FK Crvena Zvezda

1. мене занимају само 3 бода, боли ме курац како ће до њих доћи!

Ти онда почни да навијаш за Пакистан кад тако размишљаш.

2. доста бре стоко

3. Gledaj situaciju bačje. U istom trenutku igraju CZV i Radnički K. (dobili smo 2:0), i igraju na Eurosport - u Bayern M. i HSV (dobio Bayern 9:2). Gledam 10 min. CZV i imam facu kao i narod 1980. (kad je Tito umro), prebacim na Bayern (igrao sam na kladži al nebitno), i osmeh na meni kao 2002. (kad smo osvojili SP u Indijanapolisu u košarci), Što? Zato što je mnogo bolji fudbal, ne zato što sam pogodio na kladži ili što mi je draži Bayern. Bayern vodi 5:0 i kidiše kao da im šesti gol života znači!!!! Ovi naši dali jedan u 47 - om minutu i mrse muda. Za svaku pobedu ću se radovati, za svaki poraz pljuvati, ali neću pljuvati (kao ti) nebitno da li smo dobili ili ne. Znam da crnca ne možeš da vidiš posle 20 h u mraku, da se Milijaš rastavlja sa dušom pre nego što izađe na teren, da bih ja bolje igrao od Vešovića mađije. Misliš da će Mili nam kapiten biti na klupi?! Oće kurac, a ne igraju oni koji su evidentno brži ili bar mlađi od njega. Slažem se sa Leprijem, umeš da sereš samo tako, al štaš. Nadam se da sam bio jasan, kraće nisam mogao...

EDIT: Jesam vam rekao, Voša daje 2 gola, i Abubakar daje gol!!! OOOOO NAPRED ZVEZDA OLEEEE!!!! NAPRED ZVEZDA OLEEEE!!!!

4. Ти онда почни да навијаш за Пакистан кад тако размишљаш.

зашто бих? ако ти очекујеш са оваквим играчким кадром да гледаш леп фудбал, онда ниси ни ти читав скроз! имаш фудбал леп у енглеској, немачкој, шпанији, италији, немој да пратиш јсл и звезду ако очекујеш атрактиван фудбал. свако добро

5. НАША ВОША ГАЗИ РЕДОМ СВЕ ПОВЕЂУЈЕ !

6. OPLOĐIVAJ MISTRIJOOOOM

7. ГУРА ВОША У СУВУ ПИЧКУ, НЕК ВЛАЖЕ НА РОМАНТИЧАРЕ!

8. Dionysio puko samo na Zvezdu?

9. Dionysio puko samo na Zvezdu?

Ma jok, puko sam pola utakmica, pola pogodio, znao sam rezultat mamu im ja... a i što da ne odigram 15 kvotu... :) Uvek ja pobacam koji tiket od po 20 kinti, da navlačim maler na te tikete, da se izmašim na tim, posle da mi prođu oni sa većim ulogom...lolololololo
    Znam ih u dušu... :)

Jebiiii grobareeeee!!!!!

10. Franjevci umjesto da igraju na kartu namiještanja, kao i svih ovih godina (od '90-e, kad su počeli računati titule), počeli zbog razlike na tabeli nešto na poštenje... Cccc, ne ide to tako, do kraja se namiješta...

11. Ja i dalje ne mogu da verujem da je Partizan izgubio 7 bodova prednosti na 3 utkamice za redom... Mozda do kraja ipak postane zanimljivo prvenstvo mada cisto sumnjam...

12. - Kako roditelji plaše male Grobarčiće?!
    - Abu! Abu!

Lolololololo
    Nego... šta mislite možemo li do titule?! (znam šta Jebač misli)...

13. Ne vjerujem. Kontam da ćemo kiksati negdje bezveze. I danas je malo falilo...

14. Abiola i Abubakar mađijeeeeeeee !! Polako ali sigurno do prvog mjesta, Voša na drugo i Partizan ako bude imao sreće na treće...

15. Abiola i Abubakar mađijeeeeeeee !! Polako ali sigurno do prvog mjesta, Voša na drugo i Partizan ako bude imao sreće na treće...

I da Jagodina proda žirafu...ma daj...

16. Мађукс, зајебаваш нас?

17. Nista od ovoga nece biti vazno ako ne budemo dobijali Smedereva, Nove Pazare, kurce palce, i naravno, grobare u derbiju... Do derbija dobiti sve, oni vec u Ivanjici mogu da kiksnu, mada mislim da to nece biti moguce i da ce na sve nacine pokusati da dobiju. U svakom slucaju, do derbija zadrzati ovih -4, ukoliko bude manja razlika, do jaja, a onda ih dobiti u derbiju i dovidjenja. Ako izgubimo derbi, ne zasluzujemo da budemo prvi, ma koliko i mi i oni bili losi...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.