Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Zvezdaši su najbolji navijači na svijetu
Vidis, mozes da pokusas da budes duhovit kao Ajax, i uskocis sa nekim glupim forama jednom u dva dana... recimo... Dovoljan je jedan Jebac na ovoj temi, a ti na sve sto se okaci imas odgovor, cija je svrha da se kontrira ili da se neko nervira. Osecam da ti je dosadno kuci, pa zato smaras, a meni kao navijacu Crvene Zvezde, koga boli kurac ako je raspala, i i dalje je prati, smeta da citam to sto pises.. Eto, ukratko.
капуне, нека песма звонка богдана, тамбурашка углавном, нисам сигуран која. мајко моја, још ће и бонко звогдан да нам води трибину! хаха, која би то лудница била. :Д
едит: фијакер стаааааари улицама лутаааааааа... та је.
Звонко Богдан јебе!
znas kako me zabole kurac sto ti je frka da citas.pomiri se sa cinjenicom da ti se klub raspada i da ce to ljudi pominjati.ako ti se ne svidja da citas tudja misljenja koja nisu kao tvoja napravi sebi forum,pa se druzi sam sa sobom,tako te nece niko nervirati.naravno da imam misljenje,pratim fudbal,a ovakva mesta su za to da bi se ista iskazala.eto,ukratko...
Zanima me da citam komentare ljudi koji navijaju za klub, a ne nekog random lika koji sve isto prica i konstatno kenja. Napravi temu gde ces komentarisati sve klubove nase lige, i ako nekog zanima tvoje misljenje, uci ce i procitati. Ja dobro znam u kakvoj situaciji je moj klub, i sigurno mi ne trebas ti, veliki strucnjak, da mi to objasnis. Dakle, ako ne navijas za ovaj klub, kao i franjevci, nepozeljan si, i boli me kurac za tvoje misljenje, a garantujem i dosta drugih ljudi ovde. Dakle, tema Mladost Lucani, baci tamo par komentara, jer si aktivniji i na ovoj i na grobarskoj vise od svih simpatizera i navijaca oba kluba zajedno, a nista pametno nemas da kazes. Toliko od mene.
tema je crvena zvezda,ne navijajmo za crvenu zvezdu.da,imam sta da kazem,eto.nemoj se nervirati zbog nekog sto je neko koga poznajes napisao na netu.imam jedan savet da ti dam,nemoj ici na blic,pa na komentare,mozes da se slogiras tamo.ima i drugih koji ne misle kao ti.e,da izvini sto sam ti dirao daudu,necu vise.cmokic.e,da nemoj citati kad ja nesto napisem,nije tesko,niko te ne tera.
jel sada cekas podrsku od nekog?
bravo bvdlga,on samo kenja.
ma da brate,pun kuractih smaraca.zvezda
da brate,zvezda sampion!
i meni...
Elem, ne volim preterano da serem na ovoj temi jer uglavnom vazda ovde serete pa je moje govno suvišno ali evo da vas ne uskratim komentara na sinoćnu tekmu.
Bolesna atmosfera se stvara sa svim tim očekivanjima titule i pobede. To blokira igrače koji imaju kavalitet koji imaju i tu ne može da se menja ne znam šta, niti Zvezda ima para da privuče bolje niti bi bolji došli da igraju u ovoj ligi.
Ja recimo obožavam da odem na tekmu, da ponedeljkom pročitam žurnal, odgledam klipove sa golovima i detaljima sa svih superligaških tekmi. Ne živim u Engleskoj i ne navijam za Arsenal, zabole me kurac kako igraju Suarez i Staridž u tandemu. Navijam za Zvezdu i gledam svaku tekmu na Marakani, kad Zvezda gostuje ispratim Sinđelić, OFK-u ili Balkan. Jednostavno volim naš fudbal takav kakav je.
Zvezda je napravila dobar tim, pored Lazovića, Bajkovića, Milijaša, Vešovića, Mladenovića, Milunovića, Kasalice i Daude koji su tu duže stigla su odgovarajuća pojačanja u vidu Ninkovića, Kovačevića, Mrđe i Martinovića. Tako da ovaj tim realno može da napravi neki rezultat...
