FK Crvena Zvezda

1. Sutlijaš 2 puta pogađa živi zid.

2. Saće Mudrigol da ga metne glavom.

3. Izvuče nas Bajko mađija, imali ovi još jedan zicer i stativu. Užas. Dobro, pišemo tri boda, sranje igra po običaju, idemo košarkaši za 3/3 danas.

4. Zvanična objava je da je na stadionu bilo 16 200 ljudi. Kako to da ovde nema više od 20 000?
    http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417969_493438510711193_1942922232_n.jpg

5. jel dzaba upad na zvezdine tekme?

6. Муте са картама на улазу.

7. Nemojte redarima da dajete karte na ulazu
    Prošlo kolo pronevereno 8000 karata tako,mom burazu uzeli

8. Sanitarni, nije džaba ulaz ali su karte 100,200 i 300 dinara, tako da ono ko da je džaba. Treba da angažuju neke kabadahije da kontrolišu redare na severu jer je tamo najveći promet karata, pa kada vide da redari mute da ih prebiju ko pičke. Kontam da bi se samo primenom sile to smanjilo, jer mi Srbi smo stoka.

9. na vosi dzaba.bio ja poslednja 2 kola koja su bila u ns.skupi se raje,pa bude neka lepa slika.donekle...
    sto volimo kada je dzaba nesto.i sirce nam onda bude slatko.

10. ЈЕБАЋЕМО ЈЕЛЕН ЛИГУ

11. Nemojte redarima da dajete karte na ulazu
    Prošlo kolo pronevereno 8000 karata tako,mom burazu uzeli

Tačno tako, i meni su tražili sto puta kartu, al dam karu! Jest da sam skupljao, sad ne dam u inat, da košta 20e pa da razumem, al sto kinti, jebote, i to još jednom u dve nedelje (u proseku) igramo na Marakani...
    A i Mikić je šutirao glavom samo tako. Ne znam šta se valja onaj golman, moja baba bi mogla da odbrani ono, al važno da smo dobili. Očajnom igrom, i sa velikom količinom sreće. Ali dobili!

12. На Маракани опет песма стара, стадион пун, сви певају у глас....

Е сада је све у нашим рукама, колико ми је само криво што нисмо бар бод узели у Нишу, али јбг, ваљда ће и нас Бог прогледати већ једном :)

13. Ајмо, дерби одлучује :)

14. 90. minut: Stojković je došao da izvede slobodan udarac sa 18 metara, na opšte čuđenje svojih saigrača. Jedva su ga odvratili od te ideje, pogotovo Milan Smiljanić, koji je uz psovke vratio golmana na gol.

требали су да га пусте, лолоол

15. Мустафа цопина неотесана :) певале им балије "оде титула, оде титула" лоло