Играли добро, Милијаш хет трик, Дауда два пута асистиро и промашио гол у 90 и некој ал није имао снаге више, навијање феноменално кореографија исто. Оштећени смо за један гок. ЈЕБИ СПАРТАКЕЕЕЕ
Nisam gledo utakmicu, rokno grom blizu repetitora u Uzicu i nisam imo nijedan kanal. Kako smo igrali? Mrzi me da citam sa nekog portala.
Pa da čitaš odavde...lolololoo
Ma odlično igrali, njima jedino nije svirao penal. Ali dobili bismo ih u svakom slučaju, možda ne 4:1 ali ok. Milijaš dadno 3 gola, ja se prekrstio i rukama i nogama...
Crnja dobar bio, i ovo u 90. minutu pretrčao pola terena, dvojicu, i išao na gošu 1 na jedan, al loše šutnuo, hteo valjda kroz noge...
Sve u svemu, flafičasto!
веверице колко си глуп, па то је кизо, највећи трололол на интернетима. сад ти треба да се наложиш и он те као подјебава својим волшебним форама(са свих две и по)
Колко је лепше кад противник не игра бункер него се отвори.
Sad ne mogu da provalim da li si ozbiljan ili se sprdaš :)
Озбиљан сам.
lol cigiši čović vam dao gol olololo
Puni mršu!
ЈЕБИ СПАРТАКЕЕЕ
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/13998_474800055918440_1647525033_n.jpg
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555977_474799612585151_893779306_n.jpg
Jebali smo spartake!!!
Nisam gledo utakmicu, rokno grom blizu repetitora u Uzicu i nisam imo nijedan kanal. Kako smo igrali? Mrzi me da citam sa nekog portala.
Играли добро, Милијаш хет трик, Дауда два пута асистиро и промашио гол у 90 и некој ал није имао снаге више, навијање феноменално кореографија исто. Оштећени смо за један гок. ЈЕБИ СПАРТАКЕЕЕЕ
Милијаш метно 3 комада. Одо ставим ајвар у склониште сигурно ће неки смак света.
УЗМИ ПИНТО ЕВРО ТИТУЛУ ЕВРО ТИТУЛУ.
Оштећен и Спартак за пенал.
Pa da čitaš odavde...lolololoo
Ma odlično igrali, njima jedino nije svirao penal. Ali dobili bismo ih u svakom slučaju, možda ne 4:1 ali ok. Milijaš dadno 3 gola, ja se prekrstio i rukama i nogama...
Crnja dobar bio, i ovo u 90. minutu pretrčao pola terena, dvojicu, i išao na gošu 1 na jedan, al loše šutnuo, hteo valjda kroz noge...
Sve u svemu, flafičasto!
NEK NAM BOG DA SREĆE, DA SE VRATE DANI,
SLAVNI DANI NAŠE PROŠLOSTI...!!1
Laziću brate, a što ti nas ložiš da navijaš za Zvezdu?
Što se tiče Daude, njega bi Mamić dobro uvalio negde... Mogli bi i mi da probamo, vratimo bar neki deo duga lolo
SLAVNI DANI NAŠE PROŠLOSTI...!!1
Koja paćenička pjesma i još govnarskija melodija.
Duvaj ga Zoki. xe xe
Naša najgora pesma je ova nova, nešto "Zvezdo, Zvezdo, ti si tako slatka".
he he postade pederski smajli 2.0
веверице колко си глуп, па то је кизо, највећи трололол на интернетима. сад ти треба да се наложиш и он те као подјебава својим волшебним форама(са свих две и по)
а да, заборавио сам да немаш 12 година
Dvajte, i ti kuši purac. :D
Znam dobro ko je Kizo i boli me kurac, samo kažem da nam je ova nova pesma baš jadna. :)