Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ako ovako nastave bice uspeh ostajanje u ligi
http://sportal.rs/news.php?news=110064
A jaadaaaan.
Ај нек неки мод отвори подфорум "КомеНдија" и нек баци ову тему тамо.
Fender,
ja apsolutno razumem da imaš samo jednu vijugu više od kokoške, te da je to dovoljno da se od nje razlikuješ samo po tome što ne sereš po dvorištu. To je, takodje, sasvim dovoljno da smatram svaku tvoju paprikaš uvredu benignom i da se zbog toga ni malo ne ljutim na tebe. Sve drugo bi bilo nepravedno prema tebi, jer kao i ovi igrači kojima su skidali dresove, nisi ti kriv što ne možeš i ne umeš bolje.
ZVEZDA OOOO
jes glup jebo majku svoju pa za to sto su izgubili konj
poslije svih ovih sranja pocinje da me dosta nervira citav tim , uprava i vodje navijaca
http://redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4945-zvezda-podize-novi-kredit-od-banka-inteze.html
Е, сад смо га угасили начисто.
ja apsolutno razumem da imaš samo jednu vijugu više od kokoške, te da je to dovoljno da se od nje razlikuješ samo po tome što ne sereš po dvorištu.
Бушидо, зашто описујеш себе, човече?! Мора да ти је лоша роба коју груваш па си нервозан. Глуп си, немаш ти мозга, не можеш да се хвалиш да си паметнији од мене, кад немаш чиме да хвалиш. Паметан си ти као овај Дауда, можда и мање.
http://sportal.rs/news.php?news=110064
e ali imamo vise postova na temi nego grobari opaaaa
dauda dao gol invalidima koji ne mogu 2 fudbala da povezu na sajmistu.sada je najbolji na svetu.njima moze gol da da svako ko moze da trci pola sata.golovi jesu lepi,al kod prvog su ga pustili,drugi ga usro...
Dauda je odličan napadač za naše prilike koji nema s kim da igra.
dauda je klasican crnac koji nabija loptu ka golu na koga ce sada svi da drkaju jer je dao gol drugoligasu sa slane bare,a pre toga nikom zivom.
Nije baš tako, to sam pričao još od njegovih prvih mečeva kod nas. Nije baš Drogba, ali da ima solidna krila i/ili napadača sa kojim bi sarađivao mislim da bi bio na nivou Klea npr. (pošto njega gledamo kao najboljeg napadača u JSL poslednjih godina).
lik daje golove invalidima.u drugim klubovima,posebno onima koji nisu zvezda,partizan,vosa ima jos goreg igrackog kadara,pa se oni koji nesto znaju izdvoje iz mase.ne znaju ni oni mnogo,al dovoljno da odu u neki azerbejdzan.ovaj da je valjao ne bi otisao iz svedske,ne bi davao golove iskljucivo krs klubovima.cim dodje stoper koji mu zatvori desnu stranu,ovaj ne moze da prdne.mozda nesto i uradi,al po mom misljenju nije nista uradio,niti ce...
Proguta mi jebeni post... Poenta tog posta je bilo, da je Dauda najbolji spic u nasoj ligi, a to da li ce da uradi nesto, ce vreme da pokaze, i tvoje je subjektivno misljenje da ne valja, a velike vecine da je bas suprotno. Koristan je igrac, i kad ne daje golove, ulazi u sanse, asistira, vraca se da uzme loptu na nasoj polovini. Najbolji i najkorisniji spic od Zigica u Zvezdi.Moze lagano da igra u nekom osrednjem tipu iz Bundeslige, tipa Hanover, i da ima isti ucinak kao onaj njihov Konan recimo. Nije Drogba, ali za nas moze da bude... A te price, da valja ne bi dosao ovde, itd, su tako trule, da je to jedno proseravanje od koga mi se kenja kad god procitam...
ja nesto kontam da ce dauda da ode za 150.000 a kad ode raspucace se ko barkos
ovo da je najbolji stvarno ne treba komentarisati,k'o da fudbala ni ispred zgrade nisi igrao.koja velika vecina?zasto ne daje golove?ne davati golove,a ulaziti u sanse nema nikavu svrhu.ne treba da se vraca po loptu,nije on ofanzivni vezni vec cesto jedini napadac koga stavljaju.u nemackoj ligi bi igrao protiv bajerna,borusije i ostalih,ne bi loptu mogao da primi kada bi ga lam i drugari cuvali.nemoj da uporedjujes bundesligu sa nasom ligom,neozbiljno.ovde ima 3-4 polujake utakmice po sezoni,a tamo mesecno 3-4jake,tako da...igra po atarima,dao ponekad gol,nema jace tekme od nekog sevojna gde je ista pokazao,dao gol ljudima koji ne znaju loptu da sutnu.to sto se tebi kenja to je neki drugi problem.da je valjao ne bi otisao iz svedske i dosao u srbiju da igra fudbal.prosto k'o pasulj.velika veceina ga pljuvala posle vozdovca i sada ga digla u nebesa jer je dao gol slanoj bari.ej,pa samo ime kome je dao golove zvuci otuzno...
Imamo boljeg?
ne,al to ne znaci da ovaj valja.
ustvari,bice boljeg.da ce neko 2 gola surdulici,pa ce taj biti novi nesto...
Не могу Даудини голови против друголигаша да буду мерило његовог квалитета. Кад буде онако као порив Пролетера буеде промешао одбрану Партизана или Војводине, онда се о њему може говорити као квалитетном играчу за нешу лигу. Он ако стварно има квалитета, њему неће бити потребна крила да му бацају лопту "на тацни" већ ће умети да ухвати и дугу лопту и да је примири, да предрибла двојицу и да да гол. Ако то умеш у нашој лиги, онда нешто знаш.
Ako je i kvalitetan, kvalitet neće doći do izražaja, jer igra s trupcima.