FK Crvena Zvezda

1. СЕВЕР ЦЕЛИ САДА СЕ ВЕСЕЛИИИИИИ

2. Ono sinoć je user usera.
    A sjedim sa drugom grobarom i ulazi Jojić u igru i kažem mu ovaj će napraviti neko sranje. I dade panjina gol ušljivi u nadoknadi.
    A utakmica je bila očaj. Lazović ovaj put izašao s terena, ja ne znam ni jednu utakmicu koju je on odigrao dobro protiv Partizana. Ne znam pola ekipe, sve neka djeca, jebote. Samo Kadu i Milijaš stariji. Ne znam koji je kurac Dauda sjedio na klupi na početku?
    I Bajko, Bajko mađija, jebem te u nogu, sijeci prste pred iduću utakmicu!!
    Jebo fudbal, danas idem gledati ove svoje lokalne kako izvlače 1x...

3. http://www.mozzartsport.com/vesti/nikola-petkovic-ko-je-ovaj-covek

фантастичан текст! види се да је новинар циганштура, којој је свега више доста, ткао се и ја сад осећам! очекивао сам да ће да спласну осећања после проспаване ноћи, оће курац... не знам ни зашто сам се надао, зашто сам глумио будалу

4. Teško je biti navijač Zvezde danas. Ipak, moramo istrajati.

5. Bila bi i zanimljivija tekma i verovatno povoljniji rezultat za nas da je Sa Pinto izveo ekipu da napada, a ne da čuva rezlutat, ali dobro, neka ostane čiča bar još godinu dana, ima potencijala da napravi nešto više.

6. Zvezdi problem nije nedostatak titula. Nije problem nedostatak pobeda. Već šest godina Zvezdi je problem nedostatak kvalitetnih ljudi. Poštenih prema sebi, pa prema svima ostalima. Dok toga ne bude, neće biti ni titule...

Objasnio čovek.

7. neko da je gledao sa strane mislio bi da je partizanu bitna pobeda,a da je zvezda zadovoljna i bodom.

8. glavni

Teško je biti navijač Zvezde danas. Ipak, moramo istrajati.

Večna uteha: i kad je ovako jebeno kao sad, ma i da bude sto puta gore, zamisliš samo kako bi bilo gadno da te neteraju da navijaš za "komšiju malog". fuuuuuuuuuuuuj

9. Комшија мали ће следеће године имати више титула од нас.

10. Prečka - nije gol.
    Prečka - gol.

Sreće bez.

Mali Partizan u maloj ligi stigao Zvezdu po broju titula. Liverpul neverue, Milan neverue, Šahtjor koma.

11. nije mene što su oni dobri - jer i nisu, nego što smo mi očaj

12. Ајде де, главу горе, гледајте да се пласирате у ЛЕ, систем неки успоставите. Продајте неком Касалицу (најбоље неком медицинском институту), доведите неког маторог квалитетног и јефтиног и само храбро, да се не понови Бордо.

13. да се не понови Бордо.

Naprotiv da se ponovi igra protiv bordoa al sa drugačiji krajem

14. Naprotiv da se ponovi igra protiv bordoa al sa drugačiji krajem

Па добро, како год, само да се уђе у групну фазу.

15. mi smo 20 godina u grupnoj fazi - redaljka, jebe nas ko stigne

joj što nemam milijardu ojra... pa nabijem na kurac i šeike i ruse, i da se uzdam u se i u svoje kljuse

16. гледајте да се пласирате у ЛЕ

Јашта.

17. kod zvezde se to LE pretvori u LE-LE

18. a kurca i vaše lige šampiona!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.