FK Crvena Zvezda

1. Djoni kako te nije smorila prica o socijalnom miru i Vucicu.

2. Haha rasni se jeo zbog bajerna i bordoa a tad imao fazon 6 meseci i 2 godine respektivno

3. Koje si ti osvajanje KEŠ-a video? Posle crtaća si išao na spavanje.

4. Uzivao sam u Samroku i Aelu hehehe jebali smo vas. A ti konju glupi ne mislim na 1991 kad smo jebali bajern nego na 2007.

5. A ti konju glupi ne mislim na 1991 kad smo jebali bajern nego na 2007.

pa i ja moronu hahahaha

6. Nisam morao da gledam Dzoni. Poenta je sto vi izgleda mislite da su vasi uspesi nesto cemu cela nacija treba da se pokloni, a zaboravljate neke stvari. Dokle god je tako, ovih 6 titula ce biti vas najveci uspeh, a u godinama koje dolaze, i to ce da izbledi.

7. Sad kad sklopimo 12 titula u fudbalu i 24 u kosarci hehehe.

8. Poenta je sto vi izgleda mislite da su vasi uspesi nesto cemu cela nacija treba da se pokloni, a zaboravljate neke stvari.

Kao ono sto se vi kurcite da imate najvise titula a u stvari nemate ? :D

A nasi Samroci, Aeli i ostale debilnosti su opet za vas misaona imenica posto niste mogli ni da dodjete u situaciju da puknete od njih .

9. Da Gazi, bas tako. Misaoni imenica. Ispada da treba da se hvalite sto izgubiste od Samroka.

Zbrsao sam odgovor Dzoni, jer moram da palim na cigaNjsku slavu, a rodjendan mi je, pa ubirao poklone (cestitajte mi). Nastavicemo nekom drugom prilikom ovu raspravu, a do tada uzivajte u nasoj tituli!

10. Slavite neki KEŠ koji niste ni videli, a služi samo generaciji 72/73 da priča kako je bila tamo kao da je stadion primao 800000 ljudi. Ne osećate ništa prema tome jer niste to ni videli, nego nema šta. 30 godina ste rupa koja samo može da ukrade, a kada vam krađa nije išla od ruke, onda ste krenuli da slavite ovo sranje od titule za koju me stvarno boli kurac, jer ste je uzeli na najljigaviji, pederski način koji postoji.

11. Zbrsao sam odgovor Dzoni, jer moram da palim na cigaNjsku slavu, a rodjendan mi je, pa ubirao poklone (cestitajte mi). Nastavicemo nekom drugom prilikom ovu raspravu, a do tada uzivajte u nasoj tituli!

Srecna slava, i srecan rodjendan. Daleko bilo da se svadjamo, nego vidim napokon malo popustila tuga nakon F4 ABA lige, pa reko da se jebemo malolololo

p.s. Rasni i dalje gugla ko je bio kapiten zvezde u kosarci kad su uzeli poslednju titulu

12. Ahahahah vidi ga Dzoni al zapenio ahahahahah...a daj brate, primite lepo kurcinu, kao sto smo i mi primali 6 godina. Uvaljivali ste nam bobana kad smo bili u dubokim govnima, a sada kada se i nama malo pače diglo, i kada spremamo da vam uvalimo krute kurčine, koje su pritom i dalje govnjive, nećete da okrenete čmareve. Ali ok, volite grubo, SILUJ FRANJEVSKU GAMAD !

13. СМЕЖУРАНО КЕНГУРОВО ГАЗИМУДО ХЕ ХЕ

14. Ja sam vidio na TV-u KEŠ, uživo. Sjećam se svega od tekme sa Grashopersom pa do KoloKoloa. Objašnjeno mi je detaljno o čemu se radi, tako da sam svaku tekmu gledao-i radovao se. Meni dosta. A gledao si i ti. Jel te bolilo i tad ko sad? Navijao si za Bajern pretpostavljam...

15. Џоноване, можда је Ђони јањичар, чуо сам да је то сада ИН на југу. Немој слабу тачку да му дираш.

16. Stvarno me interesuje kako su ovi stariji grobari tad gledali na to. Cimer mi pričao da su on i njegov ćale grobar gledali svaku tekmu i navijali protiv Zvezde. Meni to nikako nije jasno jer znam da sam se osjećao baš bezveze kad su pukli od Kroacije 5:0 recimo.

17. Ne sećam se. Imao sam 11 godina tada i mislim da nisam gledao. Nisi ni ti. Možeš da pričaš da jesi, ali nemaš nikakav osećaj vezan za to. Od tada, pa do danas se postali jedan običan lopovski-pedersko-sektaški-ispljuvak i samo to znaš.

18. A gledao si i ti. Jel te bolilo i tad ko sad?

pa pogledaj mu postove na ovoj temi, to je opasne traume ostavilo...

još jedna zanimljiva stvar, da se primetiti da su (nešto) stariji članovi foruma koji navijaju za partizan znatno ostaršćeniji, besniji i generalno frustriraniji kad je u pitanju rivalski klub nego njihovi vršnjaci koji podržavaju zvezdu. ma čak i od klinaca koji navijaju za zvezdu i jedva pamte zadnju titulu. iz svakog posta izbija bes i stiče se utisak da čupaju kosu kad god kasalica i mrđateli povežu valjan pas

slučajnost? NEBI REKO

19. Silovani ste ogromnim crnim kurcem i pomirite se sa tim. Prestanite da plačete ko pičke neke. Budite muškarci. Odo na Slavu.
    SAO ROMA BABO BAOOOOOOOOO

20. CIGANI CIGANI VI STE ČUDNA RAJA
    NEKADA STE BILI KURAC A SADA STE JAJA!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.