FK Crvena Zvezda

1. ХААААхахахахахахахахахахахХАХАхахахха

2. Мислим да је више блам да се кријемо иза оног да је клуб велики колико су му велики и бројни навијачи. Кореографије и навијачки песмуљци не могу да поправе усрано стање у клубу. Боље би било да се почне са бојкотом јер масовно долажење на стадион и подржавање појединих пијаних и комплетно полуизгладнелих играча који не примају плату месецима па немају вољу ни да потрче на терену, стварно не води ничему. Ем су већина њих балвани, ем се не труде на терену. Величину клуба не чине само бројност навијача, него трофеји. Док ми и даље будемо пребројавали навијаче на трибинама, Загрепчани из Хумске 1 ће бројати трофеје и онда кад Толе не буде више председник ФСС-а. Погледајте мало снимке из осамдесетих година. У сезони 1984/85, Звезда је у једном тренутку била последња на табели. Навијачи Звезде су у малом броју долазили на Маракану. Бојкотовали су Гојка Зеца, прозивали играче. У сезони 1988/89 Звезда је јесењу полусезону завршила на 9. месту, Партизан је био 11. на табели. Бранко Станковић је добио отказ, заменио га је Шекуларац, Пиксију се звиждало целе те сезоне и то за најмању грешку иако је 3. маја 1989. године изабран за 5. Звездину звезду. Звезда је остала без оба трофеја, навијача на трибинама за оно време није било пуно (око 15 000), а они који су долазили без милости су прозивали играче који су допустили да им просечна Војводина узме титулу испред носа. 'Еј! Звиждало се Пиксију и друштву, а овим балванима се одаје почаст за победе над екипама које би у старој Југославији играли у максимум међуопштинским лигама, односно Београдској зони.

Bushido
    Ja razumem da jedan Fender ne skapira ironiju... ali mi čudno da sve druge osobe, koje ipak nemaju vezanu portiklu oko vrata to ne skapiraju.

Ја разумем да си ти идиот и грешка природе па ништа. Дођеш овде да би мене споменуо, да би прокоментарисао сваки мој јебени пост. Шта си се, идиоте, наврзао на мене? Тебе изгледа нису скоро добро испребијали, зато си се разлајао.

3. ako jos neku utakmicu izgubimo treba pokrenuti akciju da niko ali apsolutno NIKO ne dodje na utakmicu kao onaj mec na veliku subotu protiv franjevaca. a ne da se kurcimo sa tim da je poseta 5x veca nego patlidzanu a rezultati kurac. i da treba da nas neko kupi ali da pare ne uzme vucic nego da se to iskoristi za dovodjenje igraca npr. po ugovoru da kupac bude obavezan da u letnjem prelaznom roku dovede igrace u vrednosti od 20 miliona a ne da pare idu za ''razvoj fudbala u srbiji'' tj. u dzepove politicara i partizanu jer ako bi i jedan jedini dinar od prodaje zvezde (koja se stvarala decenijama) ode partizanu to je stvarno sramota

4. o ugovoru da kupac bude obavezan da u letnjem prelaznom roku dovede igrace u vrednosti od 20 miliona

Дал стварно мислиш да ће неки бољи, европски фудбалер, доћи у распалу Звезду да игра против Доњег Срема, Јавора, Металца и осталих гована ? Нема го курац од приватизације, нама је генерално стање у фудбалу катастрофално и не видим никакав спас у даљој будућности.

5. ni ruska liga nije bila ni za kurac pre 15 godina.dosla kinta i dosli igraci.dovodili onih brazilaca za dobre pare.kada su se vratila dvojica-trojica i rekli da ne jedu tamo ljude poceli i ostali da dolaze.treba svi timovi da se privatizuju.

6. pa sa 6 igraca od 3 miliona igrali bi smo ls

7. ni ruska liga nije bila ni za kurac pre 15 godina.dosla kinta i dosli igraci.dovodili onih brazilaca za dobre pare.kada su se vratila dvojica-trojica i rekli da ne jedu tamo ljude poceli i ostali da dolaze.treba svi timovi da se privatizuju.

Taj fazon.

8. treba svi timovi da se privatizuju.

Само да не крену редом да приватизују све клубове из Београда, мислим да се ником баш не гледа атомски дабл дерби Ел Араб Супер лиге између Вождовца и Чукаричког са једне, и БСК Борче и Железника са друге стране..

9. Ма само опуштено, људи. Биће ово пролеће Звездино, осећам!

10. Све лепше од лепшег. Оће ли већ једном да се угасе, да одморим нерве...

11. ma jebo im ja mater samo nas zavlace i na kraju ce nas prodati nekom politicaru za dinar koji ce srusiti matakanu prodati zemljiste i nestati iz zemlje

12. ako propadne zvezda ja drzavi necu dati niti jedne pare za neki porez ili neki racun

13. Не би ме чудило да се ускоро појави понуда у Теленору " Купи Звезду за 1 динар. Уколико се пријавите до 1.октобра добијате Леа Леринца гратис"

14. Деје оптимизам Шоми xD

15. Оптимистичан сам 6 година, нема леба. Покушавам сада да показујем неки лажни песимизам, да зајебем судбину, можда је до мене :)

16. Двеиљадетреће на трибинама транспарент " Ми би у Јевропу, а ви у биртије", а сад се радујемо кад дамо гол Пролетеру јебеном, кукала нам мајка.

17. Cokula utraložana jebena. Nevjera.

18. Ове године ће ово бити успех
    http://www.dodaj.rs/f/v/kD/3CYCfwCu/ojebali.jpg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.