Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ако ће да приватизују, нек ударе швапски систем, 51% мало акционари, плафон 1% акција, а осталих 49% крупни акционари са максимално 5-10% акција, аукурац.
Овако ће да нас купи неки Мишковић, продаће шта може и за 5 година ће да остави клуб у још јаднијем стању, колико год то немогуће звучало.
Ček jel zaista mislite da ćemo mi(mislim na oba večita) da se ovajdimo posle privatizacije.Mi koji smo dosad imali tolko uspešnih i profitabilnih privatizacija."Neće stranac sam sebe da krade" hahah.Kupovali su stranci i dosad pa nešto nisam primetio da su se potresli kad poso propadne.
Kupovali i to za tepsiju ribe najskoriji primer ona čamuga sa peškirom na glavi.I oćel biti bolje srbskom poljoprivredniku oće kurac.
Ja bi radije da kupi neko domaće govno poput miškovića ili beka nego neki arapi,rusi ili nedobog kinezi
Човече, јел ти видиш да немамо леба да једемо. И да дају само за плате играча пуна капа, па не очекује нико да освојимо одма ЛШ. Видиш да сви беже одавде јер овде играју за џак кромпира и изветрелу киселу..
kako mogu da se porede privatizacije fabrika koje uglavnom posluju samo u srbiji naspram privatizaciji fudbalskih klubova koji ma je cilj evropa.i firmama je cilj evropa,al klubovi lakse dolaze do nje.ne nasi,al bi mogli uz ulaganja da dostignu evropu.nema stranac sta da proda,ne sme da otudji stadion i propratne objekte.moze da prodaje igrace sa kojima ima ugovor.nismo trebali da privatizujemo vecinu stvara,al klubove moramo ako zelimo da ih imamo u buducnosti.onaj ko kupi npr zvezdu ce na pocetku imati ogromna ulaganja da ce mu trebati 2 stadiona da proda kako bi namirio sve.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=10&dd=03&nav_id=760790
Овде има толико трансферичних изјава да сам морао два пута да проверавам да ли сам стварно на Б92 или на Њуз.нет вестима.
Ако нисам једно 10 пута у задњих недељу дана спомињао да је Оњилов трансфер спрдња и ево стиже потврда. Важно је да је доведен да се разигра Дауду. Боже.
Е да, Санитарни стоп, одмори мало.
sta nije istina sta sam rekao presvetli?
Имаш линк.
http://vukajlija.com/forum/teme/31199-fk-partizan
kakve ja veze imam sa partizanoma?i kakve veze ima nuznost privatizacije klubova sa temom o partizanu?da,treba i njih,to se slazem.
http://www.sportal.rs/news.php?news=110704
Koja copina. Ne znam kako ga nije sramota da demonstrira onakvu ''igru'' i da se žali što ne igra.
Да Бобан Чобан није појео говно и засрао онај пенал против Бордоа, још би славили Младеновића.
Више је засро Максимовић.
Zasrali su podjednako...
Slavili bi Mikića kapitena.
Слика Лазовића како прво плаче од среће а онда..
И крај.
Јес и Максимовић засро, ал њега су увек пљували, а овог шабана што јебе Зорицу Марковић сви славе после једне солидне утакмице, а онда следеће три због њега рснемо. Еј, онај из Јагодине му дао гол главом са два метра. Па ја бих стрељао голмана за сваки гол који прими из петерца.
On je ili ekstremno loš ili ekstremno dobar. Nema prosečnu utakmicu. Njemu se desi da na jednom meču primi dva gola glavom sa peterca i da odbrani tri puta jedan na jedan.
Ko jebe Zoricu Marković?
Пардон, јебао Зорицу. Бајковић, бре.
SAD SAM SAZNAO DA ZVEZDA 14. DOLAZI U SRPSKO SARAJEVO NA PRIJATELJSKU UTAKMICU SA SLAVIJOM TOOOOOOOOOOOOOO
ahahah jebote
Zoricu Marković?!!
Ja sam čuo da je jebo Kseniju i Filipa ranije
Јесте, први их нашао како леже на поду у крви и опрцо их док су врући.