FK Crvena Zvezda

1. ЈЕБИ ПАРТИЗАНАААААААААА!

2. Kakav je idiot taj mustafa e

3. KUPIĆEMO DERBI PA DA VAS JEBEMO U DIREKTNOM DUELU KAO I U BASKETU OPAAAAAA

4. 90. minut: Stojković je došao da izvede slobodan udarac sa 18 metara, na opšte čuđenje svojih saigrača. Jedva su ga odvratili od te ideje, pogotovo Milan Smiljanić, koji je uz psovke vratio golmana na gol.

Hahaha, nisam gledao tekmu jel me ložite? Ko Javorov golman protiv Partizana, 85. minut on ide u kazneni na korner, na prekide i sl. Budale majko mila... :)
    Devetare jesi ti pravio glavatar?

5. Опа, кикснули фрањевци! Начи ипак има шансе за титулу, ако не засеру ко кошаркаши.

6. E ako Jebač kaže da ima šanse za titulu, onda mogu komotno pehar da odnesu odmah na Marakanu, a da brat Sa krene sa pripremama za kvalifikacije LŠ.

7. Jes išao Stojke i Pazarce Alah i svi njihovi proroci pogledali danas. Ovi su 2 ili 3 puta meščini pogodili prečku. Pazar imao šansu 3 na 2 i takve fore al kad ne zna da iskoristi, tačno su za drugu ligu.

8. Mi smo komotno prvi pre derbija samo ako ne useremo sa Palmom, teško će oni da uzmu sva tri boda u Kragujevcu.

9. Ne znam zašto ali imam osećaj da će derbi biti toliko loš... 0:0 ću da igram tačan rezultat.

10. KOMUNJAREEEEEEEE

11. ВЕРМЕЗЕ ОСТАНИИИИИИИИИИ!

12. bilo je i vreme da ode.u nasoj ligi je nemoguce prokockati tolike bodove.zvezda ce ni kriva ni duzna moci da se bori za titulu.

13. Da citiram drugara

ARAPI, TURCI, POMOĆ DRŽAVE!

14. ja se setio pesmice
    "vodim babu na pazar da je prodam za dinar"

15. CRNCE NA TEREN, HOĆEMO CRNCE NA TEREN!

16. CRNCI SE BORE VIŠE NEGO NAŠI ŠTO SU UPOZNATI SA SVETINJOM. CRNCE ZA PRECEDNIKE.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.