Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Bez obzira, mora da se trgne. Ima predispozicije. Mora tu tekmu da ostavi iza sebe.
To vam je glupa priča i tešenje koje nama veze sa mozgom. Ne može nikada neki porez da bude veći od neke pobede, ali ne pričam o tome.
Deluje mi kao da može, a tripuje da je još tamo. Biće tekmi, jeb'o jednu, samo mi se čini da ne može sa tim da se pomiri. Kao da je žigosao sebe time. Vidi ga Bajko kako zasere svaku drugu tekmu pa se i dalje smeje.
Može biti dobar taj Maksimović ako se trgne malo i uozbilji.
Брате, немаш право курчити се након онога, да је ико био иоле прибранији требо је гањати клинце, који су толико иритантни да су након бакљаде писали пичке циганке зар вас има толико, а основани неки дан тек и има их 15 јебених. Сине а поштовање ?
Nije mi jasno to da nemaš pravo da se kurčiš posle pobede, dobro ja se ne kurčim, nego se radujem posle pobede, ali nije to tema.
Mislim i meni je ortak u kraju rekao doslovce: "Mi smo makar ispali od Bordoa. Da smo spali na to da igramo sa Tromzom mene bi bilo sramota." Ja frapir'o kad sam čuo. Otišao da se umijem kući. Rek'o ovaj drogiran.
Nije to bitno, ima ovakvih, ima onakvih, nego ja tipujem da taj Maksimović neće ispasti toliko loše. Takav trip imam.
BARI! DŽONI MRŠĆI NAM STEME! DEVEDESPRVA! MI IMAMO TROFEJ A VI? VI STE SAMO MALI PATLIDŽAN! MI HOĆEMO SAMO TITULU AL KAD VIDIMO KAKVA NAM JE LIGA POSEREMO SE NA TU TITULU AL BI IZGINULI SVI REDOM SAMO ZA TITULU I VIŠE MRZITE ZVEZDU NEGO ŠTO VOLITE PARTIZAN AAAAAJDE IGRAJ I BORI SE AAAAAAAAAJDE....
lolololo
Još jedna pobedaaa i titulaaaa! I opet ti si prva po...
Ups! Pogrešna tema.
Нимало ниси занимљив, али нимало.
Ви да сте освојили ону лигу шампиона, не бисте је спомињали ?
Брате, многи европски главни градови немају трофеј, а Београд га има ? ради кога ? требате бити захвални што је тадашња европа дрхтала у београду кад дођу Звезди у госте и што се знало за српски фудбал.
А титула није купљена ?
Будимо реални Партизан улази у сезону са глат освојених 30 бодова од братских клубова, ми смо лоши, можда и не заслужујемо титулу. Али не заслужујете је ни ви, јебена војводина је миљама испред нас што се тиче свега, професионализма, инфраструктуре, ево и стадион реновирају.
А то понижавање пјесама, чему то ?
Ајде играј и бори се ућути сваку вашу пјесму, да нас је 10 пута мање ућутали би вас том пјесмом, а да... ви сте авангарда, ви не слушате Тому и пјевате га на трибини ко цигани и доводите трубаче. МИ СМО ПАНКЕРИ А ХИМНА НАВИЈАЧА ТИ ЈЕ ПРЕРАДА ПАЈСАД дубровачки трубадури - док палме њишу гране. Велики хит ЈОВАНООООО ЈОВАНКЕЕЕЕЕЕЕ и да не набрајам.
LOLOLOLO
Aj da ne pišem opet
http://vukajlija.com/forum/teme/30739-fk-crvena-zvezda?strana=353#post_2394682
Скочко, ја могу руку дати да су сви твоји можда и ти навијали за звезду 91, не као за први клуб ал им је било драго. Јеботе то је највећи успјех икад забиљежен овде, сконтајте то једном.
Ајмо гробари јако
ДОК ПАЛМЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЊИШУ ГРАНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Не видим разлог за овакву препирку, као ни за скочков пост, мада је мени симпатичан :)
ето џони је дошао да културно разглаба о потенцијалима наше екипе (хехе, чуј ово).
