FK Crvena Zvezda

1. Под Робијем смо имали тренера који је далеко изнад "играчког кадра", а сада имамо играчки кадар који је далеко изнад "тренера". Никако да се поклопе та два јебем га баш.

Mislim da mi još dugo nećemo imati igrači kadar iznad trenera. Makar i ja bio trener.

Ne znam čemu gogić, bolje da smo beka uzeli, a stavili vešovića na krilo. Sve je bolji, iako nisam verovao da on može bilo šta u životu. Bajko ili ide ili će se menjati sa ovim klincem. Treba ga puštati da više brani. Što više

2. Samo da srede one papire oko onog cigana Arauha i da izbace Lazića jebo mu pas mater, Martinović je sasvim solidan štoper, nema previše komplikovanja, odma tera tu loptu od gola i solidan je u skoku, Vešovi za divno čudo sinoć je i radio nešto u odbrani, dok ga u napadu nije skoro ni bilo. Ninković je igračina za ove naše prostore, Aca Kovačević je solidan, može to i bolje. Mrdja je bio sinoć kao baba, spor, mlitav mora to bolje. Sve u svemu da uigramo odbranu malo i da naučimo ove naše "napadač" da pogode gol kada šutnu možemo se nadati nečemu.

3. Мало су се људи превише наложили на Рајковића, јесте таленат, али оно, време ће показати... мада, баш је млад, као што је неко рекао, боље да су га оставили још годину дана у Јагодони. Овако му сад треба одма' дати шансу па нек' бургија... али тешко поред Мађије.

4. Па оно... фале нама бекови. Вешовић је болид и терајте га у курац, ту смрдљиву педерчину не могу да гледам у тиму. Четник је просек, Младен је изгубљен, морају ту бољи играчи.

А ако тај цигос Араџуго нешто зна, можда не буде лош у тандему са Мартином. Јебеш га, ако је већ неки велики таленат, онда са 18 година мора бар да буде бољи од Крнете и Лазића заједно.

5. Koliko znam iz novina, što jelte nije puno, arauho igra štopera i desnog beka. Ne znam samo šta mirić radi tu. Treba do oterati

6. Nemaju koga da ga prodaju, pa ono ubaci ga 10 minuta možda ga usere nešto.

7. Da nam ga munu juče Mirosavljević već bi ga sutra predstavljali kao pojačanje.

Сад би већ молио Делије да му опросте ружну прошлост.

8. Nekako mi žao što dovedoše Rajkovića, daj će upropastiti dijete, daj će mi oteti onaj osjećaj iz stomaka kad lopta ide prema Bajkoviću, ili u radijus 20 metara, pa kad me prožigne i muka mi dođe...

Fali nam neko kome će Ninković dodati loptu a da se ne rasplače za njom ko kad je doda kasalici. Računam da će to biti Lazović kad s emalo oporavi. Ako bude i blijeda sjenak onoga što je bio bice konkurentan.

Jedina razlika između Zvijezde i Partizana u ovom trenutku je što Ninković može igrati devedeset minuta, a Saša Ilić ne može ni poluvrijeme

9. Da se ja pitam stavio bi Lazovića u napad kad se oporavi. Zajebi me crnaca više. Kasalicu u sopot da ore njivu. Staviti još nekog glavatog, tipa mrđu, pored lazovića i cepaj. Fabiu Mladenoviću se zahvaliti na saradnji, i dati mu posao na nekoj trafici.

10. Lazović i Mrđa u napad, dok se Mrđa malo dozove kondiciji, biće to dobro, mnogo se bolje otvara nego ovi ostali napadači i lakše ulazi u šanse.

Fabiu Mladenoviću se zahvaliti na saradnji, i dati mu posao na nekoj trafici.

Ja onako zamišljam heroinskog zavisnika, a ne fudbalera

11. Ja kad vidim njegovu facu, znam da nikada nije čuo za heroin, a ni reč zavisnik nije još stigla do njegovog vokabulara. Sav je rahitičan. Važno da izlazi u opušteno bar. Idi bre na splav ako već izlaziš :D

12. фале нама бекови

zar ovaj mali lazić što igra štopera nije u svim mlađim selekcijama igro samoiisključivo desnog beka?
    misim, možda mene sports interaktiv zajebava, al i da nije, bolje on da igra, nego da krila kao što je vešović igraju nazad.

13. За мене је Нинковић играч утакмице, јер оно што он уради не може нико, чак ни Печник. Близу њега и Словенац, сјајан дриблер.

Мене боду у очи она интелигентна додавања, за које немају храбрости и знања остали играчи. Њих изводе само Нине, Печник, и на моју велику радост Мијаиловић. У првом полувремену су те комбинације по левој страни биле фантастичне.

Велики плус и за Ковачевића који је, и поред великог посла у одбрани, имао снаге да повуче доста лопти напред.

14. zar ovaj mali lazić što igra štopera nije u svim mlađim selekcijama igro samoiisključivo desnog beka?

Jeste. Lazić i Jakšić su igrali i bekove i štopere.

15. zar ovaj mali lazić što igra štopera nije u svim mlađim selekcijama igro samoiisključivo desnog beka?
    misim, možda mene sports interaktiv zajebava, al i da nije, bolje on da igra, nego da krila kao što je vešović igraju nazad.

Jeste igrao beke ranije, i sigurno bi defanzivi bio bolji od vešovića. A i prirodnija pozicija mu je, a krilima kao Vešović ne teba dati da jedu, a ne da igraju fudbal. Čovjek odigra jednu dobru partiju od 40. I kurči se previše

16. Не постоји тема НЕ МОГУ ДА РАЗУМЕМ па реко да напишем овде.

Фејса у Бенфици. Добијаће 700 000 годишње. Откупна клаузула 35 милиона.

ПИТАЈ ЈА ВАС ГДЕ ЈЕ КАМЕРА!!!??

17. SiM-e ne znam šta bih ti rekao, matere mi. Ja ga nešto i nisam gledao mnogo, svega jedan dva puta u repki i nije bio ništa bolji ali ni ništa lošiji (što je teško) od ostalih, čast izuzecima. E sad, ovoliki ugovor...

18. http://www.mozzartsport.com/video/2007
    Кад ћемо ми опет имати нападача као Пантела...

19. Jebo majku, stvarno kod nas u Zvijezdi, malo malo - "Dogodilo se na današnji dan". Jebali sestru svoju upravljačku, pa hocu li opet dočakati jedan dan da će biti o njemu "dogodilo se na današnji dan"

20. Ne svira sudija čist penal za glodare