FK Crvena Zvezda

1. Da je tu Lukic 'prekomandovao' bi ga u sopot na kaljenje ili narodski sviranje kurcu.

2. A jbg, mnogo je mlad, on je tek sad i u Jagodini počeo da brani, bolje da su sad potpisali predugovor sa njim i pustili ga da odradi ovu sezonu u Jagodini, ovako najbolje bi bilo pustiti ga ovu polusezonu da brani kup utakmice pa na zimu oterati Bajka, što se tiče Gogića mislim da nam nije bio potreban igrač na toj poziciji i da je bilo bolje angažovati nekog desnog beka, ali, šta je tu je.

3. Gogic je zadnji vezni koliko sam ja procitao, valjda?

4. Дуго нисмо имали катастрофалнијег тренера. Кратко Останић је бре маг за овог имбецила.

5. a mogao je da bude dobar golman...

6. Да, најбоље да мењамо тренера на сваке две утакмице. Пустите човека да ради свој посао, ионако ову хорду Богаља-И-По-Који-Нинковић нико не може натерати да играју боље од овог.

И одлична појачања, коначно неко нормално улагање у будућност. Бајко дош'о ти Рајко!

7. Бајко дош'о ти Рајко!

Бајко и Рајко! :)))))))))))))

8. A jbg, mnogo je mlad, on je tek sad i u Jagodini počeo da brani, bolje da su sad potpisali predugovor sa njim i pustili ga da odradi ovu sezonu u Jagodini, ovako najbolje bi bilo pustiti ga ovu polusezonu da brani kup utakmice pa na zimu oterati Bajka

ne vredi, ne znaju govna štajepredugovor uopšte. kup im je, šta više, važniji od prvenstva. ne znaju šta je pozajmica, šta je filijala, šta je dugoročni plan za perspektivnog mladog igrača..

9. Ne treba zaboraviti da je Bajko jebao Zoricu Marković, što je priznaćete, sjajna referenca.

10. Каква курчина брате па овом дечку су шансе за успех у каријери управо пале за 34%. Има да греје клупу оном ђилкошу док не добије шансу на кашичицу, а онда кад прими у Европи 4 комада од неке полуаматерске екипе док се неком новом Крнети дере да обрати пажњу на црнчугу који му пролази иза леђа, има да му се најебавају кеве док га не отерају напокон. Јагодина је лепо могла да га задржи годину дана бар, да му да шансу да брани целу сезону у прволигашком такмичењу (што је реткост за тако младог голмана) и да га продају како треба, неком страном клубу.

11. sac se isteteovira,jebe karleusu,pije po splavovima,zna ce himnu,ramadani ce mu biti novi najbolji drugar,zavrsice u dinamo tbilisiju...

12. http://i.imgflip.com/36nie.gif

И одлична појачања, коначно неко нормално улагање у будућност. Бајко дош'о ти Рајко!

Koja budućnost Gogić ima 28 godina...a i ja sam rekao da je bolje za Rajka da ostane do kraja sezone u Jagodini, možda čak i sledeću.

Ne treba zaboraviti da je Bajko jebao Zoricu Marković, što je priznaćete, sjajna referenca.

Sećam se citata iz novina, Zorica Marković, svađala se s nekim: "Nemoj ja da ti dovedem baju, da ti smrzne govno u dupetu", tako nešto, a odnosilo se na mučnog Bajkovića... :)

jebe karleusu

To mesto je već popunjeno.

13. Какав дриблинг јеботе, да ли је ово могуће? :О

Прво онај Мијаиловићев против Исланђана, па Нинковићев против Черномореца, сад овај Пречник. Ово од Звездиних играча нисам видео одавно, освајамо титулу гарант.

14. Нинковић професор доктор фудбала на овим просторима.

15. Jesi video sledeći njegov? Ono je hahahahahahahaha!
    Na 2:05... ali nek jedan dobar ima dribling, jedan loš, ja zadovoljan!
    http://www.youtube.com/watch?v=-kp2PD8brf8

16. Требало је да нас добију 4:2.

17. А Милијаш мртви једва добацио до гола после овог продора Пречника.

18. Продајте Пречника, сад му је овај дриблинг набио цену. :Д Шалим се, колико ми је криво што је ова сељачина тренер. Ово је екипа која би могла да исфура Робијеву тактику сасвим пристојно за наше просторе. Мене је Нинковићев пас приликом гола одушевио. Дуго нисам видео тако интелигентан потез код наших играча. Не знам, имам утисак да Звезда, иако реално има потенцијала, као да нема тренера, или још горе, има ужасног тренера. Нисам гледао утакмицу, али мислим да би чак и Милија уз боље припреме и све пљуге могао пристојно да игра уз Нинковића, "Пречника", који и није толико лош. Свакако бољи од неких мајстора као што су Гума Богдановић, Миловановић кад је дошао други пут у Звизду и многи други. Одбрана нам је ужасна и на томе треба радити. И довести нормалног тренера. Драго ми је да видим овакве потезе, јебига, показују да се наш фудбал и даље копрца и да интелигентним радом и може да се извуче. Видећемо, још је рано да причам о тиму.

19. Под Робијем смо имали тренера који је далеко изнад "играчког кадра", а сада имамо играчки кадар који је далеко изнад "тренера". Никако да се поклопе та два јебем га баш.

20. Da nam ga munu juče Mirosavljević već bi ga sutra predstavljali kao pojačanje.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.