ја сам и раније говорио за максимовића да је добар, чак га и не критикујем ако погреши. шта, очекивали сте да буде нови видић? е па јеби га у дупе онда. дечко је још млад, немају ниједну јаку европску утакмицу одиграну, а на тој утакмици са бордоом је било очекивано да неко од младих играча и киксне, ал' добро.
углавном, написах на некој страни раније, лоше је ово што раде. да се ја питам, врло радо бих се одрекао три године европске лиценце, ал' да остане цео тим, какав год да је. јебига, мало би одрасли, уиграли би се, и још кад би дошла та европска утакмица након толико времена онда би изгинули да се покажу, јер ко зна кад ће бити друге прилике (и за утакмицу, и за њихову продају).
штета што су пустили спајића за такве паре (да не полемишемо сад вреди ли толико, ја мислим да ће тај играч итекако вредети), што је максимовић већ отписан, што ће остати марлборо-пањ којег ће да плаћају годишње као тридесет спајића (иако се слажем да је потребно да у младој екипи буде бар један играч који је ту нешто остварио, како би играчи имали ауторитета током игре), ал' добро, таква је ситуација и шта сад, ја ћу да навијам и кад будемо играли са дуделанжом из луксембурга у првом колу квалификација догодине.
Иначе Спајић ми је први рођак ког никад упознао нисам.
Његов деда, и моја баба брат и сестра :)))
Али и Марко његов бураз је потенцијал јебнеи
Дај, бре, Џони, стварно ниси човек. Ја се забринух после дербија да не скачеш од среће са Панчевца у 'ладно Дунаво, а ти долазиш овде да нас зајебаваш, још си и Скочка повео.
Ajde ih nabroj.
Ma ja samo ban'o da kažem da mi taj nešto nije loš igrač, eto to samo.
Jes, bio u reprezentaciji, nije izlazio van kruga na centru, osim ako je neki prekid. Bio u Zvezdi, pa otišao 2-3 sezone u Volvse, da ispadne iz EPL-a, pa se vratio u Zvezdu, da opet ne osvoji titulu. A prije toga bio u Zemunu, čini mi se... Vr' igrač.
Ma ja samo ban'o da kažem da mi taj nešto nije loš igrač, eto to samo.
Ма ниједан играч који је предан раду, који се не мангупира на терену и ван њега, не може да буде лош, мада ме Микић и Миљковић демантују. Труде се обојица, воле фудбал, воле да буду десни бекови, али џабе.
Максимовић је још прошлог лета мислима већ био у иностранству и то је био његов највећи проблем. Полетео је много после једне добре полусезоне у Звезди, напунили му главу причама да га хоће Јувентус. Зато му се и десио онај кикс против Бордоа, баш због тога што је био превише самоуверен без покрића.
А јеб' га Бачкела, рекох ти на окупљању да од Максимовића очекујем да буде неки Бишевац фазон.... Имао је он 10 утакмица са Тошићем у полусезони без примљеног гола и све три у купу (дакле три утакмице против Партизана).... А и утакмице против Омоније и прву против Бордоа су такође прошле без примљеног гола.... Он има тек 21 годину ако се не варам.... Младо је то још за штопера.... Може да напредује ако буде радио.... А и проблем код дефанзиваца је да кад они сјебу нешто то буде примљени гол, а кад шпиц нпр. сјебе нешто онда то буде ''само'' промашена прилика....
U principu Diper je u pravu. Može on dobar da ispadne. Meni ne bi smetalo, ako vama ne treba da završi kod nas :)
Tripujem da može biti dobar ako se ne smori.
http://www.nadlanu.com/pocetna/info/hronika/Na-Novom-Beogradu-upucan-clan-Zvezdine-navijacke-grupe-quotHijenequot.a-183858.866.html
a danilovic docekuje DB na aerodromu.vrhunski nam je sport i ljudi koji ga okruzuju.