Мени било баш до јаја кад се сјебао сигнал, најбољи део текме убедљиво.
Ово је већ смешно, церим се већ пар минута од муке. Бољи су црнци јебига, трче, прецизно додају, освајају простор а наши слепци као изгубљени и колективно и појединачно.
А најгоре је што ће ћале после да кења и мудрује како је Звезда овакве чамуге некад накантавала са пар комада и ја ћу опет да се нервирам и тако..
Loše postavljena taktika, Kadu koji jedini zna da stane na loptu igra na krilu, samim tim smo slabiji u ofanzivi na sredini.
U drugom poluvremenu Mezenga umesto Mićka, Borha na krilu, Kadu u sredinu i ima da jebemo.
JEBAĆEMO REN !!
да избаци ону говнурду од ковачевића, на његову позицију мијаиловић, и мезенга да уђе као трећи шпиц. да шукне и ћосића уместо вилотића, који је можда и већа говнурда од ковачевића, и још вешовића после да замени димитријевића, па да буде мало истуренији. формација 4-2-1-3, и аупичкуматерину. нек' одиграју макар лепо и храбро до краја, па нек' приме и још два, неће ми бити жао.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Kome je do gledanja http://88.80.11.29/38959/watch-rennes-vs-red-star
strasno brate. samo mi zao Delija sto se cimaju. navijaju vec godinama ovako. NI JEDAN JEDINI PUT NISU ZNALI DA IH NAGRADE POBEDOM.
PICKE!
Igraju ko pičke ooooo!
Мени било баш до јаја кад се сјебао сигнал, најбољи део текме убедљиво.
Ово је већ смешно, церим се већ пар минута од муке. Бољи су црнци јебига, трче, прецизно додају, освајају простор а наши слепци као изгубљени и колективно и појединачно.
А најгоре је што ће ћале после да кења и мудрује како је Звезда овакве чамуге некад накантавала са пар комада и ја ћу опет да се нервирам и тако..
Много је бољи Рен, мирише на дебакл.
Нема дебакла док на голу имамо Бобана Бајковића Бајка, највећег дриблера међу голманима и највећег голмана међу дриблерима.
Ne razumem taktiku sa Kovačevićem i Mićkom. Uzgred, Piksi je, blago rečeno, očajan.
БАЦИ ПЕШКИР, РОБЕРТЕ!
ne bi se on vratio da je nešto valjao, već bi zgrto pare po evropi...
Све бре пичка до пичке. То је гомила пичака.
Iz keca u dvojku 100% 2-3 na kraju ja vam kažem! Igraju ko pičke al čudo večeras!
Loše postavljena taktika, Kadu koji jedini zna da stane na loptu igra na krilu, samim tim smo slabiji u ofanzivi na sredini.
U drugom poluvremenu Mezenga umesto Mićka, Borha na krilu, Kadu u sredinu i ima da jebemo.
JEBAĆEMO REN !!
http://www.youtube.com/watch?v=zjpAJ_3exYY
Да нам је Лекић сад... :)
Lazović i Borko su dobri, ali šta da rade kad su odsečeni... Čava loš, mora bolje u drugom.
Ne znam, ja sam uvek za taktiku sa 2 špica.
Jebao nas Reeeeeeen! Jebace opeeeeeeeeeet! Jebu crncuge, jebu crncuge, pusicemo kurcineeeeeeeee!
да избаци ону говнурду од ковачевића, на његову позицију мијаиловић, и мезенга да уђе као трећи шпиц. да шукне и ћосића уместо вилотића, који је можда и већа говнурда од ковачевића, и још вешовића после да замени димитријевића, па да буде мало истуренији. формација 4-2-1-3, и аупичкуматерину. нек' одиграју макар лепо и храбро до краја, па нек' приме и још два, неће ми бити жао.
Onog Kovacevica treba obesiti za primer drugima.
Zvezda deluje pogubljeno skroz, il' nek menjaju taktiku, il' će nas čamuge još puniti.
Mislim da će uslediti jedan Fudbalski alchajmer. Robi ubaci mene željan sam dokazivanja..
Ne mogu ja ono da gledam, nemam živce.