FK Crvena Zvezda

1. Što se ljutiš odmah Fendere? Što si takav grubijan?

2. Ajde sta ste digli dzevu oko skidanja dresova, pobogu, pa to je jedan tradicionalno sprsko resavanje problema medju prijateljima... Mislim stvarno. A da nisu vratili, ne bimo imali u cemu digramo sad u sredu, tako da je to dobar potez. Jedino sto stvarno mislim da ce ovaj balvan da uradi, jeste da poizbacuje neka govna iz ekipe, i pokusa da ih zameni drugim govnima. Recimo, Kasalicu je skoro izbacio, mora jos manje minuta da mu daje, i to je respekt. Ovaj Peruanac ako ne zaigra sad u sredu, secem djoku. I mislim da ce krenuti sa 2 spica sledece kolo, Daudom i Mrdjom, vratice Milijasa jer se Gogic pokazao kao drvo, i Milijas los je bolji od njega, ili ako ima muda, treba malog Vukana da ubaci, i da cepa sa njim, Ninetom, Kovacevicem i Pecnikom, plus ova dvojica u napadu. Odbrana Bajko madjija, Lazic, Peruanac, Petkovic i Mijailovic. Izbaciti onu budalu od Martinovica, ono je klasican "na palac" igrac, u Stojniku bi se odlicno snasao.. :) Situacija u klubu je krajnje tragicna, ali Boze moj, idemo dalje, NI-KO NAM, NI-STA NE MOZE! Jebacemo Proleteroaaaaaaaaa! U sred crvenog-belog NOVOG SADOOA!

3. http://www.zaslike.com/files/avivrvvo589srgw5ctq.jpg

Ahaahhaaahhaahhahhahaahaahh, delije slede sizofrenicare.

4. jebote pa stvarno smo govna ne mozemo vozdovac da pobedimo jebem im mater treba im i kopacke uzeti. a ovo sto se tice vracanja dresova je sranje

5. A da nisu vratili, ne bimo imali u cemu digramo sad u sredu, tako da je to dobar potez.

џД

6. А прексиноћ кад играли Сити и Јунајтед, онај коментатор на 4:0 рече да су Јунајтеду Делије навијачи, скинули би им штуцне.

7. Кад смо код те трагедије енглеског и уопште фудбала, што нема Манче на сајту? Да се није обесио или отровао или скочио са моста?

8. Fender baci neku foricu, da se smejemo malo. Poželela se raja tvog humora maćko.

9. jebotebog al smaraju ovi zvezdini navijači sa ovom pjesmom... pola sata pjevaju

10. Ja odigro iks na poluvremenu pa upalio strim da slušam
    Divim im se ja psihički ne bi podneo da pevam ono pola sata

11. ja isključio ton ali sad u sebi pjevam pjesmu jebo ih bog manite

12. Jel prenosi neko utakmicu?

13. A promenjena je melodija od prvobitne pesme, ova mi se ne svidja. Da li neko provaljuje da nam iz odbrane Vesovic jedini konstitucijom podseca na fudbalera? Koji zasu... Ovom Gogicu dati ispisnicu, kao i vecini, ali cisto eto...

14. Нисам веровао да ћу ово икада написати али јбг. ЈЕБАЋЕМО ПРОЛЕТЕРОАА

15. Чек јел ово Дауда или Дрогба?

16. Ау колико јебемо ја не верујем, лагано бисмо освојили Лигу Шамппиона да смо ушли у њу. Дауди српски пасош, какав Митровић какви курци.

17. Vaši igrači zaustavljaju vrijeme, neutrališu ga kao crne rupe.

18. Улазимо у ЛШ СЛЕДЕЋЕ СЕЗОНЕ, само опуштено. Видиш да чувамо Оњила за те битне изазове, ово је све боранија. Па нису ови у Звезди будале да баце тек тако пола милиона и то на ову кризу..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.