FK Crvena Zvezda

1. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=24&nav_id=716807
    Toliko govno upumpao para u kk a ne može u fk.Biće šteta ako zvezda ne igra LE kad ćemo već igrati evroligu bilo bi lepo da nas usere pa da igramo i LE zajedno lolo

2. Свонси би нас угазио ко брабоњке.

3. Дајте онда СВОНСИ!
    Да упослимо мало УлтрасЛондона опет да оде на утакмице :))

4. Кад је жреб за то?

5. А и мора се проћи и друго коло. И је л' Воша иде од другог или од првог кола? Јагодина иде од првог ваљда?

6. http://en.wikipedia.org/wiki/2013%E2%80%9314_UEFA_Europa_League

Има доле табела, Јагодина и Звезда заправо иду од другог кола а Воша од првог...

7. http://www.youtube.com/watch?v=LOa9esYnduc
    0:30, љубав си ми једина :) ко ми зна рећи оригинал од те пјесме, почели су је прво пјевати Ромини иде у фазону але але Рома алеееее :))
    Частим га пивом сл. текму коју будем у бг :)

8. Pa da. Mi idemo od 2. kola. A žreb ne znam kad je, znam da se tekme igraju valjda 18. i 25.

9. ne znam ja da li igde ideta,posto mi covic nije bas delovao 100 posto siguran da ce te dobiti licencu.
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/233681/Covic-Porazom-u-derbiju-Zvezda-je-izgubila-deset-do-15-miliona-evra

10. Ма јебо лиценцу и јебо Лигу Европе, који ће нам курац то кад се ионако нећемо квалификовати тамо?
    Како сере Ћоки, то је невероватно.... Нека се торња назад у Железник и нека негује онај кошаркашки испрдак пошто је нас замрзнуо.... Навијачи су му узор организованости, главни план за брисање дуга му своди на надање....
    Јебо Европу, јебо вијање титуле.... Да су нормални људи преузели клуб 2009. и да се почело од нуле и да се развој омладинске школе ставио у први план (Партизан је за то време одгајио неколико врхунских клинаца који су продати или ће бити продати за добре паре) онда би ова титула била на Маракани....
    Не разумем што се тако није почело.... Сваки иоле разуман навијач би то разумео - нема се пара, крећемо од нуле.... Нешто слично као Ренџерси - испали у бетон лигу, а Ајброкс је и даље пун....

11. ZBOG PARA DIPPERU ZBOG PARA. DOBIJE SE PARA KADA DOĐE 50 000 LJUDI NA STADION. DOBIJE SE PARA OD UEFE AKO SE POBEDI KOJA ILI REMIZIRA. PARE NAMA TREBAJU PRIJATELJU.

12. Да, да.... Ми смо много јак тим са много јаким играчима и сви дрхте пред нама.... Ако нас опет укењају неки Кипрани у трећој рунди и опет их прођемо после пенала доћи ће неки Тотенхем/Фиорентина/Севиља и покараће нас добрано....

DOBIJE SE PARA KADA DOĐE 50 000 LJUDI NA STADION.

Да се поновим....

Ренџерси - испали у бетон лигу, а Ајброкс је и даље пун

13. Ma bre razumeš da njihovi navijači imaju para mi nemamo. Ja ti sigurno neću ići na svaku utakmicu već na ove "jače". Nema se para da se ide na svaku.
    Samo da mi dobijemo licencu.

14. Имају пара, ал' колико ми имамо мање пара толико су код њих карте скупље.... 258 фунти су им сезонске улазнице, тако да су им улазнице за једну утакмицу вероватно 15-20 фунти.... А овде је улаз и за џабака и за 200, 300, 400 динара.... Далеко сам и ја од одласка на сваку утакмицу јер сам из НС-а, а имам и обавеза, али опет - Београд има нешто мање од два милиона становника, од тога ајде нека лапо буду мушкарци и нека лапо њих навија за Звезду, само 1/10 да хоће да иде на утакмицу то је већ пуна Маракана.... А где су још навијачи који пристижу из остатка Србије.... Из НС-а увек буде пуно људи.... Може се напунити Маракана лаганези да навијачи иду да навијају за клуб, а не да гледају ко је противник.... ;-)

15. Cek samo da vas priupitam, bez trolovanja - jel vama Covic gadan i imate zelju da ga lincujete, ili mislite da radi u interesu kluba?

16. Ја би Ћокија што се тиче ФК туко, а и убрзо ћу имати жељу и за КК

17. човић је легенда, не серите!

18. Не ради он ово зато што воли Звезду, већ првенствено због својих интереса.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.