FK Crvena Zvezda

1. Ma pazi da neće da zabrane istoku i zapadu da slave. Nemoj na sever i to je to.

2. Kazu da nece biti slavlja ni posle utakmice na tribini. Koji kurac da ides na mozda 45 minuta aktivnog navijanja, bez koreografije, baklji... A od tog navijanja 45 minuta sigurno ce se pola skandirati sevi i dunjicu.

3. ако тако буде ја излазим на полувремену, исти ми курац ко да гледам на тв-у

4. Pa rekli su da nece biti navijanja. Koji kurac da ides zbog 1 poluvremena.

5. можда подлегну притиску 50 иљада људи па почну ко људи да навијају

6. Ja mislim da ce da bude fajt na severu, a ako ne bude fajta sigurno ce da bude samaranja.

7. ajde bre,ko da finale lige sampiona igraju.svi seru o tekmi,k'o da ce nesto novo da se desi.

8. pa jebem vas u dupe, jel idete na utakmice da gledate fudbal ili da se dernjate, bez da gledate sta se desava na terenu.

mozda nece da pevaju, al jebi ga utakmica je, i bez pevanja je bucno.

9. Pa koji kurac da idem na utakmicu gde ce atmosfera biti kao na sahrani, i gde ce najverovatnije doci do nekog veceg incidenta, i gde ce se umesto pesama skandirati imena vodja.

10. rasni pali baklju i kada gleda kod kuce tekmu.

11. десу ови обреновчани сад нашли да се даве јебем их уста -.-

12. koje ste ložane neverujem. Pa jel niste skontali da se još samo idijoti lože na domaći fudbal. Ja to izvalio pre deset godina lolo

13. синоћ сам се сетио 4:0 у ивањици и не верујем да је то иста сезона

који смо партизан лоповски не верујем

14. Duvaj ga Carimire

Ja bio jutros oko 11 na blagajni i nije bilo karata ni za sever ni za zapad jebote.

15. Je l' to neka fora da nema karata za sever? A i oni seru, ulaz slobodan i juče menjaju mišljenje. Smrt tapkarošima.

16. синоћ сам се сетио 4:0 у ивањици и не верујем да је то иста сезона

који смо партизан лоповски не верујем

Није било 4:0,него 4:2. Свеједно, срамота је што смо изгубили од последње екипе на табели.

17. Слепи Ретард
    Duvaj ga Carimire

Ne, aj stvarno reci mi koji psihić moraš biti i ložiti se na polupropale klubove i mongolidne fudbalere. Razumem ako imaš 16 dina, razumem i ako imaš 25, pa ideš zbog ekipe i cuganja gudranja kurac palac, al ne razumem ako imaš recimo 30 i pratiš neki random domaći propali klub. Prejadno

18. Pa koji kurac da idem na utakmicu gde ce atmosfera biti kao na sahrani, i gde ce najverovatnije doci do nekog veceg incidenta, i gde ce se umesto pesama skandirati imena vodja.

To neko zakraljenje?

19. NAVIJA ZA ZVEZDU U FUDBALU
    http://upload.slike.com/slike/2014/05/1400885720-300-x-540px-Kerefest.jpg
    U KOŠARCI ISKLJUČIVO ZA PARTIZAN, NEMOŽ PODNESE ČOVIĆA DŽAJA BRUTALAN

20. Није било 4:0,него 4:2. Свеједно, срамота је што смо изгубили од последње екипе на табели.

а јебига, знам да смо примили 4

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.