FK Crvena Zvezda

1. Pa teško mogu da zaboravim sve one petarde koje su bačene ispred zgrade sa balkona i prozora. Tad su mi dali i da popijem onu malu jugoslovensku čašu piva i da ostanem budan dokle oću. I znao sam nabrojati komplet prvu postavu a moj komšija i rezerve. Dovoljno sjećanja za čitav život.

2. Nasoj sreci nema kraja grobari nam lizu jaja.

3. Grobari vukajlija
    Neki cudan skup
    Svi se prave pametni
    A svako od njih glup.

4. Ni sada bez gugla ne bi mogao da mi kažeš ništa skoro o toj utakmici, a o postavi da ne pričam kako je sigurno ne znaš, plus verujem da nemaš pojma ni ko su bili izvođači penala za Zvezdu, a osećaj prema tome nikakav nemaš, nego zbog sumornog stanja u nekadašnjem gigantu koji se raspao i sada je BSK Borča, nemaš šta drugo da pomeneš.

5. Što si peder Djoni, pusti nas da slavimo Djordjija i titulu.. Idi kukaj nedje drugo
    Vučić je rekao da će pomagati svima pa i vama Grobarima, al to kad osvoji Zvezda titulu.. Biće bolje!

6. SREĆAN VAM DAN ROMA ĐURĐEVDAN. SLAVITE JOŠ OVAJ VRATIĆEMO VAS NAZAD U PAKISTAN!!!!

7. Govorim o momentima nakon gola Pančeva. Kolo-kolo smo gledali u Tuzli kod kuma-Vere. Sjećam se da je djed rekao:"Ovaj Jugović plače ko neka žena, pa mu zato dali auto.". Dovoljno se sjećam svega, zaista.

8. Indijaaaa Pakistan

9. pusti ga da potiskuje sećanja džonovane, vidiš da će se zaplakati

20 GODINA FRUSTRACIJE LOLOLOLO

10. Koji ste vi retardi jebem vam mater debilnu, imate po 30 godina, a prepucavate se ko mala deca. Ne mogu da vidim informacije o klubu koji volim zbog debilcina kao sto ste vi.

11. Ne mogu da vidim informacije o klubu koji volim zbog debilcina kao sto ste vi.

Kakve bre informacije. Da kradete? Ne treba ti informacija nikakva o ovom mafijaškom govnetu od kluba koje neće postojati za dve godine.

12. Aj ne seri sta ti volis. Da volis prepucavao bi se a ne gledao informacije. Idi kupi novine pa gledaj informacije o voljenom klubu. Navijanje je mnogo zanimljivije od fudbala, kosarke...

13. Kurajberu, aj banuj nejkeda, pa da nastavimo ko ljudi.

14. Djoniju pukao film. Nasa kurcina mu pomutila pamet.

15. o ovom mafijaškom govnetu od kluba koje neće postojati za dve godine.

...reče sebi mali džoni nakon pančevljevog penala i otrča u sobu da jecaje uguši jastukom

LOLOLOLOLO

16. Idi čitaj Vučićev zabavnik za informacije o voljenom klubu. A ako voliš košarku čitaj neke lokalne novine iz Železnika.

17. Ne treba mi informacija za to, krademo, otimamo, razvaljujemo vam neobrijani cmar. Interesuje me zbog Evrope, sta kazu ljudi posto se ovde odredjeni predstavljaju kao ''izvori bliski klubu''.

18. Djoni je natovaren, al se jos koprca.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.