FK Crvena Zvezda

1. Одавно не пратим домаћи фудбал. Узео сам да гледам нашу лигу после дуго времена, и ово је тужно. Јел то неко наредио да Звезда буде прва? Мислим, ОФК ко да дрибла петлиће, а судија заиста мисли да су Звездини играчи деца, не предшколско него јаслице. Заиста, заиста јадно. Контам ја и намештање и наредбе и плаћене судије, али је ово филмска карикатура.

2. Заборавих да додам, тотално невезано за фудбал, али за сваку похвалу - свака част за Вишеград!

3. Никад провиднија сезона. А ти се Чобановићу не јављај, ми смо за вас мале маце.

4. А ти се Чобановићу не јављај, ми смо за вас мале маце.

Drago mi je što ste ubedili sami sebe da je tako. Lepo je to.

5. JEBALI VAS ROMANTIČARI,
    SJEDILI IM VI NA KARI,
    I DA NIJE BILO PENALA,
    JOŠ BI ŠIŠTALO PREKO CRVENO BIJELOG ANALA.

6. Ne znam sta se primate kad ce na kraju svejedno Partizan biti prvi... To Tole znalacki radi da bi nam svima bilo zanimljivije, hvala muuuuu... A i uvek su se namestale utakmice BSKa i SD Jugoslavija...

7. Ovo je najteža tekma bila u ovoj polusezoni jer ofka igra fudbal za razliku od osstalih ekipa . Partizan je bušan kurac kao i mi al mislim da ćemo da ih dobijemo na hušku jer igrači žele titulu više.

8. Ja ozbiljno mislim da ćemo mi pobediti u derbiju i da će nas Voša sjebati u poslednjem kolu. :)

9. А ја мислим да ћемо да издувамо и од Туђмановаца и од Воше.

10. Ne mogu da verujem koliko ekipa može da se pogubi kad neko igra presing na štopere. Zato i izduvamo u ligi evrope jer ne znaju da prenesu jebenu loptu na igrače sredine. Kadu je odigrao najgori meč ove sezone, svaki drugi pas je bio presečen i od toga svaki drugi je značio kontru.. Sva sreća sudija nas je pogurao.. Verujem u ovog Sa Pinta, iako ne osvojimo ligu pa nek proda pola ekipe i dovede tamo nekge svoje De Souze, Felipee, Gomeše i ostale portugalske cigane pa i da se napravi neki pristojan tim a ne da Kasalica padavičar igra.

11. Navikli pajseri da igraju protiv bunkera i da dave, pa kad neko potrči izgube se.

a ne da Kasalica padavičar igra.

I još da bude među najboljima...

Stvarno bi bilo do jaja da naberu neke cigane iz Portugala pa da budemo k'o neki APOEL.

12. POBEEEEEEEEEEEEEEEDA ŽELJA NAŠA
    TIIIIIIIIIITULA RADOST NAŠA
    JA ŽIVIM ZA TO
    SAD HRABRO NA GO
    SA SVIH STRANA GRMI MARAKANAAAAAAAAAA

13. Lako bi Stojadin nama napakovao timčić fin za naše uslove, ali kurac, kad ne može preko 3 stranca.

14. COKULIĆU zar ne reče ti danas da grešim kad sam rekao da će OFK da izadje sa omladincima i da je štela na kub, odnosno zar ne reče da groblje gubi u KG a mi nerešeno sa Terzinim pulenima? :)

NA KOLENA PRED BUŠMANOM COKULO!!!

15. Никад ми среће са страним играчима нисмо имали.

16. Mi da prodamo Daudu to bi bilo vrhunski. Videćete da će postati ništa kao i Kasalica. Nešto mi se čini da nema neku tehniku, samo završnicu.

17. Ima Dauda sasvim korektnu tehniku, cak i vise od toga, za razliku od recimo Kasalice koji prima loptu cevanicom. Ima i brzinu. A koliko je zaista dobar videcemo u utakmicama u kojima nam se ne svira svaki kontakt, ne maše protivnicima zastavicom kad pređu centar i u utakmicama gde nam se protivnici ne sklanjaju da damo gol.

18. Je l' vas makar jednu malu mrvicu sramota?

Јесте, срамота ме баш. Исто као што је вас срамота претходних 5 година.

НАПРАВИ ИМ ТОЛЕ БРЕЕЕЕЕЕ МАЛО ВЕЋЕ ТРИБИНЕЕЕЕЕЕ 20 ИЉАДАААААА СТИЖЕ ДЕЛИЈААААА

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.