E sad, u odbrani duva promaja, mada ja tu ništa ne bi menjao, ipak ništa lepše nego uhvatiti 1gg na zvezdinoj tekmi :)
Ne znam kako ljude ne mrzi da seru o toj tituli, ništa se ne može preko noći, a ovaj tim će evidentno ostati na okupu duže jer niko neće da ih kupi :) što je dobro jer ćemo jebati Tromzoa dogodine peške.
p.s. gledao sam omldince pre neki dan protiv Jagodine, oni dečaci jebu jako!
eto izasrao sam i ja nešto :)
duva im u odbrani jer nisu doveli krtsenog stopera.jos su hteli onog fatica dz uzmu.taj je tek rupa,a morao bi da igra.
Ne, upravo zato sto nisi navijac Crvene Zvezde, najmanje si kompetentan da o njoj pricas. Tvoja postovi su svi isti, nista novo nisi rekao, i nicime sto kazes ili napises, neces promeniti ni moje, niti bilo cije misljenje ovde, jer su to stvari kojih su svi svesni, ali i pored toga, hocemo da razglabamo o timu za koji navijamo, a ne da ti dolazis i izmisljas toplu vodu i predajes nam o srpskom fudbalu, stanju u njemu i Crvenoj Zvezdi.
Ja tebi ne mogu da zabranim da pises ovde, nazalost, ali mogu da ti kazem svoje misljenje, a ono je da je jedan Jebac dovoljan, ali on covek bar navija za Zvezdu, za razliku do tebe koji si dosao da prosipas mudrosti. A i bar da imas nesto pametno i novo da kazes, nego nemas...
a ti si kompetentan jer sedis u upravi pa znas o cemu se radi?boli mene kurac da tebi menjam misljenje.ti si kompetentan jer urlas na stadionu...ti mnogo vise kazes novih stvari,zvezda pesma,zvezda,pobeda.novine brate.malo si isfrustriran,jebi ga sta cu ja sada.citaj ili nemoj.lepo, imas misljenje,mene zabole za njega.
не мојте се свађат људи :((((((((((((((((((((((
to si ti kriv brate!
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4981-vucic-zvezda-od-sledece-sezone-privatan-klub.html
То што стави себи у џеп дабогда на лекове потрошио.
Завршиће као Ђинђић пре те приватизације, многима се замерио.
rako je to sinoc na pinku.bice to dobro za klubove,zna ce se ko je vlasnik,a i nece se moci valjati igraci za tepsiju ribe.kada dodje strendzer,nema zajebancije kod njih.nismo trebali da privatizujemo razne fabrike,al klubove definitivno treba.kaze da nece moci vasnici da menjaju ime,da otudje stadion i slicno...to je korektno.bice isto,samo ce se znati ko je vlasnik.a stranac nije lud da krade od sebe,kao i sto nije lud da pusti druge da ga kradu.kazem stranac jer ne verujem da ce neko od nasih kupiti neki klub.sve u svemu,moguce je da je to samo prica za malu decu,da ce se prodati.ne znam ko je lud da dodje na ovako turbulento trziste da kupi zaduzene klubove,a zna se ko je sve upleten u te klubove.
Вама су изгледа бекови курац, пре бих ставио овог Петковића и оног џанкија како се зове, је л Младеновић беше? Ови су сувише курчевити и офанзивни а немају благе везе, плус немају потребе. Шта ће на 4-4-2 тактици офанзивни бекови?
Море да видиш и странца кад доведе, молићемо бога да се врате ови. Нек он очисти клубове пд политичара и мирна Бачка. Који курац у Звезди траже Антић, Кокеза и Тончев? Мафијаши и лопуже под патронатом спса и снса.
све ми нешто смрди та прича "нема зајебанције код странаца". ено милијардер се усра у малагу скроз, онај конобар изјебао хетафе представљајући се као богати арапин, ко зна како ће ови наши грдарети да прођу. биће ту неких опасних зајебанција.
ал' ми се свиђа прича да дамо неком стадион, нек' се зове како они 'оће 5-6 година (к'о борусија што је одрадила рецимо), реклама њима, нама нешто пара. бар да скрпимо довољно да касалици купимо њиву, нек' оре тамо.
Ко зна која већ субота,
на нашој Ал Џазира Оил киснем ја,
с Арапима,
нама кинта не недостаје,
богати шеик да сипа не престаје,
све луђи јеееее.
Ал реално нема нам друге, мора приватизација јер овако више не иде, или то или ћемо да се угасимо и гледамо Гробаре како славе шурнаесту узастопну титулу док Делије обрађују нови хит Јандриног јата..