FK Crvena Zvezda

1. Ej ej, slušaj vic.
    Došo Džaja u kafanu sa trenerom Zvezde i kaže konobaru, daj meni jedan vinjak a Sa Pintu pivo. A kaže konobar, a šta će on?
    Kontate, kontate?!!!

2. Ne znam, sta si rekao?

3. Glavu gore cigani!
    Zvezda je život, grobari su sitnice!!!

4. Хаха, опуштено. Увек имамо СЛЕДЕЋУ СЕЗОНУ МАЋОРИ!

5. Oni su čekali decenije, možemo i mi jebenu sledeću sezonu!

6. Никако да је дочекамо.

7. Ma da, ali sa nekim drugim timom... Samo da ostane Sa Pinto, kad god smo imali strane trenere situacija se poporavljala...

8. Сјебало нас је што смо са Петковићем и Вешовићем ишли на Луку и Марковића.... Јеби га.... Шта да се ради.... Да се узме титула Маракана МОРА да буде неосвојива тврђава (да се тако хехе поетски изразим, јел') где треба да добијамо све уз евентуално реми, два, а не да пуцамо од Јагодине и Војводине....
    Ја сам задовољан ипак пролећним делом јер смо са -11 дошли до неизвнесне завршнице првенства.... Један слободњак је одлучио....

9. Igrali smo ko pičke. Ko da je njima više trebala pobeda nego nama.

10. YeahBatch
    Никако да је дочекамо.

Они што су добили децу кад смо последњи пут освојили титулу, следеће године шаљу децу у први основне. Туга...

11. MA BAJKO NEŠTO VRTIO
    OPET ONAJ GROBAR PLAČE I POVREĐUJE SE...
    MA DOSADA, SREĆA ŠA IMA PIVA UVIJEK...

12. Да сте играли са оним клинцима Савићевићем, Михајловићем (онај што даде маказицама) и рецимо да сте оном малом плавом ударили два шамара, узели му Ауди и натерали га да слуша, можда би то и личило на нешто.

13. Ma ličilo bi na nešto kad bi se oteralo 2/3 tima i kad bi se izmislile pare da Pintara selektuje neke svoje cigoše. Da vidiš kako bi ličilo na APOEL iz sezone kad su prošli grupu LŠ.

14. Шта ће вам паре, кад имате талентоване клинце. Нађите два добра штопера, једног искусног везњака и сачувајте Лазовића, Дауду, Миливојевића, има ту људи који би знали да играју само треба уклопити тим.

15. Moje viđenje je da su skoro svi talentovani klinci oterani. Ožegović je precenjen, Krneta je krš, Spajić u najboljem slučaju može da postane štoper kao npr. Nenad Đorđević, Milunoviću treba pet šansi za jedan gol... Jako klimavo. Dauda jebe, Lazović takođe kad mu je dan, ali ga treba mnogo trpeti. Milivojevića više kenja nego što zna. Kao što sam rekao, 1/3 tima može da ostane. A za nove 2/3 treba para.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.