FK Crvena Zvezda

1. још си дошо овде да зајебаваш.

Ниси се сетио ни цвеће да донесеш... лолололо

2. takodje, sramota me je kada neki tim igra protiv partizana, mali tim, dodje na jna i ne igra bunker vec se bori za bodove bitne za opstanak i onda ga zajebu jer eto partizan mora da pobedi bas tu utakmicu. kao sto sam rekao u komentaru na partizanovoj temi najveci problem u fudbalu je takozvano sudijsko "ispravljanje gresaka" koje samo vodi dalje u neregularnost. ne sudis partizanu penal protiv hajduka, ne sudis protiv vojvodine al zato sudis u javoru jos u drugom minutu. i sta bi? hajduk boli kurac, vojvodinu i partizan isto al zato javor jeban ni kriv ni duzan.

i zaebite sa tim teranjem sa teme, malo je debilno to.

3. Дево, немој да ми бесниш.

4. Мој Лаки, било је занимљиво умањивати успјех наше трибине на почетку. Али кад 6 година за редом имам просјек 15 000+ људи на утакмици чуде ме ови коментари. Ко да сви имате један мозак и шта вам Ђура фризер каже да га слушате.

5. kapacitet zvezdinog stadiona je 53 000. evo devetare da te naucim nesto o tvom klubu

6. А што не одете да избројите столице? Таман ћете изгладити сукоб, а можда се роди и једно дивно пријатељство...

7. И ти сереш Цокулићу, шта ми имамо од толико гледалаца?

8. kapacitet zvezdinog stadiona je 53 000. evo devetare da te naucim nesto o tvom klubu

Кад су тек уведене столице стадион је имао капацитет 55,538. Кад је Гаспром стављен на исток смањен је капацитет за више од хиљаду и износи 54 хиљаде и нешто сиће. Чини ми се сто двадесет и четири мјеста. Дечко од моје родице ради на Маракани па ми је причао баш о томе :)

9. И ти сереш Цокулићу, шта ми имамо од толико гледалаца?

Немамо ништа, али нек лијече љубомору и завист на њихових 218.5 људи по утакмици и не серу нама.

10. http://www.crvenazvezdafk.com/stadion.html

Прaтeћи мoдeрнизaциjу фудбaлских oбjeкaтa и пoштуjући ригoрoзнe зaхтeвe УEФA-e, у циљу вeћeг кoмфoрa и бeзбeднoсти нaвиjaчa дaнaс je тa брojкa знaтнo смaњeнa и пoстaвљaњeм стoлицa нa свe чeтири трибинe, кaпaцитeт стaдиoнa je свeдeн нa 53 хиљaдe сeдeћих мeстa.

mada mozda si ti u pravu, posto stolica nema na sve 4 tribine.

elem imao sam linkove, zvezda igrala na marakani, komentator rece 11, sportske net 15, a vi 25. jos uvek to radite. kada partizan igra lepo pise prodato karata 7755 toliko pise na sajtu i toliko u novostima koje citam. da li su neki usli bez karata realno je i nebitno.

elem: nije poenta koga ima vise, ili ko je poseceniji, gledaniji. poenta je da lazete sami sebe naduvanjem posete i pobedjivanjem u namestenim utakmicama, a posle dodjete ovde i napisete : sve je bilo lepo, nas 300 000 ovi nasi pokidali kako igrali, milijas muno 3

11. Смаараааааш

12. Е а што нема више столица на југу? Ја све контам због гробара, ал оно, можда и није? М?

13. Столице су скинуте после оног дербија и монтирају се само на великим европским, нема потребе :)
    Па закључи здравом логиком, јебли те и журнали и новости кад су све гробарске новине. Мисли мало главом јебеном

14. Хахаха ал је зарасла јужна трибина, порасла нека травуљина јебла мајку. :Д

15. Хахахаха прељевају комплекси. Дошо човек на звездину тему да плаче зато што онако нешто никад неће видети на њиховом смрдљивом лавору. Уместо што се бавиш посетом на Звездиним уткамицама, боље се запитај зашто вам је трибина подељена, зашто никад јаднији нисте били и зашто пишамо на вас што се навијачке стране тиче читаву вечност.

16. јебли те и журнали

Alo dečko kontroliši se malolololololo

17. Због речи "комплекс" бих вам даво трајне банове. Није ово спортал јебо те бог.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.