FK Crvena Zvezda

1. prvo namirite dugovanja,pa onda delite milione.

2. Поглед који улива поверење.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=09&dd=05&nav_id=750456

ПАЗАРИ НАС РОМАЊЕ!

3. РОМАНЕ ПЛАТИ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

4. НЕ ДАЈ ДА ТЕ ЛОЖЕ ДА ЈЕ ЧОВИЋ БОГАТИЈИ ОД ТЕБЕ, ПОКАЖИ КОЛИКО СИ МОЋАН!

5. Mozzart sport pise da su nasi odbili Gaja da se vrati, i da ga Partizan dovodi... Kunem vam se, ako ode tamo, ima da se smorim kao plovak. Covek je car, kako je igrao, kao da mu je poslednja utakmica u zivotu, svaku tekmu... Jebem vam kevu bas, sa 35 godina je bolji od svih nasih stopera...Bitno da smo Omegu doveli...

6. Гај је легенда. Мислим да је више купио Делије него ико други. Не бих волео да оде у Партизан. Али ћу га готивити и да оде тамо.

7. Najviše sam ga gotivio od svih stranaca. Stvarno je kidao lik.

8. Gaj je legenda. Moj ćale ga gotivi do jaja, a inače zna igrače pogotovo crnce...

9. Има да буде ове сезоне ЗВЕЗДА ЛИЖЕ ЈАЈА ИБРАХИМА ГАЈА

10. nece biti prvi koliko-toliko dobar igrac koji je zavrsio u partizanu jer ga zvezda nije htela.posle kukaju kako je ispao picka.oce covek novaca,jos pred karaj da uzme 100-200 ljada.ako ne uzmu neki arapi za dobre pare.zvezda dovede igrace sumnjivog kvaliteta,plati nekom da sere kako su vrhunski za male pare,posle taj dokaze da je bio vrac u svom selu u africi da ne zna sta je lumbalo...

11. Sa kim igramo za vikend?

12. Donji Srem, nedelja u 19.

13. Koliko sam se smejao kada sam čuo ovo
    http://www.youtube.com/watch?v=AtSyd0yeLpY&noredirect=1
    Najjače ovo maaaajkuuu im jeeebeeeemmm...

14. Odlična ova nova pesma, bilo bi lepo da se preseli na tribinu.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.