FK Crvena Zvezda

1. Da nece neko u Cacak na gostovanje sledeci vikend?

2. следећег викенда је звезда у чачку?
    е дабоме да хоћу, то ми је близу, на педесетак километара. хоћу сигурно. ја размишљао и на бску сад да идем, ако стигнем...
    него... каква је ситуација тамо са Машинеријом, јесу л' још активни?

3. Ne znam ti ja to, nov sam u Cacku. To su oni Borcevi slepci?

4. Oni tarzani koji dodju 10 na utakmicu i nazivaju sebe huliganima. Uništiše krasnu grupu Čete.

5. Danas sam celo popodne na marakani, od pola 4 do pola 9... Moramo i žene da ispoštujemo.

6. Žene učile danas muškarce da igraju...Jeste bili?

7. Из објективних разлога нисам био у копу него сам после доста времена сео са стране да мало погледам текму. Надљудским напорима успео сам да не заспим.

8. Gledao i žene i muškarce. Žene MELJU! Jovana Damjanović, je biser! A ovi opet na trenutke samo igrali, ali pobeda je pobeda, bio bih zadovoljan ako svaku pobedimo ovako do kraja...

9. Navijanje je u delu tribine na kojoj sam bio bilo perfektno. Malo levo od pedje ispod sipke je bila havarija kad je Pedja batalio razglas. Nosili smo tribinu zadnjih 20minuta. Inace igra u prvom ocajna a drugo moze da prodje.

10. Nisam bio nekoliko dana u dodiru sa bilo kakvim oblikom interneta pa da odgovorim za pitanje sta je sa Masinerijom. Ako si mislio da li prave sranja i tako to da ti kazem da su to sviraci kurcu. Ovaj deo grada gde stanujem su isarali anticiganskim grafitima i tako tim kurcima, kao trebao bi neko da se uplasi. Ja sam bezbroj puta prosao tuda u majicama i duksevima sa nekom ciganskom oznakom. Zimi sal, normalno. Nikad mi niko nije nista reko. I kad smo na prolece igrali protiv Borca prosao sam tuda u dresu i boleo me kurac. Klinci napaljeni. Dodje ih vise od 10 samo kad se igra za vecitima. Jebes im mater.

11. Aki siki odakle si ti,ja sam bio tu odma kod Peđe,malo levo,jeste baš odatle se pokretalo navijanje kad je batalio razglas...

12. Код нас у крај бануо неки ''шмекер'' и прецртао један од многобројних натписа Делије Север (Цео крај је офарбан у црвено бело, а он повукао 2 никад тање линије) и написао поред ПФЦ. Толико је ситно да сам једва извалио. Ово је други пут да се тако нешто дешава а причам зато што то раде озбиљне мудоње. Такве мудоње нисте видели никад. Дођу у 5 ујутру, кад нема никога и курчење креће. Иначе, овако, нема их нигде..

13. Страшно. . . Како их више није срамота. . . Уништише нам фудбал. . .

14. A glupi grobari vecito vuku pricu o Miljanicu, a ne vide sta se sad dogadja. Najebace ova stoka u savezu isto k'o Arkan i oni iz Bezanije.

15. Надам се. . .

16. Jos veci motiv da nastavimo s prozivkama.

17. Ona govna iz Borca opet cepili cenu 500 kinti za ulaz na onu njivu pored Morave. Sreca pa nije prolece pa bi poplavio stadion.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.