Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Јок, бре. Требало би довести труст мозгова са Цареве ћуприје. Ал Косан, Жива - мајстор тактике, бата Ђора и Караси. А Милојко Пантић за порптарола клуба.
Нови спонзор - Рубин вињак. И да вратимо конобара за председника.
Ооооо Владимир Пижоњ! Владимир Пиииижоооооњ!
Онај идиот Михајловић коначно убо суштину (ако је неко читао интервју), ово нема везе са тренером, овде не помаже ни Мурињо, ни један ни други. Ово је ствар управе и хаоса у клубу па се само одражава на играче а ови то преносе на терен.
Ок дошао је Џајић, и шта сад? Јел сад имамо бољу омладинску школу, јел се бар ради на томе да бар за 5 година избацимо и ми једног Марковића и Митровића? Па за време тог Џајића се све и почело распадати, чему то стално вртење у круг.. Могли би да вратимо Лукића чисто да видимо шта ће да буде.
Доводе 15 играча ПОСЛЕ почетка сезоне и припрема и од тих 15 не ваља НИ ЈЕДАН. Једино Нинковић, а њега су за чудо довели на време. А наша деца труну и одлазе са 15 година. И то таленти.
РАСИПАЈУ се са парама. ОЊИЛО 450 000 плус проценат!? ОК. Зашто онда не игра!?
И то је само пример.
Чему Кокезе, Тончеви, Ћокији и остала мафија!? Докле са саопштењима после сваке полу-спорне ситуације у лиги! Ћутите и играјте! Зашто СВЕ радите како не треба матер вам распалу! И ми то трпимо. То је најгоре од свега.
Зашто се распадате Звездоа децхко?
ЖОНПИ ФТЊ
Izgleda vam ostaje slaviša
воимјаоцаисина.
Jedva čekam Anđusa.
Kad dođe Pižon pa održi neki ovakav govor u njegovom stilu, ima da jebemo sve redom
https://www.youtube.com/watch?v=WO4tIrjBDkk
Мишко таксиста наредио да Сејо остане. Мишко се мора испоштовати. Ја верујем у Мишка.
Што рече Дрле пре неки дан, колико је ово у ствари дојаја, ова ситуација са Звездом и Партизаном... Добар фудбал имаш у Енглеској, али ове сцене скидање дресова, капитенских трака, саопштења... Просто да пожелиш никад да се не нормализује ситуација. Јер стварно не би било занимљиво :) ПЛУС АНЂУС!
Pižon je znao da ima ispred sebe šumu a ne tim, pa je izbegavao komplikacije poput duplog pasa i slično, zato je i bio prvi. Jednostavnim fudbalom do titule!
Gubili bi mnogo više utakmica prethodnih sezona da se klubovi nisu zentali. Retko ko je imao muda da nas napadne. Sad skoro svi igraju ofanzivno i zato nas pune.
Prebiću ga ako vidim dva zadnja vezna na bilo kojoj sledećoj utakmici.
Мишко таксиста наредио да Сејо остане. Мишко се мора испоштовати. Ја верујем у Мишка.
Мишко стручњак! Као некад Златко и Сребренко са Спортала.
Еј, ја не верујем шта читам, па ови нас јебу у здрав мозак.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/240259/Dzajic-Stojanovic-ima-poverenje-uprave-navijaci-vratili-dresove
Е супер, сад је све у реду, ја чак мислим да Тома треба да одликује ове одважне и лепо васпитане момке...
Nisu vratili dresove. Dresove je zaplenio slinavi ciga nakon što su bačeni u kontejner pored stadiona Obilića...
I ne mogu da tražim temu za KK. Zna li neko koliko su sezonske i da li su uopšte puštene u prodaju?
Нема још ништа, требало би да почне продаја ускоро а важиће и за ЕВРОЛИГОАААА
navijaci vratili dresove...u rangu sa scepakadabrom i kapitenskom trakom.kace konferencija za medije gde ce navijaci da pricaju?
Са' ће да се организује конференција за штампу на Маракани па ће да дођу Шавија, Стојадин Мађија и Шоне Вопс. Онда ће Стојадин и Шоне да кажу: "Шавија наш добар друг!" Није 'тео јбг."
И сви (не)срећни и (не)задовољни.
Tvoj nedostatak smisla za humor je do te mere zabrinjavajuć, da se ponekad zapitam zašto te jednostavno nisu ubili posle prve šale koju si izrekao u životu.
Бушидо, не кењај него или узми мало тог чиме се груваш да се мало смириш, или се кобејнуј већ једном. Или пиши нешто везано за Звезду, или престани да сереш.
Bušido, verifikovani ocjenjivač humora since 1905.