Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
http://oi45.tinypic.com/4jmkqf.jpg
to su ove :)
inače, moja preporuka albatros sa drškom :) gore 2 minute i jače i nema kurca da se ispržiš na njih, nit bacaju neku iskru da ti gore ruke i odjeću
Ova je duža i deblja. Debela je pravo, bas dobro gori i jako. Gori žutom bojom. 15 jebenih maraka sad je zapalili. Kupili kod nekog lika iz Sarajeva. Pa kupili 4 komada, zapalili 1 i ostale 3 ocemo da prodamo skuplje.
sačuvaj koju kad ja dođem gore lolo
E nabavio sam male dimne. Narandžaste su. ima da sutra palimo. Necu ici na tekmu. Ne da mi se davati 90 maraka za pola sata, bez koreografije i baklji.
E ponesi ako imas duplih nalijepnica da mi das. Sad cu da ti dam od jednog lika iz Sarajeva cijene. Jest musliman al je jeftin lololo.
понијећу ти, јебо наљепнице
Rasni, okle si ti?
Oće neko se menja sa kartama? lolo
Rasni, fora u tome je što Zvezda danas je jedno govno, a nekad nije bila, a klub čine ljudi a ja ne podržavam govna. sam naziv Red Star mi ne znači nista
Znaci navijas samo za one koji su trenutno dobri. Recimo navijas za PSG pa kad puknu sezonu- dve onda promenis na Barsu.
Ti si lud.
ja sve nesto mislim da se za klub navija i kada mu dobro ide i kada mu ne ide.
navijam ja i dalje za zvezdu, al je ne gledam niti mi pada na pamet da idem na neku tekmu. Nije ovde priča da odustaneš od tima kad mu loše ide, nego o tome da mu toliko loše ide da nije vredan gledanja.
Do nekih eventualno srećnijih vremena.
Jebem ti mazohizam da gledam pokušaj ulaska u evro takmičenje gde golman praktično daje autogolove, a i dalje ostaje prvi golman. Naši klubovi su leglo menadžerskih malverzacija.
ljudi gledaju ono sto im je blisko.bolji mi je onaj sto gleda nas fudbal,nego onaj sto navija za neki strani klub,a nikada nece moci da ode da ih vidi.internet/arena/sport klub suporter.sedimo u kladionici nas 5,tamo okacen dres naseg kluba pre 10 godina i cekamo da nam na areni cetressedam pocne prenos.
Ovo je odnos strastveni ljubitelj fudbala-eventualno poznavalac VS lik koji gleda fudbal isključivo zbog klađenja, kakvih je danas najviše
ja koliko vidim svi se loze na razne strane klubove,svadjaju se sa drugima koji se loze na suparnicke.veliki navijaci.uvrede se kada im kazes da nisu.ne znam koji su im motivi.ja to neosporavam,svako ima pravo da simpatise klub koji zeli.samo je meni bolje da odem na vosu i da slusam kako matorci seru ko je dobar,a ko nije.to mi je blizu,blisko,a i nemam navijackih afiniteta,tako da mislim da to ne utice na moju objektivnost kada sa nekim pricam o nekoj tekmi...
I ja zbog ovoga gotivim ici na utakmice 1. lige srpske, kad Ili, bivšem šoferu Udarnika a kasnije Mrkonjić ekspresa sada uglednom poljoprivredniku ostatak publike, rezignirtan lošom partijom naših ljubimaca poviče : ILE IDI PORENI KRAVE JEBEM IM KRVAVU MAJKU BOLJE DA GLEDAM KRAVE KAKO PASU NEGO LIJEVOG BEKA.
taj rad.
STA KOJI KURAC NON-STOP,PADAS,MISLICE SUDIJA DA IMAS SECERNU BOLEST I DA SI DEHIDRIRAO.
Caro ti ne navijas za zvezdu. To ti je isto kao da pricas da jebes, a ne može ni kurac da ti se digne.
Zato si ti tu
IDEMO DO TITULE