Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Dionisiyo, da l' bi ti takvog indijanca nekad pozvao u karantin? Govedo bi se i tamo napilo. Mislim, drago mi je što je mlatio pandura, ali stoka ostaje stoka, nema tu prepravke više. Sad bih ga oter'o u Sopot.
Ja bih ga prodao, kad mu ne dam da igra...on je bio dobar dečko dok Maksimović nije usrao onu loptu, i kad smo ispali od Bordoa. Valjda je mislio da će da se proda u LE, ako se pokaže, i sl. a i nama bi valjalo. Došao je u minut do 12 kod nas, umesto u Din. Zagreb. Hteo kod nas da dođe, a sad ga jebu što se napio, pa koliko se njih napilo, kao on jedini, jest kurac. Od generacije koja je bila (ne računam Daudu i Garida, Mudrinskog i Pantića, za njih ne znam) svi su mrsili muda na treningu ja kad vam kažem, sem Kasalice, koji je ložara, i posle treninga ostaje u teretani i sl. al džabe mu. Svi do jednog, i piju onaj herbalife, i osećaju se lepo...
Ja bih Milana svejedno stavio, opet je 3 puta bolji od svih ostalih. Sto se tice malog Mihajlovica, ne znam sta hoce koji moj, pa evo dobio je sansu u Smederevu, sta je ocekivao, da igra od prvog sad svaku? Dok se ne utvrdi sta je, ko ga jebe, pun mi je kurac vise tih sto izvoljevaju....
Elem, ono najvaznije....DAAANAS, IGRA NAŠA ZVEEEZDA, DAAAANAS IGRA ZVEZDA NOVI ŠAMPION, I CEEEO SEEEVER SADA PEEEVA, NAPRED NAPRED MAJSTORI!
UHA!
Lepo vreme, smanjena prednost, spustene cene karata... sve ispod 25 hiljada ljudi ce biti ravno katastrofi!
Opaaa, 37. sekunda i penal za groboše.
Голман: Бајковић,
Одбрана: Вешовић, Микић, Спајић, Младеновић
Везни ред: Гаридо, Милијаш, Каду
Напад: Лазовић, Касалица и Дауда.
Dobijamo 3:0, Dauda daje 2 komada!!
Ako Kasalica bude igrao, momentalno napustam stadion. Super nam je bez njega.
Biće jedno 30000 ljudi na mari danas, m?
Ko je gledao tekmu zna kakva je utakmica bila. Javor jest izgubio, al je makar 1:1 zaslužio, ja sam pustio od 5. minuta, nisam video penal, al svejedno, ostatak utakmice, Javor je igrao kako se samo da poželeti.
Zvezda danas lagano, jbg, vraćanje duga, kad su izgubili tamo 3:0. A i sam vermez šapka kaže da su igrali očajno, pa vi vidite, rekao je nešto (parafraziram), "Jesmo igrali loše, ali tri boda su tri boda, imali smo pritisak, nismo imali igru, ni dodavanja ni slično, ali smo dobili tri boda"...
хахаха
Jebac, ne znam sta je tu smesno... Ovako ima uvek minimum 15 soma, ja sam rekao da je sve ispod 25 katastrofa ako po ovakvom vremenu, ovim cenama i u ovom trenutku ne dodje taj broj... Uglavnom, za 2 sata ces se i sam uveriti...
Ova somina slomila šoferku Vuku Radivojeviću. lo lo lo
Jebi spartaka jebo ih on!
И колико има гледалаца? Јесте ви свесни да стоку београдску можеш да привучеш на стадион само ако је улаз џабе?
http://images3.kurir-info.rs/slika-900x608/nebojsa-covic-1355180099-240029.jpg
Nisam ja!
Mlatoni laže Čović kurva, igrao je GG prvo poluvreme :)
a jesu stoka realno, jbg da tamo živim visio bih svakog vikenda na marakani. Nije do para nego ih boli kurac.
ЈЕБИ СПАРТАКЕЕЕ
Јој јес добра кореографија јебла мајку...
Вако се бре игра фудбал пичку материну!
Колко је лепше кад противник не игра бункер него се отвори.