FK Crvena Zvezda

1. YeahBatch namestiJo prvenstvo!

2. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=05&dd=22&nav_id=716271

И он ће да смирује навијаче, јуче се испетљо из мреже мајмунчина..

3. Nije nama Partizan kriv, niti Tole i kompanija.. Krivi su oni koji su potkradali Zvezdu godinama i koji su bili u klubu.. Često se setim Euforije kad je Piksi preuzeo Zvezdu, pa Tojota pa meč sa PSV'om i Milanom.. Tad sam mislio da je konačno Zvezda vratila svoj sjaj koji je izgubila u kasnim devedesetim..Ali eto opet se neki nakotiše, uništiše klub iznutra i ovo je već sada najjebeniji period od osnivanja kluba..
    Jedno je sigurno, ne može na silu i ne može preko noći.. A onih koji bi došli i napravili dugoročan plan oporavka nema.. Jedino ako nas usere pa udjemo u LE i otplatimo nešto ili dobijemo na lotou i tako neki kurac, inače će Cokulić da završi fakultet bez da Zvezda osvoji titulu, a poslednju je slavio dok je slušao prirodu i društvo ;)

4. Meni je žao Sa Pinta jer se čovek stvarno trudi, a ovi ga iz trenutka u trenutak razočaravaju. Ali ništa novo, idemo dalje...

GODINE PROLAZE MOJE, JA ČEKAM TITULE TVOJE, SVAKIM DANOM SVE VIŠE, VOLIM TE!!

5. Ja njega mnogo više poštujem nego većine balvana u ekipi. Za sada mi izgleda kao neko ko zna šta radi.

6. Па само нек остане... Мени делује сад као најбоље решење у последњих десет година, али питање је да ли је вољан да настави да се мучи са тимом.

7. I drago mi je što je raspustio tim i što će povesti omladince u NS. Ima ko oće da igra...

8. Ма џабе. Онај Ожеговић покушава да имитира Митровића ,тј. Балотелија у покушају. Ја не знам који је курац овим клинцима, уместо да се угледају на Роналда (и Назарија Лиму, и Кристијана) или Месија, они се понашају као Балотели. Само мислим да је ово што је урадио Са Пинту прст у око менаџерима, али ако је урадио. Бар ће свима да покаже да ови клинци сигурно нису лошији од многих набеђених звезда.

9. bolje da su otpocetka sezone igrali sa omladincima.
    inace,ozegovic je mlad,ne treba se ocekivati od njega bog zna sta.ne tako davno nije nista uradio u banatu,ama bas nista,a dobijao je priliku.

10. Бар ће свима да покаже да ови клинци сигурно нису лошији од многих набеђених звезда.

Nemojte da tripujete da će omladinci sad da igraju neki fudbal, pogubiće se i izgubiće sa više od 3 razlike, garantujem..
    Fudbal nije igra koja se igra srcem, nego glavom i znanjem majku mu. Nije to šprint na sto metara..
    I ne razumem kako su sad ovi momci koje je Prosinečki manje više doveo nabedjene zvezde kad su to manje više klinci koji bi ginuli za Zvezdu (Mijailović, Milivojević, Milunović i ostali sa M Lazović Vešović... da ne nabrajam)...
    Mogu oni da vole Zvezdu više nego mater rodjenu, nema od titule ništa bez iskusnih igrača ali da barem znaju da prime i dodaju loptu.

Isti slučaj je i Srbijom.. Sećam se posle Pižona svi su govorili dovedite klince oni igraju srcem kurac palac, doveo Mihajlović klince sad svi kukaju vrati Pantelu, Žigaru i ostale djedove.. Ne ide to tako, ni u klubu ni u reprezentaicji

11. Ma, dok nema plata nece biti nista ni od igre... Jebes ti to kad na kraju godine zaradjujes bedne pare a imas obecane avione, kamione... Pritom je jos tu i pritisak navijaca. Trebao bi Pantela ponovo da se vrati, mozda jos koji stariji igrac pa da se krene negde. Po meni je najveci problem ove sezone bila busna odbrana. Iz dva napada protivnika na utakmici primimo tri gola.

12. Iako je sezona završena, idem u NS u nedelju. ZVEZDA JE ŽIVOT

13. Jel danas Dan D što se tiče licence za LE?

14. Кога боли курац, ионако су нам шансе да уђемо у ЛЕ исте као да је освојимо.

15. Jedeš ti govna. Brate, ako nećeš fino odgovoriti onda nemoj ni odgovarati. Prošle godine nas je gol iz penala u devedesdesetom izbacio iz LE...
    Nego, jel danas poslednji dan za dobijanje licence?

16. Ове године смо гори чак него прошле и имамо још мањи коефицијент, тако да ћемо бити носиоци само против неких аматера из Сан Марина и испашћемо у другом колу.

17. Да признам да сам јео говна што сам се надао и да је Јебач за све био у праву!

18. U drugom kolu smo nosioci, u trećem i četvrtom nismo. Nego mene zanima dal ćemo dobiti licencu tj kada je ćemo saznati. Ako se prijavimo za licencu a nismo ispunili uslove dobićemo 3 godine zabrane.

19. Ма ко је носиоц у трећем колу, Омонија и говна... Нико из нормалних лига не креће из трећег кола тако да опуштено.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.