Ma jel nema karata za sever. E ima da bude nezapamceni fajt sutra. Mamu im jebem. Normalni ljudi trebaju da se organizuju i da namlate tapkarose, ove sto oce da cute i jebenu upravu koja deli karte. Mamu im jebem svima.
Ne, aj stvarno reci mi koji psihić moraš biti i ložiti se na polupropale klubove i mongolidne fudbalere. Razumem ako imaš 16 dina, razumem i ako imaš 25, pa ideš zbog ekipe i cuganja gudranja kurac palac, al ne razumem ako imaš recimo 30 i pratiš neki random domaći propali klub. Prejadno
Jebiga, ti si, kapiram, odrastao sa Božom Barselonom gledajući kako slavni Katalonci predvođeni Rajkardom gaze Almeriju. Mene je ćale od malena učio da navijam za Zvezdu koju sam gledao i kad su igrali i Stanković i Vidić, i kad su igrali razni Psiholjubi, Bogdanovići i njima slični, gledam je sada, a gledaću je i zanavek, ma ko igrao za nju i ma protiv koga. JBG
Jebač, ako se može zaključiti po atmosferi međ marvom sa kojom sam čekao red duzmem kartu, biće lepa žurka... Niko nije pričao o ćutanju, tugovanju i sličnom, svi su bili u + raspoloženju.
Mene je ćale od malena učio da navijam za Zvezdu koju sam gledao i kad su igrali i Stanković i Vidić, i kad su igrali razni Psiholjubi, Bogdanovići i njima slični, gledam je sada, a gledaću je i zanavek, ma ko igrao za nju i ma protiv koga. JBG
Gledao sam je i ja i voleo više neg išta, nosio kappa beobanka dres, kad je debitovao Dejan Stanković i kada je Pančev zabio iz penala, kada je Perica Ognjenović VOŠTIO!
Al ne mogu više, bar ne sada. Možda nekad kada ponovo bude klub. Imam čak i fotku sa Dekijem u zvezdinom dresu, i sa Bratislavom Živkovićem.
Ma jel nema karata za sever. E ima da bude nezapamceni fajt sutra. Mamu im jebem. Normalni ljudi trebaju da se organizuju i da namlate tapkarose, ove sto oce da cute i jebenu upravu koja deli karte. Mamu im jebem svima.
A za prosli cetvrtak su govorili da ne mogu podeliti karte za 2 dana a sada mogu.
UPRAVA NAPOLJE!
Kazu da ce zapad da grmi. TAKO JE!
Ostalo karata samo za jug. Beogradjani uzeli 3 tribine. Bravo za upravu.
Jebiga, ti si, kapiram, odrastao sa Božom Barselonom gledajući kako slavni Katalonci predvođeni Rajkardom gaze Almeriju. Mene je ćale od malena učio da navijam za Zvezdu koju sam gledao i kad su igrali i Stanković i Vidić, i kad su igrali razni Psiholjubi, Bogdanovići i njima slični, gledam je sada, a gledaću je i zanavek, ma ko igrao za nju i ma protiv koga. JBG
Vama je krivo što mi imamo nešto što nas pokreće i nešto što nas toliko raduje!
Реците ви мени оће ли сутра бити славља и дивљања пошто сам нашо карту и размишљам дидем.
Отказали су трубаче и ватромет, и отворени бус по граду ал ће вјероватно бити славља.
Jebač, ako se može zaključiti po atmosferi međ marvom sa kojom sam čekao red duzmem kartu, biće lepa žurka... Niko nije pričao o ćutanju, tugovanju i sličnom, svi su bili u + raspoloženju.
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10368219_722583704468590_851317166037199124_n.jpg
ajd sklanjaj ta govna juniore
Ша фали, нек и остали виде.
Склањај ту гробарску подметачину
ГУМА ИНИЈЕСТА!
http://www.crvenazvezdafk.com/sw4i/thumbnail/200-vladimir-bogdanovic.jpg?thumbId=1364&fileSize=71514&lastModified=1320848390000&contentType=image/jpeg
Kakva je to lobanja leptejebo
Gledao sam je i ja i voleo više neg išta, nosio kappa beobanka dres, kad je debitovao Dejan Stanković i kada je Pančev zabio iz penala, kada je Perica Ognjenović VOŠTIO!
Al ne mogu više, bar ne sada. Možda nekad kada ponovo bude klub. Imam čak i fotku sa Dekijem u zvezdinom dresu, i sa Bratislavom Živkovićem.
Pa kako onda možeš da izjaviš ovo brate
https://www.listenonrepeat.com/watch/?v=2G2EnH58S0k
Ima li Cokule.
Cokula kad dodjes reci mi kako se zovu žute baklje sa crnim kineskim slovima. Gore 5 minuta i bas su jake.
žute baklje sa kineskim slovima su mars 33, al ne gore 5 minuta jebenih, a marsovke su kratke baš i još kartonke. ispržiš se ko idiot na njima :)