj ne seri, koi ti je. Nema povlačenja, samo taktička promjena na 8-1-1.
Па дечко је ладно пуко из очаја јер је мислио да че судац да суди играње руком хахахаха, ал га усра....
Тактичка промена 1-10.
Надам се да грешим, о како се надам да грешим укурац!
Sutno samo da se zavrsi poluvreme
A ona dobra pa usla lololo
Ma nije to, ljudi. Nego je golman izlazio nekoliko puta, pa je ovaj odvalio lobčinu da zabije golčinu. iskusno.
Ако их пусте да им дају 2 гола могу само да се убију, колективно.