FK Crvena Zvezda

1. Da, treba obratiti pažnju na te povratnike, al' izbeći i ,,daj šta daš''. Baš ne bih voleo da vrate Savića npr, uobraženo govno.

Šta mislite, da l' je realna kombinacija za Žigatara?

2. Koji bre Savić? Ili sam ja zaboravio ili sam smetnuo suma :)

Za Žigaru, mislim da nije realna opcija. A i voleo bih da špica igraju Mihajlović, Rakić i Jović. Kad već ne mogu Drula i Pjana :)

3. та евро лиценца је бацање пара, не постоји шанса да учествујемо у било ком такмичењу а треба да платимо 3 и по милиона

боље вратити део дуга са тим парама

4. Naduvana je ta priča za 3 ipo miliona. Dosta manje je para, zato što i nema, gle čuda, neki duguju pare. Npr Lens i Rasing. A licencu možemo pokriti sa 3 meča kod kuće u evropi, a opet se otvara mogućnost za finu zaradu. s obzirom da smo davno u buli, nama je svaka zarada bitna

5. Koji bre Savić? Ili sam ja zaboravio ili sam smetnuo suma :)

Vujadin, Duletov sin. Govnar mali, istripovao Zvezdu, pa kad ga je Bordo gurnuo u Cvajtu on bi da se vraća.

6. A vujadin. Zaboravih skroz na njega. Pazi, ako odu Kelhar i Savo, ne bih se ni za njega bunio. Bolje on nego Krneta. Bolje ja nego Krneta. :)

7. Pa pitanje je da l' je bolje. Što, je l' Ćosić bio dobar?

8. Pitanje je zato što nemam kondicije, da imam bilo bi :)
    Ćosić će biti odličan štoper. Nije on uopšte bio loš ovde. Ali ako ostane jedan od ove dvojice, i dođe Luković, taman staviti dva mlada da im budu rezerve. I više davati šansu Arauhu, koji deluje sasvim ok

9. Mislio sam na njega, ti bi svakako bio neprolazan. :)
    Ne znam, sa tim se ne slažem, mnogo mi je slabašan Ćosić za štopera, ma kakvu tehniku imao. A mnogo mi je krivo što Arauho nije imao bar jedan meč, zanima me koliko može. Treba ga ostaviti.

10. Za nas je platizan prvi
    Koji transfer, došlo ih jedva 20 upalilo 6 baklji, i to onih smrdljivih, i napravili "neverovatan doček" kako pojedini sajtovi prikazuju. Mada dobro, sad će ionako eksponencijalno da se smanjuje broj njihovih navijača, iz godine u godinu.

11. Vidim da spominjete i da Nine ide, cini mi se da je on rekao da ide ako ne uzme titulu i vraca pare a ako uzme titulu da ce probati i da udju u LS. Videcemo.

Kapitenu bi bilo bolje da sedi tu i ne drvi kurac jer treci put ne moze da se vrati lolo

Kad bi nam bilo dovoljno da zavaljamo samo Lazovica, Mrdju, Daudu, Kasalicu, Milunovica i Krnetu to bio bio pun pogodak. Moze i Kelhar da ide ako dodje Lukovic. Onda bukvalno rasprodajemo samo napad sto je odlicno jer em imamo pun kofer napadaca em ne mora opet tolikoda se uigrava tim.

Petkovic prototip pravog beka, nije cudo da ga sporting hoce, odlicno bi bilo da ostane sledece sezone bi otisao za duplo vise.

12. Dodaj na spisak i Drvo Javorovo. Voleo bih da ostane i Ninković, ali i Milijaš (do pre 6 meseci sam hteo da ode), pa da recimo imamo ovako neku postavu.
    ----------------------------------Rajković---------------------------------

Petković-----------Luković---------Pavićević-----------Mijailović
    Milijaš--------Ninković---------Kovačević-------Tijago Galvao
    --------------Mrđa------------Još jedan crnja, ali dobar---------

S tim što ako ide Ninković ide i Mijailović, Petković bi da ostane, ali bi ovi da uzmu pare, a realno je da bi vredeo bar duplo više sl. sezone, kad uračunaš kval. za LŠ, ako se i tu pokaže, eventualni A poziv, sve sl. da bi moglo da se uzme za njega mnogo više- Pa Pavla Ninkova smo prodali za ove pare, koji nije video repku, a ovaj može da bude odličan.

Doveo bih Regana, Galvaoa, i ČAVRIĆA iz JSL, ali to je pre svega uslovljeno cenom, ali i odlascima, a onaj tandem iz Voše bih kaparisao, da igraju sl. sezonu još tamo, a da ih sad već kupim, jer će i njima skočiti cena. Tako smo trebali i za Rajkovića da uradimo.

Interesantno da su ispali Javor i Sloboda, ekipe poznate po tome što otkidaju/crkavaju da otkinu bod Zvezdi. A ušao u ligu Borac iz Čačka... :)
    Ima još mnogo vremena, rano je govoriti o prelaznom roku...prvo da iščupamo licencu.

13. Чаврић ће бити бомба од играча за коју сезону, кад би га ово лето пазарили, били би на коњу. Ваља поменути још ког клинца из Воше, првенствено Мијат Гаћиновић, по ономе што сам до сад видео, има и он баш баш доста потенцијала.

14. A Cilinšek čeka pečat...

Чаврић ће бити бомба од играча за коју сезону

majku mu jebem :D

15. Na Gaćinovića sam najviše i mislio, iz "tandema". A Čavrić je tipa situacija, siromahu kaže vr' riba da bi spavala s njim...ako kupi bmw - a. Dobro, Terzić traži bmw - a, ali to je to.

Mada, slično sam mislio i za Petkovića. On na neverovatan način pokaza kakav je Zvezdaš.

Čuo sam iz poverljivih izvora da će Ševčenko kod nas, al samo ako mu Nine namesti Marinu Tadić... :)

16. Da, Cavric je vec ubica...kolko bi bilo dobro upariti ga sa nekim dobrim crnjom ili nekim klasicnim egzekutorom...

Dajte adresu Tadicke da je gepekujemo odma bice i za nas i za brata Andreja lolo

17. Ne verujem da ce nam Vosa dati igrace bez para odmah, to moze da se otpise unapred...

18. Mogu ti dam u Valjevu, al tamo je 2h u godinu ipo dana...

Ja bih ponudio, da ih otkupim, da igraju tamo još godinu dana, i da im u roku od godinu dana platim. TO bi bilo odlično i njima i nama. Tipa Leva, samo što bismo platili u roku od godinu dana.

Zna li se, hoće li Kasalica otići? Budući da je back up Rakić, ne znam šta nam je bolje.
    Kakva će reprezentacija naša biti za 3-4 godine...samo da se nešto ne ujebe...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.