U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
http://tracara.com/wp-content/uploads/2010/12/eva-ras.jpg
ТАКОЕ ЈАНПИ.....
Како је Дауда играо против Спартака мене занима? Кое гледао?
Кад смо код Журнала, Гонзалес, ел било шта о Црнокоси мојој из Косјерића? Сад су обезбедили прву лигу јопет.
Kad se realna poseta računa, na Severu se slobodno može dodati još ljudi jer su popunjene sve stepenice od vrha do dna, zatim ljudi stoje jedni na drugima u kopu i, treće, ima ih gore, iza, što ne silaze, ali to je manji broj.
Pod B, jug ima manji kapacitet u odnosu na Sever zbog semafora.
Pod C, zvanično je kroz one aparate provučeno 21 700 i kusur karata, na to dodaj one koji ulaze bez iste, one koji ulaze na razne kodove, pičke materine i dodaj one karte koji redari uzmu pod izgovorom da ne radi aparat kako bi ih preprodali ovima koji čekaju u redu "po ceni". Evo, ja sam izgubio sezonsku, pa sam za ovu tekmu kupio dnevnu kartu koja je "nevažeća", tačnije onaj aparat je nije učitao kad sam provukao, al boli me kurac, ja uš'o.
Jebač jedino ima izveštaj da su izgubili od Napretka.
Боле их курци, обезбедили виши ранг два кола пред крај.
Za mene razocaravajuca cinjenica da je bilo 22 soma ljudi... Mislio sam da ce sigurno preko 25 biti. Dauda macka, jebe keve i zavija sarme covek... Sto se tice ovih na nasoj temi, ne znam cemu rasprava, mene hvata transfer blama od pojedinaca. Neverovatna stvar, ali se dokazuje iz dana u dana, da dobar deo komsija vise mrzi Zvezdu, nego sto voli svoj klub...
Sto se tice igre, nista specijalno, bar po mom misljenju. Drugaciji bi tok bio da je sviran penal Spartaku na 2:1, ali je takodjes sumnjiva situacija i kod njihovog gola, na ivici ofsajda je bilo, no to ne moze lepo da se vidi. Dobijamo tekme zahvaljujuci pojedincima, nema tu nekih akcija i igre kao kod Robija, ali dobro...bar dobijamo. MIlijas jos jednom pokazao da je za nase prostore, igracina, Lazovic konacno poceo da igra, Dauda jebe, Garido pozrtvovan. Mladenovic uzasan, Vesovic pogodio kazneni...Ostali nista spec. Nista, sledi jebanje filijale komsija...
EDIT: I samo cekam da krene kenjanje ako ne daj Boze za njih, a daj Boze za nas, smanjimo i ovih -4...Onda kad krene, "kradja", "tole lopove", "Dzaja ukrao", "Covic", itd... Pa bre, -11 su imali, nigde ih nije bilo. I onda su IZVUKLI 5 bodova iz 4 utakmice, da im nije mustafe na golu, vec bismo bili na nuli.. Verovatno smo mi krivi zbog njihovi paraplegicara. Smehoteka! Verovatno je samo njima logicno da se kupuje titula tako sto pustis nekog da ti pobegne 11 bodova, pa iznamestas i svoje i njihove utakmice.. Joj Boze, udari me maljem... Uvek su bili realni... No, mislim da je ovo i vise nego dosta sto se tice pominjanja franjevaca na nasoj temi. Mada, po komentarima, nekad se zbunim, ne znam koja je nasa, a koja njihova, i na jednoj i na drugoj se prica samo o jednom klubu...
Ja mislim da je ovaj janpi zvezdaš i da nas on baš dobro zajebava.
kada sam video da je avlijas dao 3 komada umalo se nisam slogirao.za tako nesto treba pretrcati barem 500 metara.on to nije pretrcao u karijeri.
MRZITE ZVEZDU VIŠE NEGO ŠTO VOLITE PARTIZAN! KUP ŠAMPIONA! TOKIO! BARI! STUBOVI SRPSTVA! SPC PA ZVEZDA! KOSOVO JE ZVEZDA! SOPOT!
Bravo Skočimišu, svaka čast. Isprozivao si nas za desetku.
Jesam izdominir'o.
абијо сам ја у Барију, како нисам, чак били докурви тамо пограду, 400 лира уно пиколо блајвађоне. Понио сира и погаче за та 3 дана тамо, да не трошим паре... али сам почео навијат' за Блауграну кад су за звијезду почели играт мајстори попут Дудића.
И дашта даје Звијезда стуб србства, ја сам урату на шљем нацртао звијездин грб, послије то видио срђан драгојевић и ставио у онај филм, лијепа села, лепо мијесто. Носи кум одоног с виљушком.
ПРВО БЛАУГРАНА, ПА ЗВИЈЕЗДА.
Ma ganola do titule, opušteno ! Grobari samo lajte ... Samo to i možete. Namjestili smo sve :)
http://www.rs-sport.org/images/slike_vijesti/1011_zvijezda_kakmuz.jpg
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311099_4097914981202_2070679369_n.jpg
Skočko, sve sve, al sad stvarno smaraš. Idi na grobarsku temu, pobedili ste mi Metalac, Pigi odma viče kako ima fantastičnu ekipu i sl. pusti nas "maloumnike".
Za delije:
http://sportal.rs/news.php?news=98646
Jebem mu Sunce ludo, jel me neko jebe. Ode sve ukurac.
Jeb'o mu pas mater.
A što me tjerate, šta sam sad skrivijo? Čak i vaše pjesme pjevam
http://themescompany.com/wp-content/uploads/2012/01/Crying-Babies-Cute-Paintings.jpg
AAAAAAAAAAAAAAAAJDE, IGRAJ I BORI SE AAAAJDE...
Ne moraš niđe d ideš, samo da ne smaraš glupostima... i da ne troluješ... nemoj samo da plačeš... neću moći da spavam...ajd pa tako Skočko.
Brate, pojedinci ovdje svojim ultra-glupostima truju okolinu, ne mogu da ne uzvratim glupostima.