FK Crvena Zvezda

1. Курчину ћемо ми икад изаћи из гована ако будемо овако радили. Продали су јединог дефанзивца који ваља због евентуално две утакмице у Европи.

2. Па је л' може једна јебена година барем да прође а да нам тандем остане исти?

Који тандем :)? Ми немамо тандем штопера. А када је већ одбрана у питању наша је у овој сезони изгледала... Десно крило (десни бек), десни бек (штопер), штопер (штопер за дивно чудо), тандем левих бекова Млађа/Петковић (један анорексичан и без воље да ради на себи, други као да се ради сваки дан, колико је дрогиран).

3. А Пантић стајао на позицији штопера или десног бека, а ни сам не зна која му је права позиција. Превара од играча.

4. Играо је ове сезоне и Мићко штопера, Вешовић све сем голмана и нападача, Чава је играо... Довели смо у овом прелазном року играче на позицијама на којима смо било попуњени како тако. Задњи везни и нападач. Лево крило немамо неколико година уназад, као ни пар штопера, али зато имамо 7 нападача од којих један игра нападача а остали крила. Што се каже ГОМИЛА НЕЛОГИЧНИХ ПОТЕЗА...

5. Једино право лево крило у последњих пет година био је Пачеко. Али јебига, човек сломи ногу на првој пријатељској утакмици и оде 700 сома у курац. Пре њега не знам, можда Бурзановић, али он је више офанзивни везни. Ако се добро сећам, по левој страни је лепо играо.

6. Ја колико се сећам после Марка Перовића једино право лево крило нам је био Тришовић, али и он се задржао само 6 месеци. После свих оних Буњевчевићевих и Ивићевих "великих појачања" довођених на кило као да су куповани на сточној пијаци, више и не могу да попамтим ко је све у Звезди играо и на којој позицији.

7. Пикао нам је и Марко Блажић лево крило.... Ја се дивим Жонпију са каквим је тимом био први.... Без зајебанције....

8. Igrao je i Koroman po potrebi levo krilo. Bilo je tu mnooogo muljanja. Sezona 08/09 najveće prevare. Po transfermarketu je te sezone došlo JEBENIH 35 IGRAČA.

Sad već stoji zvanično da smo vratili Garida i poklonili misterioznog Veljka Simića Bazelu, a da smo vratili Srnića i Stojkovića iz Čuke i doveli nekog Petra Đuričkovića za dž iz Napretka...

9. Па Гаридо је и био на позајмици само пролећну полусезону.... А Ђуричковић је наш играч, ал' на позајмици у Радничком.... И шта је са Максимовићем сад? Нема његовог одласка у Аполон на трансфермаркту....

10. Вељко симић је продат Базелу за око 250 к, Ђуричковић се само вратио са позајмице

11. Aha, nisam čuo za Đuričkovića... A Maksimović ni sam ne zna čiji je.

12. Максимовић више није ни за Севојно где је прво игро.

13. Продали су јединог дефанзивца који ваља због евентуално две утакмице у Европи.

Нису две. Ако се не плати, лиценца се губи на три године.

14. Znaci sest u najboljem slucaju... :)

15. YeahBatch
    Максимовић више није ни за Севојно где је прво игро.

Гледам нешто који су све играчи играли и ко су били тренери од 2007. до да данас за Звезду и саставио сам овакав тим:

Ранђеловић (Павловић) - Микић (Б.Ђорђевић), С.Ђорђевић (Јаковић), Туторић (Девић), Игњатијевић (Рељић) - Богдановић, Мугоша (Вукобратовић), Димитријевић (Шишић), Блажић - Јевтић, Калуђеровић, тренер: Достанић.

Мислим да бисмо са оваквом екипом успели... да се изборимо за опстанак сваке године.

16. Dobro pazite, to da ćete dobiti licencu nije dolazilo u pitanje.
    Smejurija je ovih dana kako se kao novinari trpuju da li ćete je dobiti, a svi znaju da hoćete.

E sad sam malo ispustio nešto. Jeste vi već prodali Spajića i dobili pare tako brzo?

17. Да, Спајић је дефинитивно продат Тулузу. Одатле и паре за лиценцу.

18. Al Francuzi brzo uplaćuju i to pun iznos. Evropska unija bato. Nema zezanja.

Što se tiče tog Maksimovića ja i dalje tripujem da nije loš, ali da ga je Bordo ubio u pojam i nikako d'izađe sa te utakmice.

19. Кога није сломио јебени Бордо ?
    Сјећам се гледамо у нашој кафани кад паде гол срећа, весеље, пењи се на столове скачи мени кригла лети поред главе, то еуфорија то оре то копа само неко рече пенал...мук. Брате, плакали су људи од 40 година ко мале бебе, ја нисам могао причати, и долазе неки клинци гробари и серу шта је цигани испали сте ово оно а ви једва прошли тромзо кога већ. Кад тада нисам ударио некога нећу никад, и углавном три јебена дана нисам проговорио, мајка мислила да сам се потуко са неким, да ће јој доћи судски позив, једностанвно нисам имао снаге :) прво што сам рекао је пјесма једина љубави :)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.