FK Crvena Zvezda

1. http://www.kurir-info.rs/toncev-uefa-nije-imala-razumevanja-za-novo-rukovodstvo-clanak-1408743

"Moj prvi komentar je da je Crvena zvezda osvojila titulu prvaka Srbije, a da UEFA nije imala razumevanje za novo rukovodstvo kluba. Radi se o nasleđenim dugovima, koje nije stvorilo ovo rukovodstvo. Svakako da taj veliki dug nije od juče", izjavio je Tončev.

Moj prvi komentar je da je Crvena zvezda osvojila titulu prvaka Srbije, a da UEFA nije imala razumevanje za novo rukovodstvo kluba.

novo rukovodstvo kluba

ЛОЛ

2. Могу ли да повећају казну због жалбе? Не би ме чудило да идиоти успеју и то да проузрокују.

3. Чини ми се да могу. лололо

4. Ма шта да се жале, пусти глодаре да се бламирају по европи уместо нас. Гледај да паметно продаш играче а не на брзину као што би морали, направи коректан тим и о је то.
    Да л ј неко од нас очекивао да ћемо ући у ЛШ.

5. брате немој си јадан тилмо, што се тешиш тако кретенски. баш сад је много глупо гробарима што ће да играју лш који су ,,делије обезбедиле", сморили се баш.

6. Педерски потез уефе, увек се ломи на сиротињи, што нису избацили ПСЖ и Сити? Зато што су пичке. Но добро, Звездине управе су биле моронске па није да је неочекивано.

Али ми није јасно како то мислите да се ово ради да би се звезди смањила цена, цена је свакако нула динара због тих 50 милиона евра дуга.

7. Давиде, следећи пут размисли пре него напишеш нешто, љубим те.

8. лоло Енеми, мислиш да је боље да су нам рокнули 100 милиона еура казне ко њима :)

А то се слажем, нема шта намерно, нисмо испунили услове и ћао. Нема теорија завере.

9. Aj ne lupajte, kako može negiranje Evrope da bude bolje od igranja, o čemu vi pričate?

10. Зашто Корнелије није банован?

11. Обрисао сам овај пост. Нисам вређао ништа али ми је некако неумерен.

12. Lol. Saće Vučko da odbanuje zvezdu diplomatskim putem.

13. лоло Енеми, мислиш да је боље да су нам рокнули 100 милиона еура казне ко њима :)

Па и нису, казнили су их по 10 милиона и 50 милиона условно, што је смешно:
    - прво у односу на њихове буџете
    - друго у односу на оно што су они добили кршењем правила.

Звезди је ово била одлична и једина шанса да мало поправи катаклизмичну финансијску ситуацију, и уефа уместо да то види она вас закатаначи. Мислим да никако није у реду и није у духу спорта иако су се звездини функционери понашали више него криминално. Да ли Звезда уопште може да преживи наредних годину дана без неких опасних пара?

14. Да се разумемо, немам ја ништа против Корнелија него против оних што деле правду по двоструким аршинима.

15. О којим парама причаш Енеми? Па и да су нас пустили морали би да се сналазима за тих 2 милиона, а једино могуће је било да продамо играче. И онда такви да одемо у квал. за ЛШ и испаднемо у првом колу.

Не знам где ти видиш неки велики новац д кога би преживели. Слабије да српски клубови живе од европе. Није то кошарка, где је Партизан озбиљне паре имао од ЕЛ, па сад неиграњем доводи свој опстанак у питање.

Моја поента, ако смо кроз све те муке морали да прођемо да би играли нешто где су нам шансе минималне, боље да не играмо, консолидуј ситуацију у клубу, па пробај неки други пут.

Оно, позајмиш се да идеш на море, тамо се стискаш ко последњи слепац и кад се вратиш отплаћујеш дугове, зајеби то.

16. Није то кошарка, где је Партизан озбиљне паре имао од ЕЛ, па сад неиграњем доводи свој опстанак у питање.

Какве црне озбиљне паре од Евролиге и какво довођење опстанка у питање, ајде не лупетај више. Оно зашто им је Евролига била добра, јесте промоција неафирмисаних талената, да би могли да узму неке паре од продаје.

У фудбалу су 10 пута веће премије за учествовање, само је проблем што је улазак у групну фазу ЛЕ сваке године све тежи и тежи, јер су нам играчи све гори и гори.

17. Одбанујте Стевана.

18. Ti si tilmo lud ako misliš da se u el dobijaju neke ozbiljne pare.Ne vidim kako ovo može da bude dobro za zvezdu a evo i ninković je rekao ovo
    http://www.mozzartsport.com/vesti/ninkovic-najtuzniji-dan-za-sve-u-klubu-ekipa-ce-se-verovatno-raspasti/77909
    Dakle raspali bi se i sa evropom a i sad bez nje mada je mnogo bolje ući u evropu i uzeti bar neki sitan keš nego ovako.

19. Прочитај шта је Енеми написао, па онда шта сам ја, не јури да налапрдаш прво што ти падне на памет.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.