FK Crvena Zvezda

1. Slobodno idite na Partizanovu temu, mi ćemo ovde.

Boli nas kurac OPAAA

2. aleluja jebote. al mi nisu jasni ljudi koji su u fazonu "nase su ciste ko suza, vase su namestene". Slazem se da je postojalo sezona kad bi titula zbog veceg kvaliteta sigurno otisla onome ko je namestio,al sto da se rizikuje lololo

Ma jok, onda se namesti par utakmica dok rival ne kiksne da se napravi neka zaliha a onda lagona, pustiš da kvalitet donese titulu lololo

Poenta je da ste nameštali što ste nameštali i sada smo mi na redu, jebe nam se.

3. Djoni samo placi titula je nasa.

4. Rasni ako mi treba da placemo zbog jedne vase titule u fudbalu sta ste vi radili ovih poslednjih 12 godina od cega se 6 godina preklapaju vezane titule u fuci i basketu?

#samopitam #burn

5. Jebi zvezdo glupe glodare.

6. Rasni ako mi treba da placemo zbog jedne vase titule u fudbalu sta ste vi radili ovih poslednjih 12 godina od cega se 6 godina preklapaju vezane titule u fuci i basketu?

Ja verujem da vas je ova jako pogodila, jer ste umislili da ste nedodirljivi. Plus sto sve ide ka tome, da sledecih 10 vi necete videti trofej u tim sportovima, pa razumem zasto kukate i zasto sumnjate u regularnost, vradzbine, Toleta, Vucica, Covica,itd...

7. Gazimudo sledeci put ponesi kabanicu na temu da te ne isprskamo puno.

8. Ja verujem da vas je ova jako pogodila

Naravno. Al samo mogu da zamislim, posto vi necete da priznate i da malo opisete, kakva je frustracija 12 godina u basketu, 6 godina u fudbalu ZA REDOM!

Deca podju u skolu, zavrse osnovnu i srednju i ne docekaju titulu u basketu, ej.
    Dete se rodi, krene u vrtic i ne zna sta je titula u fudbalu. Ili recimo krene u prvi razred, i evo sad je sesti razred pa ce verovatno moci da zeza drugare grobare.

Vi napraviste od vase jedne namestene titule opet osvajanje univerzuma, a mi opet imamo takvih 6 , vezanih, a u basketu smo vas naterali da promenite klub za koji navijate od muke.. I onda vi pricate o nekim patnjama, suzama, depresiji itd..

Trivia: Ko vam je bio kapiten u fudbalu kad ste poslednji put osvojili titulu, a ko u kosarci? No gugl pliz.

9. Sledeća sezona

sledecih 10

Kakvi skokovi. Ne brinem ja za to. Nećete postojati 10 godina. Uvek ste bili mafija udbaška, ali sada ste preterali. Sada ćete platiti debelo tako da vam ni FMP neće ostati, a na fudbal ćete ići da gledate opštinsku ligu Voždovac.

10. a mi opet imamo takvih 6 , vezanih

Znaci namestenih, bar si priznao.

Znas kako, mi smo se radovali u fudbalu vecim stvarima nego sto su 6 titula, namestenih, tako da nije bilo neke frustracije. A bogami smo vas i karali dosta dugo, pa smo imali zaliha koliko hoces. Samo je bilo potrebno strpljenje. Evo, dodje kraj, ali je najgore od svega sto nazalost, Vukajlija verovatno nece postojati vise kada vi budete uzeli sledecu titulu, pa necemo moci da vodimo ovakve razgovore. A tada ce moje ili tvoje dete krenuti u skolu verovatno....

EDIT: I DZONIJEVO!

11. Ova ih boli jer su mislili da uzimaju titulu lagano...počelo je kao i uvek krađom protiv Novog Pazara za njih, pa onda vide našeg Slavišu koji izgleda kao crtani film, pa Krneta u prvoj postavi, Rakić se povređuje na pripremama, šamponi, pečurke, kurci-palci, oni imaju kakav-takav tim sa Jojićem, Saša Ilić još igra svoju igru......i onda PRC. Ništa drugo, samo jedno veliko PRC. Normalno je da im je baš ono krivo da svoja muda grizu od muke, i oni su samo ljudi. Nikakvi, al ipak ljudi.

12. JSD Partizan se polako gasi. Umire!

13. Znas kako, mi smo se radovali u fudbalu vecim stvarima nego sto su 6 titula, namestenih,

Čemu ste se radovali? Nisi video više od jednog kola Evrope u životu, a tim koji su te učili da je "mali Partizan" je jebe svake godine, toliko da slaviš ovo. Samo pokazuje koliko ste se radovali.

14. Meni je jedino bilo krivo kad su nas karali Bordo i Bajern minhen.

15. Postali ste kao onaj hleb od 5 dinara. Za čuvanje socijalnog mira. Obraz nemate. Mada nemate ga od kada navijate za tuđe klubova tako da ovo nije iznenađenje.

16. Čemu ste se radovali? Nisi video više od jednog kola Evrope u životu, a tim koji su te učili da je "mali Partizan" je jebe svake godine, toliko da slaviš ovo. Samo pokazuje koliko ste se radovali.

NA koja tacno jebanja mislis? Samroka, ili nekog drugog? Ili to sto ulazak u Ligu sampiona jednacite sa osvajanjem KES-a?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.